Επιλογή φορητών ηχείων για iPhone

Η εύρεση του σωστού συστήματος ηχείων για ένα προϊόν της Apple δεν είναι στην πραγματικότητα εύκολη δουλειά. Και όλα αυτά γιατί η επιλογή ποιοτικών προσφορών είναι τεράστια. Ακόμη και μικρά επώνυμα ηχεία για το iPhone είναι ικανά να παράγουν εξαιρετικό ήχο, ασύγκριτο με το μέγεθός τους. Εξαιρετικό αλλά πολύ ακριβό!
Η πιο εύκολη λύση είναι να συνδέσετε οποιαδήποτε φθηνά ηχεία με έξοδο 3,5 στο iPhone σας. Φτηνό και θυμωμένο. Και θα εξετάσουμε αρκετά σχετικά και ενδιαφέροντα προϊόντα για την απόκτηση φωτεινού ήχου στο πλαίσιο του βέλτιστου συνδυασμού τιμής/ποιότητας.
Η βάση σύνδεσης Philips DS300 είναι ικανή να παράγει καθαρό ήχο σε τέτοια ένταση που ακόμη και το 50 τοις εκατό της ισχύος του είναι αρκετό στο διαμέρισμα. Η βάση σύνδεσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί 100 τοις εκατό σε ευρύχωρα δωμάτια, αίθουσες - για παράδειγμα, για φωνητική δράση παρουσιάσεων. Και αυτό στην τιμή των 86 δολαρίων. Στα πλεονεκτήματα του σταθμού είναι η δυνατότητα αυτόνομης λειτουργίας από μπαταρίες ΑΑ. Η παρουσία εισόδου ήχου σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το Philips DS300 ως ηχεία για φορητό υπολογιστή. Τα σχετικά μειονεκτήματα περιλαμβάνουν συγχρονισμό με το iPhone, το οποίο, ως αποτέλεσμα, λειτουργεί ως υπολογιστής και τηλέφωνο μόνο όταν ο σταθμός είναι απενεργοποιημένος.
Για όσους χρησιμοποιούν το iPhone ως βασικό πρόγραμμα αναπαραγωγής, η ειδική προσφορά του Anycom Fipo Bluetooth Adapter Audio Receiver For iPod θα είναι ενδιαφέρουσα. Ο προσαρμογέας μεταδίδει μουσική από το iPod/iPhone στα ηχεία ή στο σταθμό σύνδεσης μέσω Bluetooth. Αυτή η λύση είναι κατάλληλη για εκείνους των οποίων το όνειρο - τα ασύρματα ηχεία στο iPhone - δεν είναι ακόμη οικονομικά. Αλλά ο προσαρμογέας κοστίζει περίπου $30. Συνδέεται στην υποδοχή οποιασδήποτε ακουστικής για το iPhone, το οποίο στη συνέχεια λειτουργεί ως ακουστικό Bluetooth και αναπαράγει μουσική από το τηλέφωνο ασύρματα. Το gadget είναι συμπαγές και δεν απαιτεί πρόσθετη πηγή ενέργειας. Διατηρούνται όλες οι ακουστικές λειτουργίες για εναλλαγή κομματιών, ρύθμιση έντασης. Τα μειονεκτήματα περιλαμβάνουν κάποια απώλεια ποιότητας ήχου κατά την αναπαραγωγή.
Στο τμήμα μεσαίας τιμής μεταξύ αυτών των προϊόντων, αξίζει να σημειωθεί ένα σύστημα ηχείων πολυμέσων με τηλεχειριστήριο και υποδοχή USB / TF για ένα iPad αξίας περίπου 60 $. Στα πλεονεκτήματά του συγκαταλέγεται η δυνατότητα αναπαραγωγής τόσο στην κάθετη όσο και στην οριζόντια θέση του υπολογιστή, κάτι που είναι βολικό για την παρακολούθηση βίντεο.

Επιλογή φορητών ηχείων για iPhone
Επιλογή φορητών ηχείων για iPhone
Επιλογή φορητών ηχείων για iPhone
Επιλογή φορητών ηχείων για iPhone Επιλογή φορητών ηχείων για iPhone Επιλογή φορητών ηχείων για iPhoneHome | Articles

May 20, 2024 03:11:45 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting