Είναι τεχνικά δυνατή η μεταφορά της πόρτας του ψυγείου στην άλλη πλευρά;

Στη ζωή του καθενός μας, έναν αρκετά σημαντικό ρόλο κατέχει... ένα ψυγείο. Ναι, ναι, είναι αυτός ο λευκός φίλος της ανθρωπότητας, που στέκεται ακίνητος και άφθαρτος σχεδόν σε κάθε κουζίνα, κρύβοντας στα σπλάχνα του σχεδόν ανεξάντλητες στρατηγικές προμήθειες τροφίμων. Πολλοί από εμάς έχουμε ήδη γίνει τόσο επιδέξιοι στο άνοιγμα του που μπορούμε να το κάνουμε ακόμα και στον ύπνο μας! Ωστόσο, κατά τη διάρκεια των επισκευών, το ψυγείο συχνά αναδιατάσσεται και αυτή η ενέργεια συχνά συνεπάγεται πολλά προβλήματα. Για παράδειγμα, μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε την κατεύθυνση προς την οποία ανοίγει η πόρτα του ψυγείου. Είναι καταρχήν εφικτή μια τέτοια επέμβαση και αν ναι, πόσο ρεαλιστικό είναι να κάνετε μόνοι σας αυτόν τον πονηρό χειρισμό; Ας προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση.
Αποδεικνύεται ότι μπορείτε. Για να γίνει αυτό, θα χρειαστείτε ένα ψυγείο, καθώς και ένα σετ ειδικών κατσαβιδιών, για παράδειγμα, αυτοκινητοβιομηχανίας. Ετσι,
1. Βγάζουμε όλα τα κουτιά και τα ράφια από το ψυγείο. Ανοίξτε την πόρτα του ψυγείου.
2. Αφαιρέστε το κάτω στήριγμα ξεβιδώνοντας δύο μπουλόνια στις εσοχές (για αυτό απαιτείται ειδικό ακροφύσιο).
3. Ξεβιδώνουμε τα πώματα, σε ένα από τα οποία είναι στερεωμένος ο άξονας της κατάψυξης.
4. Ξεβιδώνουμε τον άξονα από το αριστερό πώμα και τον βιδώνουμε στο δεξί πώμα, και βάζουμε το αριστερό στη θέση του, ήδη χωρίς άξονα
5. Αφαιρέστε την πόρτα της κατάψυξης από τους συνδετήρες και αφαιρέστε προσεκτικά με ένα μαχαίρι τις τάπες στις άκρες της πόρτας που βρίσκονται στα δεξιά και τοποθετήστε τις στις τρύπες στα αριστερά.
6. Στερεώνουμε την πόρτα του ψυκτικού θαλάμου σε κάθετη θέση.
7. Αφαιρέστε το κάλυμμα από το εσωτερικό του ψυγείου ξεβιδώνοντας δύο βίδες από το εσωτερικό.
8. Κλείστε την πόρτα του ψυγείου
9. Ξεβιδώνουμε το στήριγμα που περιέχει τον πάνω άξονα της πόρτας του ψυγείου, βγάζουμε τον άξονα από αυτό και το βιδώνουμε από την άλλη πλευρά. Αφαιρέστε την πόρτα και στερεώστε το επάνω στήριγμα σε μια νέα θέση.
10. Αφαιρέστε το πλαστικό βύσμα από το επάνω κάλυμμα και τοποθετήστε το στη δεξιά πλευρά, βιδώστε το επάνω κάλυμμα στη θέση του.
11. Ο κάτω άξονας της πόρτας του θαλάμου του ψυγείου και ο κάτω άξονας του καταψύκτη περιέχει ένα στήριγμα, βρίσκεται ακριβώς στη μέση του ψυγείου. Το ξεβιδώνουμε και αλλάζουμε τις δύο πλαστικές φλάντζες.
12. Βάζουμε πίσω την πόρτα του ψυγείου.
13. Εισάγουμε το μεσαίο στήριγμα στον επάνω άξονα και το στερεώνουμε.
14. Τοποθετήστε την πόρτα του καταψύκτη στη θέση του.
15. Τοποθετήστε το ψυγείο σε όρθια θέση.
Ελπίζουμε ότι αντιμετωπίσατε το έργο να κρεμάσετε την πόρτα του ψυγείου και δεν σπάσατε τίποτα. Και αν ναι, τότε στο κέντρο εξυπηρέτησης θα υπάρχουν σίγουρα ανταλλακτικά.

Είναι τεχνικά δυνατή η μεταφορά της πόρτας του ψυγείου στην άλλη πλευρά;
Είναι τεχνικά δυνατή η μεταφορά της πόρτας του ψυγείου στην άλλη πλευρά;
Είναι τεχνικά δυνατή η μεταφορά της πόρτας του ψυγείου στην άλλη πλευρά;
Είναι τεχνικά δυνατή η μεταφορά της πόρτας του ψυγείου στην άλλη πλευρά; Είναι τεχνικά δυνατή η μεταφορά της πόρτας του ψυγείου στην άλλη πλευρά; Είναι τεχνικά δυνατή η μεταφορά της πόρτας του ψυγείου στην άλλη πλευρά;Home | Articles

April 16, 2024 07:01:30 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting