Πότε να επιλέξετε μια τηλεόραση LCD

Όταν έρχεται η φωτεινή στιγμή να πάρεις μια συνειδητή απόφαση να αλλάξεις την παλιά σου τηλεόραση, τίθεται αμέσως το ερώτημα, πώς πρέπει να είναι η νέα; Αξίζει να επιλέξετε μια δοκιμασμένη στο χρόνο οθόνη LCD ή είναι καλύτερο να αγοράσετε ένα γεμάτο Plasma; Είναι χρήσιμο να κατανοήσουμε αντικειμενικά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε επιλογής, προκειμένου να κάνουμε την καλύτερη επιλογή για μια τηλεόραση LCD ή οποιαδήποτε άλλη.
Πώς λειτουργεί η οθόνη σε ένα CRT είναι γνωστό. Τα ηλεκτρόνια που περνούν μέσα από τον σωλήνα ακτίνων εξουδετερώνουν τα φωτόνια. Κάθε επισημασμένη κουκκίδα στην οθόνη παίρνει το δικό της χρώμα λόγω της ανάμειξης των αποχρώσεων του κόκκινου, του μπλε και του πράσινου. Η κοινή δραστηριότητα όλων των σημείων δημιουργεί μια ουσιαστική εικόνα στην οθόνη. Η συχνότητα τρεμοπαίγματος της οθόνης πρέπει να είναι τυπική - καρέ ανά δευτερόλεπτο. Μια τηλεόραση CRT έχει τα ακόλουθα κύρια μειονεκτήματα:
- συνολική συσκευή
- Επιβλαβές για την υγεία από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.
- Η εικόνα της οθόνης μπορεί να τρεμοπαίζει.
Η επιλογή της τηλεόρασης LCD μπορεί να επισκιαστεί από τέτοιες πληροφορίες. Επιπλέον, μια τηλεόραση LCD μπορεί να μην είναι τόσο φωτεινή ή αντίθετη όσο μια τηλεόραση πλάσμα. Έχετε μικρότερες γωνίες θέασης.
Τι πιο ευχάριστο να περάσετε ένα βράδυ παρέα με την αδελφή ψυχή σας, παρακολουθώντας ταινίες σε μια μεγάλη τηλεόραση LCD και καθισμένοι σε έναν απαλό και άνετο ιταλικό καναπέ. Ένας αξιόπιστος προμηθευτής ιταλικών επίπλων Elite-style θα σας βοηθήσει να επιλέξετε και να αγοράσετε έναν καλό καναπέ για την κρεβατοκάμαρα.
Η οθόνη πλάσματος δεν έχει τρεμόπαιγμα εικόνας και ακτινοβολία, κάτι που είναι ασφαλέστερο για το ανθρώπινο σώμα. Αλλά η τηλεόραση LCD καταναλώνει πολύ λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια. Η επιλογή της τηλεόρασης μπορεί να βασίζεται στο κόστος της συσκευής. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να περιγράψετε αμέσως τις προτιμήσεις σας σχετικά με το μέγεθος της διαγώνιας οθόνης. Εάν ο σκοπός της αγοράς είναι μια μεγάλη ευρεία τηλεόραση, είναι πιο κερδοφόρο να αγοράσετε μια τηλεόραση πλάσμα και με μια μικρή διαγώνιο μια τηλεόραση LCD.
Ένα σημαντικό μειονέκτημα μιας οθόνης πλάσματος είναι η καύση της, με αποτέλεσμα το πλάσμα να διαρκεί για μικρότερο αριθμό ετών σε σύγκριση με μια τηλεόραση LCD. Το τελευταίο έχει πολύ χαμηλότερη θερμοκρασία λειτουργίας της συσκευής και δεν φοβούνται να τονίσουν τα pixel.
Είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνετε σίγουρα μια προτίμηση υπέρ μιας συγκεκριμένης τεχνολογίας και να κάνετε μια συγκεκριμένη επιλογή τηλεόρασης. Αξίζει να θυμηθούμε τη γενική πτωτική τάση των τιμών, καθώς και την ανάγκη έρευνας ολόκληρης της προσφοράς συσκευών.

Πότε να επιλέξετε μια τηλεόραση LCD
Πότε να επιλέξετε μια τηλεόραση LCD
Πότε να επιλέξετε μια τηλεόραση LCD
Πότε να επιλέξετε μια τηλεόραση LCD Πότε να επιλέξετε μια τηλεόραση LCD Πότε να επιλέξετε μια τηλεόραση LCDHome | Articles

May 20, 2024 22:24:45 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting