Ψυγείο στο Διαδίκτυο

Η Electrolux δημιούργησε το νέο της ψυγείο. Το Screenfridge είναι πλέον εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Μπορεί να είναι συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο. Όμως, από την άλλη, αυτό το πλεονέκτημα του ψυγείου μπορεί να εξελιχθεί στην αρνητική του ποιότητα. Μπορεί επίσης να γίνει στόχος χάκερ, όπως το αντίστοιχο - ένας προσωπικός υπολογιστής. Ο κατασκευαστής εγγυάται στον ιδιοκτήτη όλες τις εγγυήσεις. Αλλά μπορούν να ακυρωθούν εάν ο ιδιοκτήτης του ψυγείου επισκεφτεί αμφίβολες τοποθεσίες. Αυτό το μοντέλο πρέπει να κυκλοφορήσει σύντομα. Αυτό το πραγματικά μοναδικό μοντέλο σας επιτρέπει να εργάζεστε στο Διαδίκτυο, καθώς και να στέλνετε τα απαραίτητα μηνύματα. Για αυτό το χαρακτηριστικό, το ψυγείο διαθέτει οθόνη αφής.
Ο κατασκευαστής αναθέτει όλες τις υποχρεώσεις εγγύησης σε αυτόν που το κατέχει. Εάν, για παράδειγμα, ο ιδιοκτήτης αυτής της συσκευής ανοίγει ανεξάρτητα διάφορα αμφίβολα γράμματα, τότε το ψυγείο μπορεί να έχει μολυνθεί από ιούς. Αυτές οι συνέπειες θα οδηγήσουν σε παραβιάσεις που θα προκύψουν στη λειτουργία του ψυγείου. Πρώτα απ 'όλα, αυτό θα επηρεάσει τον έλεγχο του κλίματος, ο οποίος βρίσκεται μέσα στο ψυγείο. Εάν το ψυγείο μολυνθεί από ιό, ο κατασκευαστής δεν θα είναι υπεύθυνος για όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις.
Αλλά όπως κάθε κατασκευαστής, η Electrolux άρχισε να σκέφτεται πώς να εξοπλίσει το ψυγείο με ένα πρόγραμμα που θα καταπολεμούσε τους ιούς που διεισδύουν σε αυτό. Ήδη έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με ορισμένες εταιρείες για αυτό το θέμα. Όπως είναι γνωστό αυτή τη στιγμή, το Doctor Web Fridge Edition βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο τελικό στάδιο δοκιμών. Μετά τη δοκιμή, το ολοκληρωμένο πρόγραμμα μπορεί να μεταφορτωθεί από όλους τους κατόχους ψυγείων Screenfridge από την Eloectrolux.

Ψυγείο στο Διαδίκτυο
Ψυγείο στο Διαδίκτυο
Ψυγείο στο Διαδίκτυο
Ψυγείο στο Διαδίκτυο Ψυγείο στο Διαδίκτυο Ψυγείο στο ΔιαδίκτυοHome | Articles

April 19, 2024 03:25:35 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting