Διαχείριση Ψυγείου

Το ψυγείο μπορεί να έχει ηλεκτρονικό και μηχανικό έλεγχο. Το πιο συνηθισμένο είναι ο μηχανικός έλεγχος. Εδώ ελέγχεται ο συμβατικός θερμοστάτης. Αυτός ο έλεγχος παρέχει μόνο την επιλογή μίας από τις πέντε διαθέσιμες λειτουργίες θερμοκρασίας. Αν λάβουμε υπόψη τον ηλεκτρονικό έλεγχο, τότε με τη βοήθειά του μπορείτε να ρυθμίσετε μια πολύ ακριβή θερμοκρασία, σε αντίθεση με τη μηχανική. Η ακριβής θερμοκρασία ρυθμίζεται τόσο στο ψυγείο όσο και στην κατάψυξη. Ο έλεγχος του καταψύκτη και του θαλάμου ψύξης μπορεί να είναι είτε μονός είτε ξεχωριστός. Κάτω από έναν μόνο έλεγχο, εννοείται ότι το επιλεγμένο καθεστώς θερμοκρασίας θα ισχύει και για τους δύο θαλάμους. Ο χωριστός έλεγχος είναι πιο βολικός. Κάθε θάλαμος μπορεί να ρυθμιστεί στη δική του θερμοκρασία. Σχεδόν όλα τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα ψυγεία διαθέτουν ξεχωριστό έλεγχο κάμερας.
Για να εγκαταστήσετε το ψυγείο, πρέπει να επιλέξετε ένα στεγνό, δροσερό μέρος. Είναι καλύτερα όλες οι πηγές θερμότητας να βρίσκονται μακριά από το ψυγείο. Από όλες τις πλευρές, το ψυγείο πρέπει να έχει ελεύθερη πρόσβαση αέρα. Η θερμοκρασία δωματίου πρέπει να συμμορφώνεται με τα κλιματικά πρότυπα που υποδεικνύονται για αυτό το μοντέλο ψυγείου. Μια αυστηρά κάθετη θέση είναι πολύ σημαντική για αυτόν.
Εάν το ψυγείο έχει μόλις εισαχθεί, τότε δεν συνιστάται να το ενεργοποιήσετε. Πρέπει να κάνει λίγο πίσω. Αυτή τη στιγμή, μπορεί να πλυθεί και να τεθεί σε τάξη. Μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, μπορεί να ενεργοποιηθεί, αλλά δεν πρέπει να τοποθετείται αμέσως φαγητό σε αυτό. Το ψυγείο πρέπει να δέχεται το καθεστώς θερμοκρασίας που προβλέπεται σε αυτό. Όλες οι απαραίτητες ενέργειες και η αλληλουχία τους αναφέρονται απαραίτητα στις οδηγίες που επισυνάπτονται σε κάθε ψυγείο.
Κατά καιρούς κατά τη συνεχή λειτουργία, το ψυγείο πρέπει να καθαρίζεται. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε απορρυπαντικά, καθώς και ένα στεγνό πανί. Τα απορρυπαντικά για πλύσιμο είναι καλύτερα να επιλέγονται μη επιθετικά. Το ψυγείο είναι ένας χώρος αποθήκευσης μεγάλης ποικιλίας προϊόντων. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να σχηματιστεί μια δυσάρεστη οσμή σε αυτό. Για να το αποφύγετε, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε ειδικά αποσμητικά που είναι σχεδιασμένα να απορροφούν τις οσμές. Εάν το ψυγείο έχει χειροκίνητη απόψυξη, τότε μια φορά το χρόνο πρέπει να ξεπαγώνετε τον καταψύκτη και να τον καθαρίζετε από όλες τις φύσεις και τον παγετό.

Διαχείριση Ψυγείου
Διαχείριση Ψυγείου
Διαχείριση Ψυγείου
Διαχείριση Ψυγείου Διαχείριση Ψυγείου Διαχείριση ΨυγείουHome | Articles

April 25, 2024 01:55:20 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting