Δίθυρα ψυγεία από την Αμερική για οικιακή χρήση

Τα δίθυρα ψυγεία είναι σταθερά εδραιωμένα στο μυαλό του κοινού ως ογκώδεις και ακριβές μονάδες. Οι σύγχρονες τάσεις στη μηχανική τέτοιων συσκευών αρχίζουν να αποδεικνύουν το αντίθετο. Παρακάτω είναι μια επισκόπηση των πιο συμπαγών και, κυρίως, προσιτών μονάδων δύο θυρών στην κουζίνα.
Επικεφαλής αυτής της λίστας είναι το δίθυρο μοντέλο ψυγείου LG GW-B207, το οποίο χαρακτηρίζεται από τη μεγαλύτερη διαθεσιμότητα. Αλλά μια τέτοια συσκευή χάνει συμπαγή: το πλάτος και το βάθος είναι ελαφρώς μεγαλύτερα από εκείνα των κύριων ανταγωνιστών. Το ψυγείο διαθέτει τεχνολογία Total No Frost, επομένως, η συσκευή δεν πρέπει να καθαρίζεται ατελείωτα από πάγο και παγετό.
Το δίθυρο μοντέλο ψυγείου Samsung RS-20 είναι αντιπροσωπευτικό της σειράς Slim units. Σύμφωνα με τη φιλόδοξη δήλωση του κατασκευαστή, τέτοιες συσκευές είναι οι καλύτερες λύσεις για μικρούς χώρους κουζίνας. Τα ψυγεία με δύο πόρτες Samsung διαθέτουν ταχεία ψύξη πολλαπλών νημάτων του περιεχομένου, η τεχνολογία No Frost παρουσιάζεται επίσης εδώ και στα δύο διαμερίσματα. Η εσωτερική επιφάνεια του ψυγείου έρχεται με ένα λεπτό στρώμα ασημιού που εφαρμόζεται με την τεχνολογία Silver Nano. Αυτό συμβάλλει στην απολύμανση των δίθυρων θαλάμων του ψυγείου και στην καλύτερη διάρκεια ζωής των προϊόντων.
Το μοντέλο BEKO GNE 15942 του Τούρκου κατασκευαστή «αναπνέει από την πλάτη» παγκοσμίου φήμης brands. Εκτός από τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά που περιγράφονται παραπάνω, αυτά τα δίθυρα ψυγεία παρουσιάζονται σε μεγάλη ποικιλία εξωτερικών χρωμάτων. Με τη βοήθεια της οθόνης αφής του μοντέλου, είναι δυνατή η ρύθμιση του καθεστώτος θερμοκρασίας και στα δύο διαμερίσματα. Διατίθεται η επιλογή "Super Freeze". Για ένα τέτοιο ψυγείο, είναι σκόπιμο να αγοράσετε ένα ειδικό σετ πιάτων, πιάτων, στα οποία τα τρόφιμα αποθηκεύονται περιβαλλοντικά και για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Το Mabe MEM23QG θεωρείται μια από τις φθηνότερες συσκευές στην κατηγορία. Υπάρχουν δύο τύποι μοντέλων - ένα ασημί σχέδιο (MEM23QGWGS), καθώς και μια λευκή συσκευή (MEM23QGWWW). Είναι πιθανό η συσκευή να μην είναι τόσο βολική στη χρήση, επειδή στον χώρο κατάψυξης μπορείτε να βρείτε μόνο γρίλιες πολλαπλών επιπέδων εδώ. Αλλά εξοικονομεί χρόνο στην πρόσβαση στα προϊόντα. Το Mabe MEM23QG διαθέτει ηλεκτρονικό ελεγκτή. Μπορείτε να ελέγξετε τη θερμοκρασία σε διαφορετικά διαμερίσματα ενός ψυγείου με δύο πόρτες.

Δίθυρα ψυγεία από την Αμερική για οικιακή χρήση
Δίθυρα ψυγεία από την Αμερική για οικιακή χρήση
Δίθυρα ψυγεία από την Αμερική για οικιακή χρήση
Δίθυρα ψυγεία από την Αμερική για οικιακή χρήση Δίθυρα ψυγεία από την Αμερική για οικιακή χρήση Δίθυρα ψυγεία από την Αμερική για οικιακή χρήσηHome | Articles

April 22, 2024 20:59:59 +0300 GMT
0.039 sec.

Free Web Hosting