Αγορά τηλεόρασης για χρήση στην κουζίνα

Στις οθόνες 40 ιντσών, οι πιο προηγμένες τεχνολογίες σήμερα είναι η LCD και η πλάσμα. Οι τιμές για τις οθόνες καθεμιάς από τις τεχνολογίες είναι περίπου οι ίδιες. Μπορείτε να συγκρίνετε οθόνες κατά κορεσμό χρωμάτων, ανθεκτικότητα, αντίθεση, απαιτήσεις τάσης κ.λπ.
1. Αντίθεση
Στις οθόνες πλάσματος, η εμφάνιση σκοτεινών και μαύρων περιοχών επιτυγχάνεται με τη μείωση της παροχής ρεύματος σε ορισμένα τμήματα του πίνακα. Αυτή η μέθοδος σάς επιτρέπει να αποκτήσετε μια εικόνα υψηλής αντίθεσης. Η αντίθεση των οθονών πλάσματος μπορεί να είναι έως και 3000:1.
Οι οθόνες υγρών κρυστάλλων αποκτούν σκούρες κουκκίδες αυξάνοντας την ενέργεια που εφαρμόζεται στο pixel. Οι πιο πρόσφατες τεχνολογικές βελτιώσεις επιτυγχάνουν αναλογία αντίθεσης περίπου 700:1.
2. Κορεσμός χρώματος
Οι οθόνες πλάσματος αναπαράγουν όλη τη χρωματική γκάμα πολύ καθαρά. Ο υψηλός κορεσμός των οθονών επιτυγχάνεται λόγω του γεγονότος ότι κάθε κελί του πίνακα περιλαμβάνει κόκκινα, πράσινα και μπλε στοιχεία. Η τεχνολογία πλάσματος παρέχει την πιο ακριβή αναπαραγωγή χρωμάτων.
Οι οθόνες υγρών κρυστάλλων χρησιμοποιούν τεχνολογία πόλωσης κρυστάλλων και, λόγω του μικρού μεγέθους της μήτρας των pixel, επιτυγχάνεται πολύ υψηλή ευκρίνεια και ζωηρότητα της εικόνας. Αλλά είναι κατώτερα από τα πάνελ πλάσματος όταν πρόκειται για την εμφάνιση σκηνών με υψηλό ρυθμό εικόνας.
3. Ανθεκτικότητα
Οι οθόνες LCD μπορούν να λειτουργήσουν έως και 75.000 ώρες. Μάλιστα, η ανθεκτικότητα της οθόνης υγρών κρυστάλλων καθορίζει τη διάρκεια ζωής της λάμπας, λόγω της οποίας, μετά τη μετατροπή του φωτός, σχηματίζεται εικόνα. Η λάμπα, εάν αποτύχει, μπορεί να αντικατασταθεί.
Το πάνελ πλάσματος δημιουργεί μια εικόνα μέσω μιας ηλεκτρικής ώθησης που ενεργεί σε σπάνια αέρια (νέον, ξένον, αργό). Οι πυρήνες των αερίων αποσυντίθενται με την πάροδο του χρόνου, είναι αυτοί που επηρεάζουν την ανθεκτικότητα της οθόνης, η οποία είναι περίπου 30.000 ώρες.
4. Εγγραφή οθόνης
Ένας παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή μιας οθόνης. Από αυτή την άποψη, οι οθόνες LCD είναι ανώτερες από την τεχνολογία πλάσματος, καθώς πρακτικά δεν καίγονται. Οι οθόνες πλάσματος, υπό ορισμένες συνθήκες, αρχίζουν να καίγονται μετά από 15 λεπτά.
5. Κατανάλωση ενέργειας
Η λάμπα φθορισμού της οθόνης LCD καταναλώνει λιγότερη ενέργεια από τα ηλεκτρόδια κυψέλης του πάνελ πλάσματος.
Έτσι, έχοντας ανακαλύψει τις συνθήκες υπό τις οποίες θα χρησιμοποιηθεί η τεχνική, είναι εύκολο να αποφασίσετε για την επιλογή της οθόνης.
Ο φωτισμός έχει μεγάλη σημασία σε κάθε δωμάτιο. Είναι αυτό που δημιουργεί μια ιδιαίτερη διάθεση, ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Μπορείτε να επιλέξετε έναν κατάλληλο πολυέλαιο ή φωτιστικό τόσο σε ένα κανονικό κατάστημα όσο και σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Ποιο είναι το πλεονέκτημα ενός εικονικού καταστήματος; Εδώ μπορείτε να δείτε πολλές επιλογές σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επιλέξτε το μέγεθος, το χρώμα, το σχέδιο - ό,τι θέλετε. Και ταυτόχρονα, εξοικονομήστε πολύ χρόνο από την ανούσια μετακίνηση από το ένα κατάστημα στο άλλο.

Αγορά τηλεόρασης για χρήση στην κουζίνα
Αγορά τηλεόρασης για χρήση στην κουζίνα
Αγορά τηλεόρασης για χρήση στην κουζίνα
Αγορά τηλεόρασης για χρήση στην κουζίνα Αγορά τηλεόρασης για χρήση στην κουζίνα Αγορά τηλεόρασης για χρήση στην κουζίναHome | Articles

April 15, 2024 16:00:57 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting