Πώς να επιλέξετε ένα ψυγείο αυτοκινήτου

Εάν υπάρχει ανάγκη για την ασφάλεια των προϊόντων κατά τη μετακίνηση, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ψυγείο ή καταψύκτη αυτοκινήτου. Εάν η μεταφορά κινείται συνεχώς, τότε το ψυγείο μπορεί να τροφοδοτηθεί από το ενσωματωμένο δίκτυο. Κάθε ψυγείο αυτοκινήτου πρέπει να έχει υψηλή αντοχή και πρέπει επίσης να αντέχει σε κραδασμούς και κραδασμούς. Η τυπική αμερικανική οικογένεια διαθέτει έως και τρία τέτοια φορητά ψυγεία στη χρήση της. Οι Ρώσοι αυτοκινητιστές, σε μικρότερο βαθμό, διαθέτουν φορητά ψυγεία. Η βελτίωση της ευημερίας οδηγεί αναπόφευκτα στην απόκτηση ενός τόσο απαραίτητου πράγματος σε οποιοδήποτε ταξίδι. Για να αποθηκεύσετε κατεψυγμένα τρόφιμα για μικρό χρονικό διάστημα, μπορείτε να παραλάβετε μια ισοθερμική σακούλα. Εάν πρέπει να αποθηκεύσετε υγρά πιάτα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δοχεία θερμός. Όλες οι τσάντες είναι κατασκευασμένες από βιώσιμα υλικά. Ένα ψυγείο αυτοκινήτου πρέπει να διαθέτει μονάδα ψύξης. Αυτό θα κρατήσει το φαγητό περισσότερο από το συνηθισμένο. Ένα ψυγείο αυτοκινήτου μπορεί να έχει ξεχωριστή ή ενσωματωμένη θέση στο αυτοκίνητο. Για παράδειγμα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν κόγχες που βρίσκονται ανάμεσα στα καθίσματα ή τα υποβραχιόνια.
Τα φορητά ψυγεία για αυτοκίνητα έχουν διάφορους τύπους ψύξης. Μπορεί να είναι συμπίεσης, απορρόφησης ή θερμοηλεκτρικής. Εάν το ψυγείο έχει μικρή χωρητικότητα, τότε χρησιμοποιείται θερμοηλεκτρική ψύξη. Τα ψυγεία αυτοκινήτων είναι εξοπλισμένα με ψύξη απορρόφησης, ο όγκος της οποίας έχει μεγαλύτερη σημασία. Τα σταθερά ψυγεία στην πλειοψηφία τους ισχύουν μόνο σε σταθερά ψυγεία. Για ένα ψυγείο αυτοκινήτου, τέτοια ψύξη χρησιμοποιείται σπάνια.
Τα ψυγεία συμπίεσης έχουν τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Τα ψυγεία απορρόφησης έχουν ελαφρώς μεγαλύτερη τιμή κατανάλωσης ενέργειας. Τα θερμοηλεκτρικά ψυγεία έχουν την υψηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Η πιο οικονομική επιλογή για ένα ψυγείο αυτοκινήτου είναι ένα μίνι ψυγείο που μοιάζει με μπαούλο. Το επάνω μέρος του είναι εξοπλισμένο με ειδικά καλύμματα. Τα σεντούκια μπορούν να κρατήσουν καλύτερα το κρύο. Τα θερμοηλεκτρικά ψυγεία αποκτούν θερμοκρασία πιο αργά. Είναι καλύτερο να κρυώσετε τόσο το φαγητό όσο και το ίδιο το ψυγείο πριν το ταξίδι. Το θερμοηλεκτρικό ψυγείο μπορεί να έχει όγκο από 0,5 έως 49 λίτρα.

Πώς να επιλέξετε ένα ψυγείο αυτοκινήτου
Πώς να επιλέξετε ένα ψυγείο αυτοκινήτου
Πώς να επιλέξετε ένα ψυγείο αυτοκινήτου
Πώς να επιλέξετε ένα ψυγείο αυτοκινήτου Πώς να επιλέξετε ένα ψυγείο αυτοκινήτου Πώς να επιλέξετε ένα ψυγείο αυτοκινήτουHome | Articles

June 21, 2024 22:48:32 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting