Jääkaapin lämpötila

Jääkaapin lämpötila määrää myös sen, kuinka kauan ruoka voi säilyttää tuoreutensa. Jääkaapin oston yhteydessä jokainen ostaja olettaa, mitä tuotteita ja kuinka kauan hän säilyttää siellä. Jos jääkaapin ostamisen jälkeen se ei oikeuta sille asetettuja velvoitteita, sinun on varmistettava, että todellinen lämpötila vastaa siihen liitetyssä passissa ilmoitettua. Jos jääkaapin passissa ei käy ilmi, että valmistaja tarjoaa määritetyn lämpötilan, ei ole mahdollista todistaa, että ostettu jääkaappi ei täytä vaatimuksia. Jos jääkaappi toimii, sinun on tiedettävä tarkalleen, mitkä lämpötilat vastaavat kutakin ehdotettua tilaa. Useimmissa jääkaapeissa ei ole sisäisiä lämpömittareita. Lämpötilansäätimillä on erilaisia jakoja. Se voi olla sekä minimi että maksimi. Jokaisella jääkaapilla on oma optimaalinen asentonsa normaaliin elintarvikkeiden säilytykseen. Tämä asema on valittava itsenäisesti. Käytön aikana jokainen valmistaja suosittelee keskimääräisen käyttötilan käyttöä. Ja jääkaapin jatkotoiminnan perusteella voit säätää halutulle tasolle.
Termoparien avulla voit mitata jääkaapin lämpötilaa. Tästä otetaan kolme pistettä. Testien aikana jääkaapin tulee olla hermeettisesti suljettuna. Kaikkien valmistajan kullekin yksittäiselle toiminta-alueelle ilmoittamien lämpötilojen on vastattava passissa ilmoitettuja tietoja. Etiketin avulla saat tietoa pakasteruokien säilytyslämpötiloista.
Jos kotona ei ole erityistä lämpömittaria käsillä, voit käyttää tavallista lämpömittaria, joka laitetaan veteen. Pakastimen lämpötilan mittaamiseen voit käyttää ulkolämpömittaria. Mittausten aikana lämpömittari on sijoitettava kammion geometriseen keskelle. Mittaukset voidaan tehdä jäähdytysjakson lopussa. Tarkkoja mittauksia varten on tarpeen käyttää useita syklejä. Jos tarvitset tarkempia mittauksia, sinun on käytettävä sähköisiä lämpömittareita.

Jääkaapin lämpötila
Jääkaapin lämpötila
Jääkaapin lämpötila
Jääkaapin lämpötila Jääkaapin lämpötila Jääkaapin lämpötilaHome | Articles

May 24, 2024 04:21:36 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting