Κατασκευαστές ψυγείων side-by-side

Κάθε εταιρεία θεωρεί το όριο της τελειότητάς της τη δημιουργία ενός ιδανικού μοντέλου ψυγείου side-by-side. Τα περισσότερα από τα προϊόντα που παρουσιάζονται στα ράφια των καταστημάτων ανήκουν σε ευρωπαίους κατασκευαστές. Για το ψυγείο υπάρχει και η έννοια του συντονισμού. Αυτή η περίπτωση αφορά τη μεταφορά ενός side-by-side ψυγείου σε ένα ευρωπαϊκό εργοστάσιο. Το ίδιο ασχολείται και με το τελικό φινίρισμα αυτού του μοντέλου. Όλα τα αρθρωτά στοιχεία, οι λεπτομέρειες διακόσμησης, καθώς και τα πάνελ χωρίς μεντεσέδες αλλάζουν σε εκείνα που θεωρούνται πιο επιτυχημένα για αυτό το μοντέλο. Όλα τα τεχνικά εσωτερικά του ψυγείου παραμένουν ίδια με αυτά που δημιούργησε ο κατασκευαστής. Η σχεδιαστική φαντασία ενώ εργάζεστε στο συντονισμό δεν έχει όρια. Κατά την εργασία, χρησιμοποιούνται τα πιο ενδιαφέροντα και ακριβά υλικά. Αυτή τη στιγμή είναι δυνατή η παραγγελία οποιουδήποτε μοντέλου. Οι πιο δημοφιλείς μάρκες που είναι διάσημες στην Ευρώπη είναι η γερμανική, η σουηδική και η ιταλική. Αυτά είναι, για παράδειγμα, οι WHIRLPOOL, ELECTROLUX, BOSCH, LIEBHERR, καθώς και ορισμένοι άλλοι κατασκευαστές. Κάθε εταιρεία διαθέτει side-by-side ψυγεία, τα οποία μπορούν όχι μόνο να είναι ελεύθερα, αλλά και ενσωματωμένα.
Οι εκτιμήσεις κόστους τέτοιων ψυγείων είναι από τις υψηλότερες. Το πιο σχετικά φθηνό side-by-side ψυγείο της Bosch θα κοστίσει στον αγοραστή 2.700 $. Όσο για τα ψυγεία με tuning, θα πρέπει να πληρώσετε ακόμα περισσότερα για αυτή την ευχαρίστηση. Εάν ένα ψυγείο με το όνομα μιας γνωστής μάρκας υποβληθεί σε ρύθμιση, τότε αυτό το μοντέλο θα είναι επίσης απίστευτα ακριβό.
Οι αμερικανικές μάρκες ψυγείων side-by-side έχουν τα ονόματα GENERAL ELECTRIC, AMANA, VIKING και ορισμένοι άλλοι κατασκευαστές. Τέτοια ψυγεία μπορούν να έχουν λογικές τιμές που μπορεί να αντέξει κάθε οικογένεια. Υπάρχουν όμως και τέτοιες περιπτώσεις, το κόστος των οποίων φτάνει τα 15.000 δολάρια. Όλοι οι Αμερικανοί κατασκευαστές είναι πολύ σχολαστικοί στην προσέγγισή τους στην ποιότητα κατά την παραγωγή. Γι' αυτό τα εξαρτήματα, καθώς και όλες οι επιστρώσεις είναι πολύ δυνατά και ανθεκτικά. Η πόρτα μπορεί να αντέξει ένα φορτίο εξήντα κιλών.
Μεταξύ των κορεατικών εμπορικών σημάτων διακρίνονται οι DAEWOO, LG και Samsung. Καλύπτουν τις ανάγκες μιας τυπικής οικογένειας της μεσαίας τάξης. Υπάρχουν αρκετές επιλογές που παρέχονται. Για παράδειγμα, σχεδόν κάθε μοντέλο της κορεατικής μάρκας έχει τις ακόλουθες λειτουργίες:
-Η θερμοκρασία ρυθμίζεται ηλεκτρονικά
- ο πίνακας ελέγχου είναι κατασκευασμένος με τη μορφή οθόνης υγρών κρυστάλλων
- Παρέχεται ο διανομέας που παρέχει ψύξη νερού, καθώς και προετοιμασία πάγου.
- Υπάρχει ένα μίνι μπαρ.

Κατασκευαστές ψυγείων side-by-side
Κατασκευαστές ψυγείων side-by-side
Κατασκευαστές ψυγείων side-by-side
Κατασκευαστές ψυγείων side-by-side Κατασκευαστές ψυγείων side-by-side Κατασκευαστές ψυγείων side-by-sideHome | Articles

June 13, 2024 19:43:03 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting