Πώς να επιλέξετε ένα MP3 player

Το MP3 player είναι ίσως μια από τις πιο αμφιλεγόμενες εξελίξεις στη βιομηχανία οικιακών συσκευών. Υπάρχει μικρή βοήθεια από αυτή τη συσκευή στις καθημερινές ανθρώπινες δραστηριότητες, αλλά, από την άλλη πλευρά, χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους χωρίς αυτήν. Ειδικά σε μια μεγάλη πόλη, όταν θέλετε να αντικαταστήσετε γρήγορα τον ενοχλητικό θόρυβο της μητρόπολης με τις αγαπημένες σας μουσικές συνθέσεις.
Όπως κάθε μοντέλο οικιακών συσκευών που έχει ζήτηση στην καταναλωτική αγορά, έτσι και τα MP3 players βρίσκονται σε συνθήκες σκληρού ανταγωνισμού μεταξύ δεκάδων κορυφαίων κατασκευαστών. Πώς να μην μπερδεύεστε με τα συνεχώς βελτιωτικά και εντελώς νέα μοντέλα παικτών που αναπληρώνουν τα ράφια των καταστημάτων κάθε χρόνο; Πώς να επιλέξετε ένα MP3 player; Πιστέψτε με, για έναν μη ειδικό, αυτό δεν είναι εύκολο να το κάνει. Ωστόσο, εάν οπλιστείτε με γνώσεις, αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο θα μπορείτε να απαντήσετε στο ερώτημα ποιο MP3 player να επιλέξετε μόνοι σας.
ΤΥΠΟΣ ΠΑΙΚΤΗ
Υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι παικτών:
1. Συσκευές αναπαραγωγής CD-MP3. Ένας από τους παλαιότερους τύπους μουσικών συσκευών. Τώρα έχουν αλλάξει το όνομά τους, καθώς μπορούν να αναπαράγουν δίσκους μουσικής όχι μόνο σε μορφή CD, αλλά και σε μορφή MP3. Τα πιο συμπιεσμένα, αρχεία mp3 καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο, χωράνε περίπου 120 τραγούδια στο δίσκο. Τα μειονεκτήματα αυτών των συσκευών είναι ότι οι συσκευές αναπαραγωγής είναι μάλλον ογκώδεις, δεν χωρούν στην τσέπη σας. Επιπλέον, για να ακούσετε μια ποικιλία μουσικής σε τέτοιες συσκευές αναπαραγωγής, πρέπει να αλλάζετε συνεχώς δίσκους σε αυτές, γεγονός που προκαλεί κάποια ταλαιπωρία. Πρέπει πάντα να έχετε μαζί σας συγκεκριμένο αριθμό δίσκων. Ένα άλλο μειονέκτημα αυτού του τύπου συσκευής είναι η έλλειψη λειτουργίας "αντι-σοκ", ενός buffer που αντισταθμίζει την κακή ποιότητα αναπαραγωγής των αρχείων πολυμέσων που παραμορφώνονται κατά την ανακίνηση. Εάν βρίσκεστε εν κινήσει, δεν πρέπει να περιμένετε άνετη και υψηλής ποιότητας ακρόαση μουσικών συνθέσεων - η αναπαραγωγή θα παραμορφωθεί. Ωστόσο, αυτό το πρόβλημα έχει ήδη λυθεί στα πιο πρόσφατα μοντέλα συσκευών αναπαραγωγής CD-MP3. Είναι εξοπλισμένα με σύστημα buffering. Μεταξύ όλων των τύπων σύγχρονων συσκευών αναπαραγωγής μουσικής, οι συσκευές CD-MP3 είναι, κατά μέσο όρο, οι φθηνότερες.
2. Flash Players. Το πιο δημοφιλές είδος αναπαραγωγής μουσικής σήμερα. Αυτά τα μοντέλα είναι βολικά και συμπαγή, πολυλειτουργικά και πρακτικά. Οι συσκευές flash είναι πολύ πιο ελαφριές από τους προκατόχους τους. Αυτό οφείλεται στην απουσία μεταλλικών μερών στο σχεδιασμό τους. Τα αρχεία εγγράφονται σε αυτήν τη συσκευή πολύ γρήγορα - απλώς συνδέστε την σε έναν υπολογιστή χρησιμοποιώντας ένα ειδικό καλώδιο που συνοδεύει τη συσκευή αναπαραγωγής. Μπορείτε να ηχογραφήσετε τραγούδια τόσο στην ενσωματωμένη μνήμη Flash όσο και σε μια αφαιρούμενη κάρτα μνήμης. Μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία στη συσκευή αναπαραγωγής από υπολογιστή είτε απευθείας είτε χρησιμοποιώντας το κατάλληλο λογισμικό αναπαραγωγής. Το λογισμικό δεν χρειάζεται επιπλέον αναζήτηση, παρέχεται σε δίσκο εγκατάστασης που περιλαμβάνεται στο κιτ αξεσουάρ για τη συσκευή που αγοράσατε. Χρησιμοποιώντας λογισμικό με άδεια χρήσης, παρακάμπτετε πιθανούς περιορισμούς παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων και κάνετε ασφαλέστερη την ακρόαση μουσικής.
Το μέγεθος της κάρτας μνήμης μπορεί να διαφέρει. Το ελάχιστο είναι συγκρίσιμο με την ποσότητα μνήμης ενός CD, το μέγιστο υπερβαίνει τη μνήμη ενός δίσκου κατά δεκάδες φορές.
Συχνά δεν παρέχεται κάρτα μνήμης με τη συσκευή. Στις περισσότερες συσκευές αναπαραγωγής flash, η ποσότητα της ενσωματωμένης μνήμης δεν είναι πολύ μεγάλη και καθίσταται απαραίτητη η αγορά μιας κάρτας μνήμης. Μια τέτοια ανάγκη αυξάνει σημαντικά το κόστος ενός μοντέλου που δεν περιλαμβάνει ένα τόσο σημαντικό αξεσουάρ.
Το λογισμικό Flash player είναι, γενικά, ένα πολύ σημαντικό πράγμα που επηρεάζει πολλά εξαρτήματα, σχετίζεται άμεσα με την άνεση και την απόλαυσή σας όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή. Έτσι, για παράδειγμα, μέσω προγραμματισμού, η συσκευή αναπαραγωγής μπορεί να μετατρέψει ανεξάρτητα κομμάτια σε μορφές ήχου που μπορούν να αναπαραχθούν στη συσκευή ή να τα μειώσει για εξοικονόμηση χώρου.
Ένα άλλο πλεονέκτημα των flash player είναι η καθαρή, ρωσοποιημένη διεπαφή τους και η απίστευτη αντίσταση στις εξωτερικές επιρροές. Δεν φοβούνται τη μεγάλη κίνηση, το τίναγμα ακόμα και τη βύθιση στο νερό. Αλλά δεν είναι όλοι. Το μόνο πρόβλημα για ορισμένους χρήστες flash player μπορεί να είναι η άμεση εξάρτησή τους από προσωπικούς υπολογιστές. Χωρίς αυτά, η ενημέρωση της μουσικής βιβλιοθήκης σε συσκευές αναπαραγωγής flash είναι σχεδόν αδύνατη.
3. Συσκευές αναπαραγωγής HDD. Ένας σχετικά νέος τύπος μουσικής συσκευής. Αυτά τα μοντέλα έχουν μια σειρά από πρόσθετες λειτουργίες, επιπλέον, μπορούν να αντικαταστήσουν μια εξωτερική μονάδα υπολογιστή, διατηρώντας όλα τα δεδομένα της. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι η τεράστια ποσότητα μνήμης. Μετριούνται σε δεκάδες gigabyte. Εκτός από τα πλεονεκτήματα, αυτό το χαρακτηριστικό δημιουργεί επίσης μειονεκτήματα - μεγάλες διαστάσεις και βάρος. Επιπλέον, τα μοντέλα HDD είναι κατώτερα από τα flash player όσον αφορά την αντοχή σε κραδασμούς και την εξοικονόμηση ενέργειας. Αλλά για χρήστες που βρίσκονται συνεχώς στο δρόμο, αναγκασμένοι να ταξιδέψουν λόγω κάποιων συνθηκών, αυτός ο τύπος παίκτη ταιριάζει καλύτερα. Οι συσκευές αναπαραγωγής HDD μοιάζουν με PDA, μπορούν όχι μόνο να αναπαράγουν μουσική, αλλά και να προβάλλουν φωτογραφίες και να προβάλλουν ταινίες. Ωστόσο, αξίζει να αναγνωρίσουμε ότι κάθε χρόνο οι κατασκευαστές συσκευών αναπαραγωγής flash κυκλοφορούν μοντέλα με ολοένα και περισσότερη μνήμη και μια λίστα πρόσθετων λειτουργιών και σύντομα τα απτά πλεονεκτήματα των μοντέλων HDD θα χαθούν.
4. MD players.
Αυτός ο τύπος συσκευής αναπαραγωγής αναπαράγει mini δίσκους και είναι κατάλληλος για κατόχους συλλογών δεδομένων μουσικών μέσων.
Επιλογές αναπαραγωγής
Οι συσκευές αναπαραγωγής Flash, χρησιμοποιώντας το λογισμικό που είναι εγκατεστημένο σε αυτές, έχουν τη δυνατότητα να μετατρέψουν μεγάλο αριθμό μορφών κομματιών στον ίδιο μεγάλο αριθμό μορφών που μπορεί να αναγνωρίσει η συσκευή και στη συνέχεια να το παίξει. Για πολλούς χρήστες, είναι επίσης σημαντικό να ελέγχουν ανεξάρτητα το μέγεθος και την ποιότητα των εγγραφών που αντιγράφονται στη συσκευή αναπαραγωγής. Αυτές οι παράμετροι επηρεάζονται άμεσα από τον τρόπο κωδικοποίησης των δεδομένων. Υπάρχουν δύο τρόποι για να το κάνετε αυτό: εγγραφή σταθερού ρυθμού bit (CBR) και εγγραφή μεταβλητού ρυθμού bit (VBR). Με σταθερό ρυθμό μετάδοσης bit, το μέγεθος της εγγραφής μετά την αντιγραφή στη συσκευή αναπαραγωγής είναι πάντα ίσο με την ίδια τιμή, ανεξάρτητα από το τι ήταν πριν από την εγγραφή στη συσκευή. Αυτή η μέθοδος κωδικοποίησης δεδομένων επηρεάζει σημαντικά την ποιότητα της αναπαραγωγής. Συχνά όχι προς το καλύτερο.
Με μια μεταβλητή μέθοδο κωδικοποίησης δεδομένων, η ποιότητα αναπαραγωγής των αρχείων μουσικής "εξόδου" παραμένει αμετάβλητη. Όλα τα χαρακτηριστικά του ήχου, οι αποχρώσεις που είναι σημαντικές για τους λάτρεις της μουσικής, παραμένουν ίδια. Αλλά με όλα αυτά, δεν μπορείτε να ελέγξετε τη διαδικασία κωδικοποίησης αρχείων. Τελικά, η επιλογή είναι δική σας.
Διαστάσεις και βάρος παίκτη
Ο κύριος παράγοντας που επηρεάζει τις διαστάσεις των συσκευών αναπαραγωγής μουσικής είναι η ποσότητα της μνήμης αυτών των συσκευών. Όσο μεγαλύτερη είναι η ποσότητα της μνήμης, τόσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθος της συσκευής, αντίστοιχα. Ταυτόχρονα, οι συσκευές αναπαραγωγής HDD, κατά μέσο όρο, είναι πιο ογκώδεις σε σύγκριση με τις συσκευές αναπαραγωγής flash. Αυτό οφείλεται στην παρουσία σκληρού δίσκου και μεγάλης εξωτερικής οθόνης.
Τα αποτελέσματα των σύγχρονων τεχνολογιών δεν είχαν ουσιαστικά καμία επίδραση στην εμφάνιση των συσκευών αναπαραγωγής CD-MP3. Αυτή η συσκευή απλά δεν μπορεί να είναι μικρότερη από το μέγεθος του ίδιου του δίσκου. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι οι σύγχρονες συσκευές αναπαραγωγής δίσκων έχουν γίνει κατά μια τάξη μεγέθους λεπτότερες από τους προκατόχους τους.
Μέγεθος μνήμης
Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για τη μνήμη των CD-MP3 players, απλά δεν την έχουν. Οι συσκευές αναπαραγωγής flash διαθέτουν μνήμη, ο όγκος της οποίας κυμαίνεται από 1 έως 32 gigabyte. Ποιος όγκος σας ταιριάζει περισσότερο, μπορείτε να επιλέξετε μόνοι σας. Η τιμή αυτής της παραμέτρου, ωστόσο, μπορεί να επηρεαστεί ακόμα και μετά την αγορά της συσκευής, εάν η συσκευή αναπαραγωγής είναι εξοπλισμένη με υποδοχή για αφαιρούμενες κάρτες μνήμης. Πωλούνται χωριστά, έχουν όγκους από 1 έως 64 gigabyte.
Τύποι μορφών με δυνατότητα αναπαραγωγής.
Πρέπει να σημειωθεί ότι οι τύποι συσκευών αναπαραγωγής μουσικής έχουν σοβαρές διαφορές σε αναπαραγώγιμα σχήματα. Τα μοντέλα CD-MP3 μπορούν να αναπαράγουν μόνο δύο επιλογές - CD και MP3. Τα προγράμματα αναπαραγωγής flash με αυτή την έννοια είναι πολύ καλύτερα, μπορούν να αναπαράγουν τις περισσότερες μορφές που είναι γνωστές σε εμάς - CD, MP3, WAW, OGG και άλλα. Επιπλέον, χάρη στο λογισμικό, οι συσκευές αναπαραγωγής flash μπορούν να μετατρέψουν μορφές από το ένα στο άλλο, ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Αλλά μην ξεχνάτε τον πιθανό αντίκτυπο τέτοιων ενεργειών στην ποιότητα της εγγραφής.
Οι συσκευές αναπαραγωγής HDD δεν έχουν πρακτικά περιορισμούς στην αναπαραγωγή αρχείων μουσικής. Επιπλέον, μπορούν να αναπαράγουν τις περισσότερες γνωστές μορφές βίντεο και ορισμένες μορφές κειμένου. Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για έγγραφα τύπου Microsoft Office εδώ, αλλά κείμενα σε μορφή txt, με δοκιμαστικό πρόγραμμα επεξεργασίας, αυτές οι συσκευές είναι αρκετά ικανές όχι μόνο να αποθηκεύουν, αλλά και να ανοίγουν με επιτυχία.
Τύπος ισχύος.
Σε όλους τους τύπους παικτών, υπάρχουν κάποιες διαφορές σε αυτή την παράμετρο, που δίνουν τόσο πλεονεκτήματα όσο και ορισμένα μειονεκτήματα.
Οι συσκευές αναπαραγωγής CD-MP3 φορτίζονται κυρίως με συνηθισμένες μπαταρίες. Δεν εξαρτώνται από τον υπολογιστή, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε στο δρόμο όχι μόνο τη συσκευή αναπαραγωγής και την αγαπημένη σας συλλογή δίσκων, αλλά και τον απαιτούμενο αριθμό μπαταριών. Ένα σετ είναι αρκετό για περίπου 5 ώρες συνεχούς χρήσης και λόγω του χαμηλού κόστους και της ευκολίας αντικατάστασης ενός σετ με άλλο, καθιστούν τα CD-MP3 player την πιο συμφέρουσα επιλογή για ταξιδιώτες που απλά δεν έχουν την ευκαιρία να φορτίζουν συνεχώς συσκευή μουσικής.
Αλλά αν είστε επιρρεπείς σε μια καθιστική ζωή, οι συνεχείς αγορές αναλώσιμων είναι απίθανο να σας αρέσουν. Και ένας σχετικά μικρός χρόνος συνεχούς λειτουργίας της συσκευής και άλλες ταλαιπωρίες που σχετίζονται με το μέγεθος της συσκευής αναπαραγωγής θα σας κάνουν να δώσετε προσοχή στο flash-player. Έχουμε ήδη μιλήσει για τη συμπαγότητά του, όσον αφορά τον τύπο τροφοδοσίας, τα μοντέλα αυτών των συσκευών μπορούν να λειτουργήσουν τόσο σε μπαταρίες όσο και σε επαναφορτιζόμενη μπαταρία.
Η μπαταρία λιθίου «δεν κουράζεται» τρεις έως τέσσερις φορές μεγαλύτερη από τις τυπικές μπαταρίες, επιπλέον, δεν χρειάζεται να αντικαθίσταται τακτικά. Είναι αρκετά εύκολο στη φόρτιση. Είναι αλήθεια ότι αυτό απαιτεί πρόσβαση στο δίκτυο, η μπαταρία φορτίζεται μέσω αυτού συνδέοντας μέσω ενός ειδικού καλωδίου που παρέχεται με τη συσκευή αναπαραγωγής.
Διεπαφή
Οι συσκευές αναπαραγωγής CD-MP3 έχουν την απλούστερη διεπαφή. Επινοήθηκαν ως ανεξάρτητες συσκευές που δεν χρειάζεται να συγχρονίζονται και εξαρτώνται από έναν προσωπικό υπολογιστή. Εκτός από μια μικρή οθόνη, αυτή η συσκευή δεν έχει πρόσθετες επιλογές.
Οι συσκευές αναπαραγωγής flash και οι συσκευές αναπαραγωγής HDD διαθέτουν υποδοχές USB 1.1 και USB 2.0, οι οποίες χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση διαφόρων συσκευών και ενός προσωπικού υπολογιστή. Οι υποδοχές σάς επιτρέπουν να μεταφέρετε μεγάλες ποσότητες πληροφοριών από τη μια συσκευή στην άλλη μέσα σε λίγα λεπτά. Δυστυχώς, δεν είναι όλες οι συσκευές αναπαραγωγής μουσικής εξοπλισμένες με υποδοχές τυπικής εμφάνισης. Αυτό προσθέτει στην ταλαιπωρία όταν δημιουργείται η κατάσταση όταν χρειάζεται αντικατάσταση του αντίστοιχου καλωδίου.
Ορισμένες συσκευές αναπαραγωγής είναι εξοπλισμένες με λειτουργία Bluetooth. Η χρήση αυτής της μεθόδου κοινής χρήσης αρχείων είναι πολύ βολική όταν δεν έχετε υπολογιστή στο χέρι. Αλλά αυτή η δυνατότητα αυξάνει το κόστος της συσκευής. Ωστόσο, τα μοντέλα με λειτουργία Bluetooth είναι πολύ δημοφιλή, καθώς διευρύνουν τις δυνατότητες του χρήστη.
Χάρη στο Bluetooth, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ασύρματα ακουστικά, να μεταφέρετε πληροφορίες από τη συσκευή σε κινητό τηλέφωνο και άλλες περιφερειακές συσκευές, να ανταλλάσσετε πληροφορίες με υπολογιστή ακόμα κι αν δεν υπάρχει καλώδιο.
Πρόσθετες λειτουργίες
Εάν συγκρίνουμε συσκευές αναπαραγωγής μουσικής με τόσο δημοφιλείς συσκευές όπως smartphone ή υπολογιστές tablet, τότε, φυσικά, θα υποχωρήσουν σε αυτές όσον αφορά τον αριθμό των πρόσθετων λειτουργιών. Πρακτικά δεν υπάρχουν πρόσθετες λειτουργίες σε συσκευές αναπαραγωγής CD-MP3, με εξαίρεση τη δυνατότητα σύνδεσης σε τηλεόραση. Ωστόσο, λιγότερο από τα μισά μοντέλα έχουν μια τέτοια ευκαιρία και η παρακολούθηση ταινιών είναι δυνατή μόνο σε μορφή VCD. Αυτή η μορφή θεωρείται ξεπερασμένη εδώ και αρκετά χρόνια.
Οι συσκευές αναπαραγωγής Flash έχουν ένα ευρύτερο φάσμα πρόσθετων λειτουργιών. Αυτό το ραδιόφωνο, οθόνη, συσκευή εγγραφής φωνής και ενσωματωμένο ηχείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ποιότητα της εγγραφής σε συσκευή εγγραφής φωνής σε συσκευές αναπαραγωγής flash αφήνει πολλά να είναι επιθυμητή. Η διαδικασία εγγραφής επηρεάζεται από τη χαμηλή ποιότητα του μικροφώνου. Επιπλέον, η ποιότητα αναπαραγωγής χάνεται λόγω συμπίεσης αρχείων και έλλειψης διαχωρισμού σε χαμηλές και υψηλές συχνότητες.
Οι συσκευές αναπαραγωγής είναι σπάνια εξοπλισμένες με εξωτερικά ηχεία. Αυτό δεν έχει νόημα, καθώς η ποιότητα ήχου τέτοιων ηχείων θα είναι αισθητά κατώτερη από την αναπαραγωγή με ακουστικά. Η λειτουργία του ραδιοφώνου δεν είναι πολύ βολική για άτομα που βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση - σε τρέξιμο, σε ταξίδι, απλά εν κινήσει. Το γεγονός είναι ότι κατά τη διάρκεια της κίνησης υπάρχει μια αναδιάρθρωση των ραδιοκυμάτων, η οποία προκαλεί παρεμβολές στη μετάδοση σήματος. Οι οθόνες των flash player, δυστυχώς, δεν προορίζονται για την προβολή αρχείων βίντεο, παρά το γεγονός ότι αυτός ο τύπος συσκευής έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο. Οι μπαταρίες των παικτών δεν αντέχουν τέτοιο φορτίο. Το πρόβλημα επιλύεται μόνο όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη στο ρεύμα.
Οι συσκευές αναπαραγωγής HDD, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, μοιάζουν πολύ με τους PDA. Αυτό υποδεικνύεται επίσης από ένα μεγάλο σύνολο πρόσθετων λειτουργιών με τις οποίες είναι εξοπλισμένες οι συσκευές. Βολική, μεγάλη οθόνη TFT, με την οποία μπορείτε να προβάλλετε άνετα φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία κειμένου. Επιπλέον, οι συσκευές αναπαραγωγής HDD είναι εξοπλισμένες όχι μόνο με ενσωματωμένη συσκευή εγγραφής φωνής, αλλά και με κάμερα για λήψη φωτογραφιών και βίντεο. Η λειτουργία ραδιοφώνου είναι, φυσικά, εκεί.
Σχέδιο
Ο σχεδιασμός των HDD και των CD-MP3 player είναι μάλλον μονότονος. Η θήκη των συσκευών αναπαραγωγής HDD είναι ορθογώνια, ενώ οι συσκευές αναπαραγωγής CD-MP3 τη διαθέτουν στρογγυλή. Για συσκευές αναπαραγωγής HDD, τα περισσότερα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με μια αρκετά ευρεία οθόνη. Διαφορές υπάρχουν μόνο στο χρώμα και το σχήμα του πίνακα. Ο πίνακας μπορεί να διαφέρει ως προς τον αριθμό των κουμπιών ή την απουσία τους, εάν η συσκευή είναι τύπου αφής.
Η διαφορά μεταξύ των flesh-players και άλλων τύπων αυτών των μουσικών συσκευών είναι μόνο στη μορφή. Το σχήμα του σώματος των flash player μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό.
Μη τυποποιημένα μοντέλα συσκευών αναπαραγωγής μουσικής
1. Player - ακουστικά
Σε αυτό το μοντέλο, οι προγραμματιστές συνδύασαν δύο συσκευές, ακουστικά και μια συσκευή αναπαραγωγής μουσικής, σε μία. Χάρη στον συνδυασμό ακουστικών και μιας συσκευής αναπαραγωγής, δεν χρειάζεται πλέον να συνδέετε τη μια συσκευή με την άλλη και να μπλέκεστε στα καλώδια. Απλά πρέπει να βάλετε τη συσκευή αναπαραγωγής και να απολαύσετε εξαιρετική ποιότητα ήχου, ακόμη και πάνω από το βρυχηθμό του μετρό. Ο παίκτης είναι ιδανικός για αθλητές και άτομα που ακολουθούν έναν ενεργό τρόπο ζωής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αφαιρούμενες κάρτες μνήμης για την εγγραφή αρχείων και ένα σετ μπαταριών AAA για επαναφόρτιση.
2. Γυαλιά παικτών.
Μια συσκευή αναπαραγωγής που συνδυάζει όχι μόνο ακουστικά και μια μουσική συσκευή, αλλά και ένα τόσο απαραίτητο αξεσουάρ όπως τα γυαλιά. Επιπλέον, τα περισσότερα μοντέλα γυαλιών αναπαραγωγής διαθέτουν λειτουργία Bluetooth. Η λειτουργία Bluetooth επεκτείνει τις δυνατότητες της συσκευής αναπαραγωγής. Τώρα μπορείτε όχι μόνο να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική, αλλά και να μιλήσετε στο τηλέφωνο χωρίς να τη βγάλετε από την τσέπη ή την τσάντα σας. Αυτή η δυνατότητα υλοποιείται με το συγχρονισμό των ακουστικών Bluetooth που είναι ενσωματωμένα στη συσκευή αναπαραγωγής με ένα κινητό τηλέφωνο.
3. Ρολόι παίκτη
Η εξέλιξη από την ιαπωνική εταιρεία Casio διακρίνεται από στυλ, συμπαγή και απλότητα. Ένα ρολόι από έναν από τους ηγέτες στην αγορά ψηφιακών ρολογιών και ένα ασύρματο πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής είναι η τέλεια λύση για άτομα που βάζουν την πρακτικότητα πάνω από όλα.
4. παίκτης-ξυπνητήρι.
Η καλύτερη συσκευή για επαγγελματίες χρήστες. Η συσκευή αναπαραγωγής ξυπνητηριού έχει ασυνήθιστο σχήμα, συμπαγή και ασύρματη ισχύ. Μπορείτε να πάρετε αυτήν τη συσκευή σε σύντομο ή μεγάλο ταξίδι. Η αντιγραφή αρχείων σε μια συσκευή είναι κάτι περισσότερο από μια τυπική διαδικασία. Η λήψη πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB που περιλαμβάνεται. Η ποσότητα της ενσωματωμένης μνήμης σε τέτοιες συσκευές είναι συνήθως μικρή. Αλλά μπορείτε πάντα να αυξήσετε τη συνολική μνήμη της συσκευής συνδέοντας αφαιρούμενες κάρτες μνήμης.
5. Παίκτης για κολυμβητές και ταξιδιώτες
Το αρχικό μοντέλο της μουσικής συσκευής, η πώληση της οποίας ξεκίνησε από
εταιρεία Finis. Πρώτα απ 'όλα, ο παίκτης έχει σχεδιαστεί για τους λάτρεις της κολύμβησης. Η συσκευή διαθέτει αδιάβροχη θήκη, ενώ τα ακουστικά είναι ενσωματωμένα. Παρόλα αυτά, λόγω της μετάδοσης ηχητικών δονήσεων στα οστά του κρανίου, δημιουργείται η επίδραση της ακρόασης μουσικής μέσω συνηθισμένων ακουστικών. Δεν υπάρχει οθόνη, ο έλεγχος είναι όσο το δυνατόν πιο απλός. Η ποσότητα της ενσωματωμένης μνήμης φτάνει τα 256 megabyte. Ο τύπος τροφοδοσίας της συσκευής δεν διαφέρει από άλλες συσκευές αναπαραγωγής flash. Η φόρτιση πραγματοποιείται από την μπαταρία.
συμπέρασμα
Όπως έχετε ήδη δει από αυτό το άρθρο, η ποικιλία των απλών, με την πρώτη ματιά, συσκευών είναι εκπληκτική. Είναι εύκολο να μπερδευτείς, αλλά έχει τα πλεονεκτήματά του. Διανεμημένη σε δεκάδες μοντέλα, έχετε πραγματικά την ευκαιρία να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Πώς να επιλέξετε ένα MP3 player
Πώς να επιλέξετε ένα MP3 player
Πώς να επιλέξετε ένα MP3 player
Πώς να επιλέξετε ένα MP3 player Πώς να επιλέξετε ένα MP3 player Πώς να επιλέξετε ένα MP3 player



Home | Articles

April 12, 2024 19:03:33 +0300 GMT
0.009 sec.

Free Web Hosting