Πλυντήρια ρούχων LG direct drive

Ποια είναι τα κύρια μειονεκτήματα των πλυντηρίων ρούχων; Ο θόρυβος και οι χαρακτηριστικοί κραδασμοί που αναπαράγονται κατά τη διαδικασία πλύσης. Η LG έχει κυκλοφορήσει και πουλήσει πλυντήρια ρούχων που χρησιμοποιούν τεχνολογία άμεσης μετάδοσης κίνησης για να ξεπεράσει αυτές τις αδυναμίες.
Η αρχή της συσκευής τέτοιων πλυντηρίων ρούχων είναι αρκετά απλή. Χάρη στην αρχική ιδέα της σύνδεσης του κινητήρα απευθείας στο τύμπανο πλυντηρίου, ο ηλεκτροκινητήρας μεταδίδει τη ροπή του απευθείας στη μπανιέρα του πλυντηρίου. Ο σχεδιασμός άμεσης μετάδοσης κίνησης δεν έχει βούρτσες και ιμάντα μετάδοσης, επομένως η μηχανή που λειτουργεί κάνει πολύ λιγότερο θόρυβο. Λόγω της σύμπτωσης των αξόνων περιστροφής του κινητήρα και του τυμπάνου, το επίπεδο δόνησης πέφτει σχεδόν στο μηδέν.
Στα πλυντήρια ρούχων απευθείας μετάδοσης κίνησης, έχει εισαχθεί ένας νέος σχεδιασμός της μπανιέρας πλυντηρίου. Το ανάγλυφο της επιφάνειας του τυμπάνου έχει γίνει βαθύτερο. Οι τρύπες στο τύμπανο μειώνονται έτσι ώστε τα ρούχα να υποστούν μικρότερη ζημιά κατά τη διαδικασία πλυσίματος. Χρησιμοποιώντας ένα νέο σχέδιο τυμπάνου, είναι δυνατό να αυξηθεί ο όγκος του πλυσίματος και να μειωθεί η αρνητική μηχανική επίδραση στα υφάσματα πλυντηρίου κατά τη διάρκεια του κύκλου στυψίματος.
Η LG κατασκευάζει πλυντήρια direct drive. Τα μοντέλα ξεκινούν με τις πιο απλές συσκευές και τελειώνουν με τις πιο πλούσιες λειτουργικά.

Πλυντήρια ρούχων LG direct drive
Πλυντήρια ρούχων LG direct drive
Πλυντήρια ρούχων LG direct drive
Πλυντήρια ρούχων LG direct drive Πλυντήρια ρούχων LG direct drive Πλυντήρια ρούχων LG direct driveHome | Articles

June 16, 2024 07:49:18 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting