Ψυγεία Siemens

Ένας ξεχωριστός δροσερός χώρος προορίζεται για την αποθήκευση κρασιού. Γι' αυτό η Siemens προσκαλεί όλους τους γνώστες του κρασιού να γνωρίσουν νέα μοντέλα ψυγείων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αυτόν τον σκοπό. Τα KS 38WA40 και KS 30WA40 έχουν σχεδιαστεί για να αποθηκεύουν πολύτιμο κρασί. Και τα δύο αυτά ψυγεία έχουν σχεδιαστεί για να αποθηκεύουν το κρασί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εδώ μπορείτε να φέρετε το κρασί στη θερμοκρασία που προβλέπεται για το σερβίρισμα. Το κρασί χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι είναι σε θέση να αποκαλύψει όλες τις γεύσεις του μόνο σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία. Ειδικά για αυτό, το ψυγείο έχει δύο ζώνες για την αποθήκευση κρασιών. Ηλεκτρονικά, μπορεί να ρυθμιστεί μια συγκεκριμένη θερμοκρασία αποθήκευσης. Αυτή μπορεί να είναι η θερμοκρασία αποθήκευσης ή η θερμοκρασία πόσης. Η θερμοκρασία μπορεί να κυμαίνεται ανεξάρτητα από 5 έως 22 βαθμούς. Μια τέτοια μεγάλη γκάμα σας επιτρέπει να κρυώσετε απολύτως όλους τους τύπους κρασιών.
Τέσσερα θερμόμετρα ρυθμίζουν τη θερμοκρασία. Στα επιθυμητά ράφια μπορούν να τοποθετηθούν τρία θερμόμετρα. Η υγρασία στο εσωτερικό του ψυγείου φτάνει το 80%. Αυτή η ρύθμιση γίνεται αυτόματα. Λόγω της υψηλής υγρασίας, το δείγμα στο κρασί δεν στεγνώνει και αυτό σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε ένα πολύτιμο ποτό στην καλύτερη του μορφή. Οι συνθήκες αποθήκευσης κρασιών σε κελάρια είναι οι πιο ιδανικές. Δεν υπάρχει έντονο φως που μπορεί να βλάψει το κρασί. Το ψυγείο Siemens σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον κοντά στο φυσικό χάρη στην παρουσία φιμέ γυαλιού.
Ο σχεδιασμός των ψυγείων KS 38WA40 και KS 30WA40 είναι ο πιο εκλεπτυσμένος τόσο από το εξωτερικό όσο και από το εσωτερικό. Η κάβα έχει σώμα από ασημί υλικό. Το στυλ και η κομψότητα φαίνονται με κάθε λεπτομέρεια. Σε οποιοδήποτε δωμάτιο, αυτό το ψυγείο θα φαίνεται τέλειο. Μια επισκόπηση ολόκληρης της συλλογής φαίνεται μέσα από τη γυάλινη πόρτα. Η εσωτερική επιφάνεια του ψυγείου έχει απαλό φωτισμό. Παρέχεται ειδική ενσωματωμένη κλειδαριά κατά της μη εξουσιοδοτημένης εισβολής στο ψυγείο.
Οι εξωτερικές διαστάσεις αυτού του μοντέλου είναι στάνταρ. Όμως στο εσωτερικό του χωράει έως και 107 μπουκάλια. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ράφια στα οποία αποθηκεύονται σε οριζόντια θέση. Τα ποτά μπορούν να αποθηκευτούν ακόμη και ανοιχτά. Υπάρχουν εσοχές για αυτό. Και για την αποθήκευση λιχουδιών στο ψυγείο, έχει σχεδιαστεί ένα ράφι από γυαλί ανθεκτικό στην κρούση.

Ψυγεία Siemens
Ψυγεία Siemens
Ψυγεία Siemens
Ψυγεία Siemens Ψυγεία Siemens Ψυγεία SiemensHome | Articles

June 23, 2024 01:47:45 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting