Σχετικά με την επιλογή μιας ρομποτικής ηλεκτρικής σκούπας

Παραδεχτείτε το: πιθανότατα σας άρεσε η ιστορία του λούτσου και της Έμελ, που ήταν ξαπλωμένη στη σόμπα ενώ όλες οι εργασίες γίνονταν χωρίς τη συμμετοχή του. Επιστρέφοντας σπίτι μετά από μια δύσκολη μέρα δουλειάς, δεν θέλω απολύτως να κάνω δουλειές του σπιτιού: πώς μπορεί κανείς να μην θυμάται το παραμύθι στο οποίο όλα τα πράγματα γίνονταν αυτόματα. Αλλά αυτό είναι και η εποχή της υψηλής τεχνολογίας, να κάνεις ένα παραμύθι πραγματικότητα... τουλάχιστον μέρος του. Οι ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες μπορούν απλώς να κάνουν ό,τι μπορείτε για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και τακτοποιημένο. Αυτά τα εκπληκτικά μηχανήματα κυκλοφορούν μόνα τους γύρω από το σπίτι σας, σκουπίζουν με ηλεκτρική σκούπα πατώματα και χαλιά, και μετά τα ίδια τινάζουν τα σκουπίδια και επαναφορτίζονται! Αλλά για να εμφανιστεί ένας τόσο χρήσιμος βοηθός στο σπίτι σας, πρέπει πρώτα να τον αγοράσετε. Και εδώ είναι που μπορεί να προκύψουν προβλήματα, αφού ακόμη και σύμβουλοι σε αλυσίδες λιανικής μερικές φορές δεν είναι εξοικειωμένοι ακόμη και με τις αρχές της επιλογής του. Για να συμπληρώσετε τα κενά στη γνώση, σας συμβουλεύουμε να εξοικειωθείτε με τα υλικά από το άρθρο μας ...
Σημειώνουμε αμέσως ότι αυτή η εφεύρεση δεν είναι κατάλληλη για όλους. Είναι αδύνατο να ελπίζουμε ότι αυτή η συσκευή θα αναλάβει πλήρως τις λειτουργίες αποκατάστασης της τάξης στο διαμέρισμα. Μπορεί μόνο να βοηθήσει να κρατηθούν τα πράγματα καθαρά. Εάν δεν είστε λάτρης της τέλειας τάξης, όπου όλα τα πράγματα είναι στη θέση τους και δεν υπάρχει ούτε ένα σύρμα ή διάσπαρτα πράγματα στο πάτωμα, αυτή η εφεύρεση δεν είναι για εσάς.
Τεχνικός εξοπλισμός του ρομπότ
Με απλά λόγια, τι gadgets, βούρτσες, αισθητήρες διαθέτει η συσκευή. Για καθαρισμό υψηλής ποιότητας, χρειάζεται να έχει τουλάχιστον τρεις βούρτσες: την κύρια, με την οποία αναρροφάται σκόνη και πολύ μικρά υπολείμματα, μια βούρτσα ή ακόμα και δύο για μεγάλα σκουπίδια και μια πλαϊνή βούρτσα για τον καθαρισμό σοβατών και γωνιών το δωμάτιο.
Πολύ σημαντικές είναι εκείνες οι συσκευές του ρομπότ που είναι υπεύθυνες όχι για τον καθαρισμό, αλλά για την κίνησή του στο διάστημα. Στάνταρ είναι οι αισθητήρες υπερύθρων, οι οποίοι είναι εξοπλισμένοι με σχεδόν όλες αυτές τις συσκευές. Επιτρέπουν στο ρομπότ να ξεπερνά τα εμπόδια στο δρόμο. Ορισμένα, πιο προηγμένα μοντέλα είναι επίσης εξοπλισμένα με αισθητήρες που καθορίζουν τη θέση της μόλυνσης και κατευθύνουν τη μετακίνηση σε ένα τέτοιο μέρος.
Κατάλογος προγραμμάτων εργασίας
Διαφορετικά μοντέλα έχουν διαφορετικά προγράμματα για τον καθαρισμό του σπιτιού, όπως καθαρισμό χαλιών, καθαρισμό ξύλου, καθαρισμό πλακιδίων, καθαρισμό χαλιών με μακριές πασσάλους. Όπως είναι φυσικό, όσο περισσότερες επιλογές έχει η συσκευή, τόσο πιο χρήσιμος και λειτουργικός βοηθός θα γίνεται.
Χωρητικότητα μπαταρίας
Ο τυπικός καθαρισμός στο διαμέρισμα θα πάρει την ηλεκτρική σκούπα ρομπότ περίπου 2 ώρες. Ωστόσο, δεν έχουν όλα τα μοντέλα μπαταριών αρκετή για αυτήν τη φορά, θα πρέπει να παρακολουθείτε συνεχώς τη συσκευή: σταμάτησε στη μέση του καθαρισμού.
Δυνατότητα προγραμματισμού
Ορισμένα μοντέλα έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν την έναρξη του καθαρισμού σε μια συγκεκριμένη ώρα - αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο εάν σπάνια βρίσκεστε στο σπίτι ή χρειάζεστε χρόνο για να τακτοποιήσετε το διαμέρισμα για την άφιξη των επισκεπτών ή ένα σημαντικό γεγονός.
Κατασκευαστής
Σήμερα, δεν υπάρχουν τόσες πολλές εταιρείες που κατασκευάζουν ρομποτικές ηλεκτρικές σκούπες, ειδικά σε σύγκριση με κατασκευαστές άλλων οικιακών συσκευών. Μία από τις πιο διάσημες και αξιόπιστες μάρκες είναι η αμερικανική εταιρεία iRobot. Επίσης ενεργοί συμμετέχοντες στην αγορά είναι Κινέζοι και Κορεάτες κατασκευαστές, αλλά τα μοντέλα τους ως επί το πλείστον αποδεικνύονται αντίγραφα αμερικανικών συσκευών. Φυσικά, τα ρομπότ διαφορετικών εμπορικών σημάτων διαφέρουν σημαντικά στην τιμή.
Η επιλογή ενός ή άλλου μοντέλου ηλεκτρικής σκούπας ρομπότ πρέπει να βασίζεται στις ανάγκες και τις οικονομικές σας δυνατότητες. Σήμερα, αυτές οι συσκευές είναι πολύ ακριβές και η αγορά τους για διασκέδαση, ως ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, δεν αξίζει τον κόπο. Σκεφτείτε τι πραγματικά το χρειάζεστε, τότε η επιλογή θα είναι πιο εύκολη.

Σχετικά με την επιλογή μιας ρομποτικής ηλεκτρικής σκούπας
Σχετικά με την επιλογή μιας ρομποτικής ηλεκτρικής σκούπας
Σχετικά με την επιλογή μιας ρομποτικής ηλεκτρικής σκούπας
Σχετικά με την επιλογή μιας ρομποτικής ηλεκτρικής σκούπας Σχετικά με την επιλογή μιας ρομποτικής ηλεκτρικής σκούπας Σχετικά με την επιλογή μιας ρομποτικής ηλεκτρικής σκούπαςHome | Articles

April 19, 2024 11:26:56 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting