Jääkaapin sulatustyypin valinta

Jääkaapin käytön aikana siihen voi muodostua huurretta tai lunta. Tämän ongelman välttämiseksi valmistajat tarjoavat erilaisia tapoja jääkaapin sulattamiseen. Pakastimessa on joko manuaalinen sulatus tai No Frost. Jääkaappiosastossa on myös kaksi sulatustyyppiä. Se voi olla automaattinen tippusulatus tai No Frost -järjestelmä. Tällä hetkellä on lähes mahdotonta löytää jääkaappia, joka mahdollistaa jääkaappiosaston manuaalisen sulatuksen. Useimmissa nykyaikaisissa jääkaapeissa on tippusulatusjärjestelmä. Tämä järjestelmä on tehokas ja yksinkertainen. Kylmäkammion takaseinä on varustettu höyrystimellä. Viemäri sijaitsee höyrystimen pohjassa. Jäähdytyskammion lämpötila on positiivinen. Kun kompressori on käynnissä, jääkaapin takaseinässä on jäätä. Jonkin ajan kuluttua kompressori lopettaa toimintansa ja jää alkaa sulaa. Kaikki muodostuneet pisarat virtaavat kylpyyn, joka sijaitsee kompressorissa. Sen jälkeen vesi haihtuu. Tämä prosessi on asteittainen. Samanaikaisesti se on täysin näkymätön niille, jotka käyttävät jatkuvasti jääkaappia.
Jos harkitsemme pakastimen manuaalista sulatusta, tämä tarkoittaa, että pakastin on sammutettava sulatusta varten joka vuosi. Samalla se vapautetaan kaikesta huurresta ja jäästä, joka voi muodostua kameran toiminta-aikana. Kaikki sulatettu vesi on kerättävä ja kaadettava pois. Mutta pakastin tämän toimenpiteen jälkeen on pestävä perusteellisesti ja pyyhittävä kuivalla liinalla. No Frost -järjestelmä huolehtii pakastimen sulatuksesta itse.
Jotkut jääkaapin käyttäjät ovat sitä mieltä, että ruoka kuivataan jääkaapissa No Frost -järjestelmällä. Tämä prosessi tapahtuu missä tahansa jääkaapissa. No Frost -järjestelmällä varustetussa pakastimessa tämä prosessi etenee vain hieman nopeammin kuin tavallisessa sulatuksessa. Siksi tällaisissa jääkaapeissa tuotteet on säilytettävä suljettuina. Mutta No Frost -järjestelmällä varustetuilla jääkaapeilla on myös haittoja. Tämä järjestelmä vie paljon tilaa. Noin 20 litraa. Mutta sen myönteisistä ominaisuuksista, kuten tuotteiden helppous varastoinnista, erottuu helppokäyttöisyys.

Jääkaapin sulatustyypin valinta
Jääkaapin sulatustyypin valinta
Jääkaapin sulatustyypin valinta
Jääkaapin sulatustyypin valinta Jääkaapin sulatustyypin valinta Jääkaapin sulatustyypin valintaHome | Articles

May 20, 2024 22:22:54 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting