Πώς να επιλέξετε έναν υπολογιστή tablet;

Προσωπικοί υπολογιστές, φορητοί υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα - όλες αυτές οι συσκευές έκαναν θραύση με την εμφάνισή τους, καθώς άλλαξαν για πάντα την ιδέα ενός ατόμου για τη σύγχρονη τεχνολογία και τις δυνατότητές της. Αλλά όλα αυτά ωχριά πριν από τα tablet που εμφανίστηκαν πρόσφατα, τα οποία τελικά αιχμαλώτισαν όλα τα όνειρα και τις σκέψεις των λάτρεις των σύγχρονων gadget. Μέχρι πρόσφατα, δεν υπήρχαν περισσότερα από μερικές δεκάδες μοντέλα tablet, ενώ σήμερα υπάρχουν περισσότερα από χίλια από αυτά. Σε μια τέτοια ποικιλία, δεν είναι περίεργο να μπερδευτείτε ακόμη και από έναν έμπειρο τεχνικό ειδικό, για να μην αναφέρουμε έναν απλό αγοραστή. Τι να προσέξετε λοιπόν όταν αγοράζετε ένα tablet; Αν θέλετε να το μάθετε, τότε πρέπει να διαβάσετε αυτό το άρθρο!
Οι υπολογιστές tablet περιλαμβάνουν:
Ηλεκτρονικά βιβλία, αυτό το tablet κερδίζει όλο και περισσότερο κοινό. Τα οφέλη ενός e-book είναι πολλά. Σε σύγκριση με τα συνηθισμένα βιβλία, καταλαμβάνει λίγο χώρο, έχει πολύ μεγάλη μνήμη, πολλά ηλεκτρονικά βιβλία έχουν λειτουργία αναπαραγωγής. Είναι πολύ κατάλληλο για άτομα που μαθαίνουν ξένες γλώσσες. Τώρα ας μιλήσουμε λίγο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Πολλοί πιστεύουν ότι η οθόνη ενός e-book πρέπει να είναι μεγάλη, αλλά αυτό δεν είναι απολύτως αλήθεια. Το κύριο πράγμα είναι μια καλή ανάλυση οθόνης. Για πιο άνετη ανάγνωση, η διαγώνιος θα πρέπει να είναι 5,6 ίντσες και η ανάλυση θα πρέπει να είναι 320 * 460 pixel. Επίσης, όταν επιλέγετε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο, προσέξτε το κάλυμμα της οθόνης· θα πρέπει να είναι αντιθαμβωτικό και να έχει καλή γωνία θέασης. Όταν επιλέγετε ένα βιβλίο, φροντίστε να το κρατάτε στα χέρια σας, να το ενεργοποιείτε, να δείτε αν σας βολεύει να το διαβάσετε, να κοιτάξετε τις ρυθμίσεις, αν σας ταιριάζουν όλα. Μην κυνηγάτε μάρκες, συχνά υπερτιμολογούν, αυτό ισχύει και για τα ρωσικά καταστήματα. Οι τιμές κυμαίνονται από 1800 έως 15000 ρούβλια.
Ένας προσωπικός υπολογιστής tablet είναι μια από τις ποικιλίες φορητών υπολογιστών με οθόνη αφής, τέτοια tablet έχουν πλήρη συμβατότητα με υπολογιστές IBM PC και πλήρες λειτουργικό σύστημα. Ως λειτουργικό χρησιμοποιούνται ως επί το πλείστον συστήματα Windows, Linux, Apple Mac OS X, κατάλληλα για άτομα που θέλουν να παραμένουν πάντα σε επαφή και να ενημερώνονται. Η διαγώνιος είναι από 6 έως 11,6 ίντσες. Συχνότητα επεξεργαστή από 1 GHz έως 800 MHz, RAM από 1 GB έως 512 MB, μόνιμη μνήμη 4 GB - 64 GB, μόντεμ 3G ενδέχεται να είναι ενσωματωμένο ή να απουσιάζει. Όταν αγοράζετε έναν προσωπικό υπολογιστή tablet, φροντίστε να τον εξοικειωθείτε λίγο στο κατάστημα: υποστηρίξτε τον στα χέρια σας, ενεργοποιήστε τον, μεταβείτε στις ρυθμίσεις.
Το tablet Internet συνδυάζει τις ιδιότητες ενός φορητού υπολογιστή και ενός smartphone, μπορούν να συνδεθούν συνεχώς στο Διαδίκτυο μέσω συστημάτων 3G και Wi-Fi, είναι πολύ βολικό να το χρησιμοποιήσετε για προβολή όλων των ειδών τοποθεσιών και σελίδων, η οθόνη αφής σας επιτρέπει για να ελέγξετε το tablet με ένα μόνο άγγιγμα του δακτύλου σας. Η διαφορά μεταξύ ενός tablet Διαδικτύου και ενός tablet PC: πρώτον, αυτό είναι το κόστος, κυμαίνεται από 4.500 έως 15.000 ρούβλια. Δεύτερον, ασύρματο internet? Τρίτον, λειτουργεί για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς επαναφόρτιση. δεν υπόκειται σε επιθέσεις χάκερ.
Πώς να επιλέξετε ένα tablet;
Υπάρχουν 2 τύποι τεχνολογίας οθόνης: ωμική και χωρητική.
Μια ωμική οθόνη είναι μια οθόνη που αποτελείται από ένα πάνελ υγρών κρυστάλλων. Δύο διαφανείς πλάκες τοποθετούνται πάνω του, χωρίζονται μεταξύ τους με ένα διηλεκτρικό. Τα πλεονεκτήματα μιας τέτοιας οθόνης είναι: η φθηνότητα σε σύγκριση με άλλα υλικά, η υψηλή ευαισθησία οθόνης και η δυνατότητα ελέγχου της οθόνης με οποιοδήποτε αντικείμενο.
Μειονεκτήματα της τεχνολογίας: ανεπαρκής μετάδοση φωτός, ως αποτέλεσμα της οποίας θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε πρόσθετο φωτισμό και τέτοιες οθόνες επίσης φθείρονται γρήγορα.
Χωρητική οθόνη - μια οθόνη αφής, ένα γυάλινο πάνελ στο οποίο εφαρμόζεται ένα ωμικό υλικό σε ένα λεπτό στρώμα. Τα ηλεκτρόδια τοποθετούνται στις γωνίες του πίνακα, παρέχοντας μια εναλλασσόμενη τάση χαμηλής τάσης στο αγώγιμο στρώμα.
Το μειονέκτημα μιας τέτοιας οθόνης είναι ότι θα χρειαστεί να αγοράσει μια ειδική γραφίδα.
Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους Κινέζους κατασκευαστές, έχουν πολύ καλά και υψηλής ποιότητας μοντέλα, αν και έχουν ένα μικρό μειονέκτημα. Σε πολλά μοντέλα, το πλήκτρο ήχου βυθίζεται, μερικές φορές ο ίδιος ο ήχος αποτυγχάνει, αλλά αν ακούτε μέσω ακουστικών, μπορείτε να ακούσετε τα πάντα καλά, όσο για την ποιότητα της εικόνας, είναι απλά εξαιρετική. Και ένα ακόμα μικρό κόλπο των «Κινέζων», για να αντιμετωπίσετε τις οδηγίες θα πρέπει να μελετήσετε το Διαδίκτυο, αφού δεν υπάρχει λέξη στα ρωσικά στις συνημμένες οδηγίες.
Και μια συμβουλή ακόμα, πριν αγοράσεις ένα tablet, πήγαινε σε πολλά καταστήματα, μίλα με τους πωλητές, άσε τους να σου τα εξηγήσουν όλα αναλυτικά, να σου πουν και να σου τα δείξουν. Και το πιο σημαντικό, κάντε μια βόλτα στο Διαδίκτυο, εδώ μπορείτε όχι μόνο να βρείτε όλες τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν (με θετικές και αρνητικές κριτικές), αλλά και να αγοράσετε ένα tablet σε χαμηλότερη τιμή. Καλά ψώνια.

Πώς να επιλέξετε έναν υπολογιστή tablet;
Πώς να επιλέξετε έναν υπολογιστή tablet;
Πώς να επιλέξετε έναν υπολογιστή tablet;
Πώς να επιλέξετε έναν υπολογιστή tablet; Πώς να επιλέξετε έναν υπολογιστή tablet; Πώς να επιλέξετε έναν υπολογιστή tablet;Home | Articles

June 23, 2024 02:35:05 +0300 GMT
0.009 sec.

Free Web Hosting