Φανταχτά ψυγεία

Προκειμένου να μειωθεί το κόστος κατασκευής, ορισμένες αμερικανικές εταιρείες χρησιμοποιούν ανάγλυφο χάλυβα με υφή για την κατασκευή πορτών ψυγείου. Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε το ψυγείο όχι μόνο καλλιτεχνικά ελκυστικό, αλλά και να κρύψετε τα ελαττώματα της επιφάνειας και να του δώσετε μια πιο ακριβή εμφάνιση. Η χρήση ενός φύλλου με υφή έδωσε τη δυνατότητα στις αμερικανικές εταιρείες να μειώσουν σημαντικά τα κατασκευαστικά ελαττώματα στο χρωματισμό.
Το ανάλογο φύλλου χάλυβα με υφή (ή ταινίας) στην Ευρώπη έχει γίνει μια φθηνότερη επίστρωση μεμβράνης συνηθισμένου φύλλου χάλυβα. Το πιο κοινό μοτίβο είναι ο κόκκος ξύλου και ο ανοξείδωτος χάλυβας. Δίπλα σε ένα τέτοιο ψυγείο πρέπει να υπάρχουν οι ίδιες άξιες άλλες οικιακές συσκευές. Οι νοικοκυρές, που έχουν δει από τη δική τους εμπειρία πόσο βολικό και πρακτικό είναι, δεν θέλουν με κανέναν τρόπο να επιστρέψουν στους φούρνους αερίου.
Τα ψυγεία με καλλιτεχνική ζωγραφική τα ξεχωρίζουν αμέσως από άλλα μοντέλα. Το σχέδιο σε αυτή την περίπτωση μπορεί να στενσιλοποιηθεί σε επίστρωση μεμβράνης ή να γίνει στο χέρι κατόπιν αιτήματος του πελάτη. Κάθε χώρα κατασκευής έχει το δικό της σύνολο τυπικών μοτίβων οθόνης που αντικατοπτρίζουν τα εθνικά χαρακτηριστικά. Στην κατασκευή αποκλειστικών μοντέλων ψυγείων, χρησιμοποιείται ζωγραφική στο χέρι. Κατά κανόνα, οι καλλιτεχνικές συνθέσεις δημιουργούνται σε υπολογιστή. Ο εγχώριος κατασκευαστής εδώ έπρεπε να εγκαταλείψει την παραγωγή τέτοιων μοντέλων λόγω περιορισμένης ζήτησης. Με μεμονωμένες παραγγελίες δημιουργείται ένα έργο συγγραφέα, το οποίο δεν έχει ανάλογο. Με τη βοήθεια ενός αερογράφου, ένα συνηθισμένο ψυγείο μπορεί να μετατραπεί σε πραγματικό έργο τέχνης. Τα σύγχρονα αερογράφο σας επιτρέπουν να εργάζεστε με πολλά χρώματα ταυτόχρονα, παρέχοντας σχεδόν φωτογραφική ποιότητα.
Για τους αγοραστές που προτιμούν συχνές αλλαγές στη διακόσμηση της κουζίνας, έχουν αναπτυχθεί ψυγεία με αντικαταστάσιμα διακοσμητικά πάνελ στις πόρτες.
Μερικά ασυνήθιστα ψυγεία δεν έχουν μόνο το αρχικό χρώμα, αλλά και το σχήμα. Ασυνήθιστες εδώ είναι οι προτάσεις ιαπωνικών και κινεζικών εταιρειών που προσφέρουν παιδικά ψυγεία σε μορφή ζώων. Εκτός από τα πολύχρωμα σχέδια, τέτοια μοντέλα διαθέτουν ενσωματωμένο ηλεκτρονικό ημερολόγιο και ξυπνητήρι με οθόνη LCD εγκατεστημένη στις πόρτες. Όταν ανοίγετε το ψυγείο, ακούγεται μια μελωδία.
Τα πιο ακριβά ψυγεία είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα. Το πιο ακριβό σχέδιο για ψυγεία με πόρτες με καθρέφτη. Επιπλέον, πρόκειται φυσικά για μοντέλα διακοσμημένα με πολύτιμους λίθους.

Φανταχτά ψυγεία
Φανταχτά ψυγεία
Φανταχτά ψυγεία
Φανταχτά ψυγεία Φανταχτά ψυγεία Φανταχτά ψυγείαHome | Articles

May 20, 2024 03:35:45 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting