Πώς να πλύνετε ένα πουπουλένιο μπουφάν στο πλυντήριο και να διατηρήσετε το σχήμα του

Ένα πουπουλένιο σακάκι σήμερα είναι ένα προσιτό, άνετο, ελαφρύ, ευέλικτο ρούχο που αποτελεί εναλλακτική λύση στα κλασικά είδη χειμερινών ρούχων της ανώτερης ομάδας. Όπως και τα τζιν, τα πουπουλένια μπουφάν χρησιμοποιούνταν στο παρελθόν αποκλειστικά ως ειδικά ρούχα εργασίας. Προς το παρόν, έχει μπει σταθερά στη ζωή μας ως καθημερινό είδος ένδυσης την κρύα εποχή.
Όπως κάθε τύπος ρούχων, τα πουπουλένια μπουφάν τείνουν να λερώνονται. Υπάρχει ένα λογικό ερώτημα για τον σωστό καθαρισμό του πουπουλένιου μπουφάν από τη ρύπανση. Κατά κανόνα, το πλύσιμο ενός πουπουλένιου μπουφάν πραγματοποιείται σε πλυντήριο ρούχων. Υπάρχουν διάφοροι κανόνες για το πώς να πλένετε ένα πουπουλένιο μπουφάν σε πλυντήριο ρούχων για την καλύτερη διατήρηση της εμφάνισης και των θερμομονωτικών ιδιοτήτων του προϊόντος.
Πριν πλύνετε το πουπουλένιο μπουφάν, πρέπει να προετοιμάσετε το προϊόν
- κουμπώστε όλα τα φερμουάρ, τα κουμπιά ή τα κουμπιά.
- Γυρίστε το κάτω μπουφάν από μέσα προς τα έξω.
Το πουπουλένιο μπουφάν δεν πρέπει να μουλιάζεται πριν το πλύσιμο.
Είναι απαραίτητο να πλύνετε το πουπουλένιο μπουφάν σε θερμοκρασία όχι μεγαλύτερη από 30 μοίρες σε μια λεπτή λειτουργία πλύσης, χρησιμοποιώντας ειδικά υγρά καθαριστικά. Συνιστάται να ξεπλένετε το πουπουλένιο τζάκετ στη λειτουργία ευαίσθητου ξεβγάλματος με μια αλλαγή νερού.
Ως αποτέλεσμα της ακατάλληλης διεξαγωγής της διαδικασίας πλύσης του προϊόντος, σχηματίζονται σβώλοι χνούδι, οι οποίοι είναι δύσκολο να διασπαστούν και να διανεμηθεί η αδέσποτη μάζα του χνουδιού μετά το πλύσιμο και το στέγνωμα του προϊόντος. Από αυτή την άποψη, ορισμένοι κατασκευαστές στις συστάσεις σχετικά με τον τρόπο πλύσης ενός πουπουλένιου μπουφάν σε πλυντήριο ρούχων υποδεικνύουν ότι τα πουπουλένια μπουφάν πρέπει να πλένονται με μπάλες του τένις. Οι μπάλες αφρατεύουν το χνούδι κατά τη διάρκεια ολόκληρου του κύκλου πλύσης, ελαχιστοποιώντας έτσι το σχηματισμό χνούδι που είναι δύσκολο να σπάσουν. Η περιστροφή του κάτω μπουφάν στο μηχάνημα πρέπει να πραγματοποιείται σε χαμηλές ταχύτητες, χωρίς να αφαιρούνται οι μπάλες. Το στέγνωμα του προϊόντος μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο στο πλυντήριο όσο και κοντά σε οποιαδήποτε πηγή θερμότητας. Μην στεγνώνετε το πουπουλένιο μπουφάν σε πετσέτα ή κουβέρτα, καθώς καθυστερούν την κυκλοφορία του αέρα, αυξάνοντας τον χρόνο στεγνώματος. Είναι απαραίτητο να ανακινείτε το πουπουλένιο τζάκετ κατά το στέγνωμα, όπως το χνούδι ενός μαξιλαριού, για πιο ομοιόμορφη κατανομή του φτερού.
Ακολουθώντας αυτές τις απλές συστάσεις, μπορείτε εύκολα και απλά να φροντίζετε το αγαπημένο σας πουπουλένιο μπουφάν για μεγάλο χρονικό διάστημα, διατηρώντας παράλληλα την εμφάνιση και τις θερμομονωτικές του ιδιότητες.

Πώς να πλύνετε ένα πουπουλένιο μπουφάν στο πλυντήριο και να διατηρήσετε το σχήμα του
Πώς να πλύνετε ένα πουπουλένιο μπουφάν στο πλυντήριο και να διατηρήσετε το σχήμα του
Πώς να πλύνετε ένα πουπουλένιο μπουφάν στο πλυντήριο και να διατηρήσετε το σχήμα του
Πώς να πλύνετε ένα πουπουλένιο μπουφάν στο πλυντήριο και να διατηρήσετε το σχήμα του Πώς να πλύνετε ένα πουπουλένιο μπουφάν στο πλυντήριο και να διατηρήσετε το σχήμα του Πώς να πλύνετε ένα πουπουλένιο μπουφάν στο πλυντήριο και να διατηρήσετε το σχήμα τουHome | Articles

May 22, 2024 21:35:57 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting