Πόσες εναλλακτικές λύσεις για το iPad υπάρχουν

Παρά την υπάρχουσα «λατρεία της προσωπικότητας» της συσκευής ipad μεταξύ των λάτρεις της ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας, πολλοί καταναλωτές κοιτάζουν ήδη την αγορά με ενδιαφέρον, έχει εμφανιστεί εκεί μια αξιόλογη εναλλακτική λύση για το ipad; Φυσικά, το ipad μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλά πλεονεκτήματα, αλλά μην ξεχνάτε μερικά από τα "μειονεκτήματα" αυτού του tablet. Τις περισσότερες φορές, μεταξύ εκείνων που αναζητούν μια εναλλακτική έκδοση του ipad, μπορεί κανείς να ακούσει τις κατηγορίες της ηλεκτρονικής συσκευής της Apple για μικρή ποσότητα μνήμης και αδυναμία εργασίας με βίντεο Flash. Πολύ συχνά, οι προγραμματιστές ipad τιμούνται με μια «θερμή λέξη» για το γεγονός ότι δεν εγκατέστησαν κάμερα web και θύρα USB στη συσκευή.
Τώρα οι εναλλακτικές εξελίξεις που θα πρέπει να ανταγωνιστούν το ipad για τις καρδιές των αγοραστών μόλις ξεκινούν το δρόμο τους προς την αγορά, επομένως θα πρέπει να εξετάσουμε πιθανούς ανταγωνιστές και όχι πραγματικούς. Για παράδειγμα, η συσκευή HP Slate, της οποίας η μελλοντική τιμή ανακοινώνεται στα πεντακόσια ρούβλια ΗΠΑ, θα έχει οθόνη 10 ιντσών, Windows 7 ως λειτουργικό σύστημα και, όπως αρμόζει σε μια εναλλακτική, ό,τι δεν έχει το πρωτότυπο - Υποστήριξη USB και Flash. Είτε αυτή θα είναι μια εναλλακτική έκδοση του ipad είτε θα ήταν πιο σωστό να το ονομάσουμε netbook χωρίς πληκτρολόγιο θα δείξει την εμπειρία λειτουργίας μετά την καλοκαιρινή εμφάνιση στα ράφια.
Άλλες «εναλλακτικές» που αμφισβητούν την ηγεμονία του ipad ήδη πωλούνται δυναμικά και κύρια στις ΗΠΑ. Είναι ένα Fusion Garage JooJoo 12" βασισμένο στο Intel Atom OS, με δυνατότητα βίντεο HD και λιανικής πώλησης 499 $. Και ένα πολύ μικρότερο Dell Mini 5 με οθόνη 5 ιντσών και εναλλακτικό λειτουργικό σύστημα Android σε σχέση με το iPad. Τα πλεονεκτήματα του τελευταίου εναλλακτικού tablet είναι η ευκολία της καθημερινής χρήσης του, γιατί δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο και η ραγδαία ανάπτυξη της Google, η οποία θα παρέχει στη συσκευή πολλά σύγχρονα προγράμματα και υπηρεσίες.
Η εμφάνιση της συσκευής Microsoft Courier στην αγορά, η οποία προκάλεσε αναβίωση τόσο στους οπαδούς του ipad όσο και στους αντιπάλους της, εξακολουθεί να αμφισβητείται. Οι προγραμματιστές έδειξαν πολύ ωραία σκίτσα και ανακοίνωσαν μάλλον σαγηνευτικές εναλλακτικές παραμέτρους, που συνίστανται σε διπλή οθόνη, ασυνήθιστες σχεδιαστικές λύσεις, ευχάριστο μέγεθος και παρουσία γραφίδας. Αποδείχθηκε ότι αυτή η εναλλακτική λύση iPad ισχυρίζεται ότι είναι κάτι περισσότερο από μια απλή συσκευή ψυχαγωγίας. Ένα εργαλείο εργασίας ή ένας βοηθός στη δημιουργικότητα - αυτός είναι ο ρόλος που προορίζεται για την εναλλακτική και ασυνήθιστη Microsoft Courier. Αλλά αν αυτό το έργο θα φτάσει στη λογική του κατάληξη δεν είναι ακόμη σαφές.

Πόσες εναλλακτικές λύσεις για το iPad υπάρχουν
Πόσες εναλλακτικές λύσεις για το iPad υπάρχουν
Πόσες εναλλακτικές λύσεις για το iPad υπάρχουν
Πόσες εναλλακτικές λύσεις για το iPad υπάρχουν Πόσες εναλλακτικές λύσεις για το iPad υπάρχουν Πόσες εναλλακτικές λύσεις για το iPad υπάρχουνHome | Articles

April 25, 2024 01:04:21 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting