Διαστάσεις ψυγείου

Οι οικιακές συσκευές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Από το πώς θα το επιλέξουμε σωστά, θα εξαρτηθεί η διάρκεια ζωής του και τα άνετα αισθήματά μας από την κατοχή αυτού του εξοπλισμού. Το ψυγείο είναι μια από τις πιο σημαντικές συσκευές στο σπίτι μας. Πριν κάνετε μια επιλογή, πρέπει να γνωρίζετε όλες τις λεπτές αποχρώσεις του βοηθού σας στο σπίτι. Αρχικά, είναι απαραίτητο να προσδιοριστούν οι διαστάσεις και οι όγκοι του. Με βάση αυτό το χαρακτηριστικό, όλα τα ψυγεία μπορούν να χωριστούν σε τέσσερις ομάδες. 1. Μικρά, καθώς και αρκετά συμπαγή ψυγεία. Αυτό το ψυγείο μπορεί να είναι στενό και χαμηλό. Τις περισσότερες φορές σε ένα τέτοιο ψυγείο, εάν υπάρχει καταψύκτης, τότε βρίσκεται στο πάνω μέρος του. Αν λάβουμε υπόψη τις εξωτερικές διαστάσεις τέτοιων ψυγείων, μπορεί να διαφέρουν. Από 85 cm έως 160 cm μπορεί να είναι το ύψος του. Το πλάτος αυτού του μικρού ψυγείου είναι 55 εκ. Το τυπικό βάθος είναι 60 εκ.
2. Ψυγεία ευρωπαϊκού τύπου. Το πλάτος και το βάθος τέτοιων ψυγείων είναι 60 * 60 εκ. Αλλά το ύψος μπορεί να είναι 170-205 εκ. Αν λάβουμε υπόψη τα προϊόντα που κατασκευάζονται από ευρωπαίους κατασκευαστές, μπορούμε να δούμε ότι τέτοια ψυγεία αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής. Εξαιτίας αυτού, ο καταναλωτής άρχισε να αποκαλεί αυτό το ψυγείο με παρόμοιο όνομα. Ο καταψύκτης ενός τέτοιου οικιακού βοηθού βρίσκεται πιο συχνά στο κάτω μέρος.
3. Το ψυγείο δεν είναι ψηλό, αλλά φαρδύ και βαθύ. Μεταξύ των ανθρώπων υπάρχει επίσης ένα δεύτερο όνομα για ένα τέτοιο ψυγείο "Asian". Αυτό το ψυγείο έχει συνήθως έναν καταψύκτη στο πάνω μέρος του. Οι αυξημένες διαστάσεις σε πλάτος και βάθος καθιστούν δυνατό να έχουμε αρκετά μεγάλους όγκους, παρά το γεγονός ότι εξωτερικά το ψυγείο έχει χαμηλή απόδοση. Το πλάτος ενός τέτοιου ψυγείου μπορεί να είναι 80 εκ. Με αυτό το πλάτος, το ύψος του ψυγείου θα είναι 170 εκ.
4. Ψυγείο διπλής όψης (Side-by-Side). Ο καταψύκτης ενός τέτοιου ψυγείου έχει μια πλευρική διάταξη. Ένα τέτοιο ψυγείο έχει ύψος περίπου 180 εκ. Το βάθος μπορεί να είναι από 60 έως 80 εκ. Το πλάτος μιας τέτοιας περίπτωσης φτάνει τα 100 εκ.
Κατά την επιλογή ενός ψυγείου, είναι απαραίτητο να αναπαραστήσετε με ακρίβεια τον χώρο όπου θα βρίσκεται. Εδώ δεν πρέπει να λαμβάνεται υπόψη μόνο η θέση του ψυγείου, αλλά και ο χώρος που θα υπάρχει γύρω από αυτό. Είναι επιτακτική ανάγκη να περιμένετε ότι η πόρτα του ψυγείου θα ανοίξει. Θα υπάρχει πρόσβαση σε άλλα στοιχεία.

Διαστάσεις ψυγείου
Διαστάσεις ψυγείου
Διαστάσεις ψυγείου
Διαστάσεις ψυγείου Διαστάσεις ψυγείου Διαστάσεις ψυγείουHome | Articles

July 16, 2024 11:34:54 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting