Κινεζικά δισκία

Έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησαν στην αγορά μας τα πρώτα τέτοια κινέζικα gadget. Η προφανής πρόοδος είναι προφανής: δεν πρόκειται πλέον για εκείνα τα αμαξώματα και αργά κομμάτια σιδήρου, αλλά για συσκευές υψηλής ποιότητας με εγγύηση και καλή απόδοση. Επιπλέον, έχουν γίνει απλά αναντικατάστατα στη ζωή ενός σύγχρονου ανθρώπου. Στα τέλη του 2011, οι κινεζικές εταιρείες σταμάτησαν να αντιγράφουν γνωστές μάρκες και άρχισαν να εισάγουν τις δικές τους εξελίξεις στο σχεδιασμό και το λογισμικό των gadget. Το 2012, αυτά είναι ήδη ολοκληρωμένα tablet υψηλής ποιότητας που μπορούν να ανταγωνιστούν πιο ακριβά και γνωστά μοντέλα.
Πώς να επιλέξετε ένα κινέζικο tablet;
Υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές στην αγορά. Αν γνωστές και γνωστές ακριβές μάρκες είναι στα χείλη όλων, τότε κανείς δεν ξέρει πραγματικά τα ονόματα των κινεζικών εταιρειών. Σε αυτή την περίπτωση, αξίζει να αναζητήσετε πληροφορίες στο Διαδίκτυο. Στην Κίνα, οι μάρκες είναι γνωστές στους καταναλωτές. Φυσικά, δεν χρειάζεται να ρισκάρετε αγοράζοντας ένα κινέζικο ipad χωρίς καθόλου όνομα, από τη NoName.
Πριν αγοράσετε, θα πρέπει να αποφασίσετε για το σύνολο των λειτουργιών που θα χρειαστείτε. Είναι σαφές ότι θέλετε τα πάντα ταυτόχρονα, αλλά τότε αξίζει να προετοιμάσετε μια μεγάλη ποσότητα. Και για αυτά τα χρήματα μπορείτε ήδη να αγοράσετε ένα gadget διαφορετικού επιπέδου. Επομένως, για 80 $, θα έχετε να κάνετε με μια συσκευή με οθόνη αντίστασης και χωρίς multi-touch.
Παραδόξως, αφού ο καταναλωτής έχει εκτιμήσει σωστά το νέο superpad, τα «δίδυμα» του αρχίζουν αμέσως να εμφανίζονται στην αγορά. Οι Κινέζοι κατασκευαστές παραποιούν τους ανταγωνιστές τους. Η αγορά ενός κακής ποιότητας προϊόντος κατά λάθος είναι πολύ εύκολη. Επομένως, συμβουλές: είναι καλύτερο να αγοράζετε κινεζικά tablet από αξιόπιστους προμηθευτές.
Τις τελευταίες μέρες, έχει γίνει μόδα να επιλέγουμε το χρώμα ενός gadget που ταιριάζει με το χρώμα κάποιας ιδιότητας του ρούχου. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε άνετα καλοκαιρινά σανδάλια και παπούτσια στο ηλεκτρονικό κατάστημα και μετά να πάτε να αγοράσετε ένα νέο tablet με νέα παπούτσια.
Τιμή και χαρακτηριστικά
Οι καλές συσκευές κοστίζουν περίπου $140, οι πολύ καλές συσκευές κοστίζουν περίπου $250. Συνήθως αυτή η τιμή περιλαμβάνει τα μεταφορικά. Τα gadget είναι εξοπλισμένα με αρκετά ισχυρούς επεξεργαστές, η κάρτα βίντεο καθιστά δυνατή τη διασκέδαση τόσο με απλά παιχνίδια όσο και με πολύπλοκες στρατηγικές. Το Soft σάς επιτρέπει να συνδέεστε εύκολα σε τοπικά δίκτυα και στο Διαδίκτυο. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία Wi-Fi, μια κάμερα 2 MP, μια υποδοχή ακουστικών. Όσον αφορά τη μνήμη RAM, το κινέζικο iPad, φυσικά, είναι σημαντικά κατώτερο από παρόμοιες συσκευές γνωστών εμπορικών σημάτων. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να βρείτε καλή απόδοση λογισμικού για ορισμένα μοντέλα.
Τα σύγχρονα κινέζικα tablet έχουν γίνει πολύ πιο ανταγωνιστικά από ό,τι πριν από μερικά χρόνια. Επομένως, οι λάτρεις των γνωστών ακριβών επώνυμων μοντέλων που δεν εμπιστεύονται τις κινεζικής κατασκευής συσκευές ενδέχεται να αλλάξουν σύντομα γνώμη.

Κινεζικά δισκία
Κινεζικά δισκία
Κινεζικά δισκία
Κινεζικά δισκία Κινεζικά δισκία Κινεζικά δισκίαHome | Articles

July 22, 2024 11:16:36 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting