Τα πιο ευρύχωρα μοντέρνα side-by-side ψυγεία

Πολλοί από εσάς πιθανότατα έχετε ακούσει για sidebyside ψυγεία. Αυτός ο όρος χρησιμοποιείται για να αναφέρεται σε εξοπλισμό ψύξης που έχει αρθρωτές πόρτες παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιούνται σε ντουλάπια. ΨΥΓΕΙΑ SIDEBYSIDE - πολυθάλαμος. Μπορούν να έχουν δύο, τρεις ή περισσότερες κάμερες, οι οποίες βρίσκονται ακριβώς «δίπλα δίπλα». Τέτοια καταλύματα, δηλαδή στο ίδιο επίπεδο, σχεδιάστηκαν για την πιο βολική χρήση. Συμφωνώ, ένα ψυγείο που δεν είναι ψηλό, αλλά ταυτόχρονα ευρύ, είναι πολύ πιο βολικό στη χρήση από ένα ψηλό - κάθετο.
ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ SIDEBYSIDE, κατά κανόνα, διακρίνονται από τη δυνατότητα ανεξάρτητου ελέγχου θερμοκρασίας σε όλους τους θαλάμους, παρά το γεγονός ότι μπορούν να είναι μονοσυμπιεστής. Οι συσκευές λειτουργούν με εξαναγκασμένη κυκλοφορία ροών αέρα και είναι εξοπλισμένες με ειδικά μη παγωμένα τοιχώματα. Σε ορισμένα μοντέλα, μπορούν επίσης να αποψυχθούν μόνοι τους. Τα ψυγεία sidebyside έχουν δύο έως έξι πόρτες.
Οι θάλαμοι των αρθρωτών ψυγείων λειτουργούν με τέτοιο τρόπο ώστε οι συνθήκες αποθήκευσης προϊόντων να μπορούν να ονομάζονται βέλτιστες. Επιπλέον, η κατάσταση των προϊόντων δεν έχει την παραμικρή σημασία. Μπορούν να είναι φρέσκα και να αποθηκευτούν σε θετικές θερμοκρασίες, υπερ-ψυγμένα, που απαιτούν μηδενική θερμοκρασία και κατεψυγμένα, που απαιτούν ψυχρή ατμόσφαιρα έως -18. Ορισμένα μοντέλα sidebyside ψυγείων είναι επίσης εξοπλισμένα με συσκευές που εγγυώνται αντιβακτηριακή επεξεργασία.
Το υπάρχον sidebyside ψυγείο σας δεν θα απαιτεί χειροκίνητη απόψυξη, μακροχρόνια απόψυξη, αλλά θα παρέχει σχεδόν στιγμιαία ψύξη ζεστών τροφίμων και επίσης, εάν είναι απαραίτητο, γρήγορη κατάψυξη. Γενικά, το κύρος των sidebyside μοντέλων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον αριθμό των στοιχείων με τα οποία είναι εξοπλισμένα. Για παράδειγμα, ένα swing-out ψυγείο μπορεί να υπερηφανεύεται για την παρουσία λαμπτήρων υπέρυθρης ακτινοβολίας, απορροφητές οσμής, ειδικές γεννήτριες πάγου, διανομείς για την παρασκευή και βολικό σερβίρισμα πάγου για φαγητό, ψύκτες νερού με παροχή απευθείας από την κλειστή πόρτα κ.λπ. Επιπλέον, αυτές οι σύγχρονες συσκευές ελέγχονται ηλεκτρονικά, «μπορούν» να κάνουν αυτοδιάγνωση, μπορεί να περιέχουν ενσωματωμένη μπάρα, εξοπλισμό βίντεο, υπολογιστή και άλλες «λιχουδιές».
Μιλώντας για sidebyside ψυγεία, μπορούμε να δηλώσουμε με πλήρη σιγουριά ότι ακριβώς τέτοιες συσκευές αντιπροσωπεύουν την τεχνολογία του μέλλοντος, σκοπός της οποίας είναι να προσφέρει άνεση και άνεση στον ιδιοκτήτη της.

Τα πιο ευρύχωρα μοντέρνα side-by-side ψυγεία
Τα πιο ευρύχωρα μοντέρνα side-by-side ψυγεία
Τα πιο ευρύχωρα μοντέρνα side-by-side ψυγεία
Τα πιο ευρύχωρα μοντέρνα side-by-side ψυγεία Τα πιο ευρύχωρα μοντέρνα side-by-side ψυγεία Τα πιο ευρύχωρα μοντέρνα side-by-side ψυγείαHome | Articles

July 23, 2024 08:07:41 +0300 GMT
0.005 sec.

Free Web Hosting