Πλύσιμο ρούχων και σύγχρονες τεχνολογίες

Τι σκόνη να πλύνω; Σε τι θερμοκρασία; Ποιο πλυντήριο να διαλέξω; Αυτές οι ερωτήσεις είναι σχετικές για κάθε άτομο. Είναι σημαντικό όχι μόνο η ποιότητα του πλυσίματος, αλλά και η εμφάνιση των πλυμένων πραγμάτων, τα οποία επηρεάζονται αρνητικά από τα σύγχρονα απορρυπαντικά και τις υψηλές θερμοκρασίες, είναι ιδιαίτερα απογοητευτικό όταν τα επώνυμα ακριβά ρούχα γίνονται άχρηστα.
Πλύσιμο φροντίδας. Συμβαίνει καθόλου αυτό;
Ποιος τρόπος πλύσης πρέπει να επιλεγεί ώστε το πράγμα να συνεχίσει να μοιάζει σαν καινούργιο; Σχετικά πρόσφατα, οι μηχανές με φυσαλίδες αέρα εμφανίστηκαν στην αγορά οικιακών συσκευών. Ποιο πλυντήριο είναι καλύτερο - ένα συμβατικό πλυντήριο ή ένα με φυσαλίδες αέρα; Οι παρακάτω πληροφορίες θα σας δώσουν την ευκαιρία να απαντήσετε μόνοι σας σε αυτήν την ερώτηση.
Τα κύρια πλεονεκτήματα που παρέχει ένα πλυντήριο με φυσαλίδες αέρα:
συνδεδεμένο με την κεντρική παροχή νερού, η μία είσοδος για κρύο νερό και η άλλη για ζεστό (περιλαμβάνεται ένα σετ προσαρμογέων σε κάθε περίπτωση).
ορθολογική χρήση του χρόνου, ο μεγαλύτερος κύκλος δεν διαρκεί περισσότερο από μία ώρα, ενώ το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.
οικονομική χρήση ηλεκτρικής ενέργειας.
εκτός από τη δημιουργία φυσαλίδων, χρησιμοποιείται η ενέργεια των ροών νερού που δημιουργείται από το παλμικό σύστημα, ως αποτέλεσμα, το υγρό αναμιγνύεται καλύτερα, η βρωμιά απομακρύνεται από το ύφασμα πιο εντατικά.
μεγάλη ποσότητα πλυσίματος, που δεν περιορίζεται στα 5 κιλά στεγνών ρούχων, ορισμένα μοντέλα μπορούν να χωρέσουν έως και 10 κιλά.
υπάρχει λειτουργία καθυστέρησης έναρξης.
βέλτιστη κατανάλωση σκόνης (όταν χρησιμοποιείτε μια γεννήτρια φυσαλίδων αέρα, τα πράγματα πλένονται με ελάχιστη ποσότητα απορρυπαντικού).
η σημαντική μείωση της τριβής των αντικειμένων μεταξύ τους και γύρω από το σώμα της δεξαμενής βοηθά στη διατήρηση μιας ελκυστικής εμφάνισης των ρούχων κατά τη διάρκεια πολλαπλών πλυσίματος.
Από τι είναι κατασκευασμένο ένα πλυντήριο ρούχων με φυσαλίδες αέρα;
Το κύριο στοιχείο που διακρίνει ένα τέτοιο μηχάνημα από άλλα είναι μια γεννήτρια φυσαλίδων που βρίσκεται στο κάτω μέρος του μηχανήματος, η οποία παίρνει αέρα και τον μετατρέπει σε ένα ρεύμα φυσαλίδων. Το επόμενο σημαντικό στοιχείο είναι ο παλμιστής, ένα στοιχείο με λεπίδες που δημιουργούν ροές νερού ασύμμετρες στην κατεύθυνση, αποτρέποντας το σχηματισμό ζωνών με στάσιμα νερά. Οι υπόλοιπες λεπτομέρειες είναι στάνταρ για τους περισσότερους τύπους αυτόματων πλυντηρίων ρούχων: ένας μηχανισμός που κλειδώνει το καπάκι, ένας διανομέας προσθέτων και ένα φίλτρο που συλλέγει λεπτά χνούδια, ίνες υφάσματος και λάχνες.
Τι να προσέξω;
Πώς να προσδιορίσετε ποιο πλυντήριο είναι καλύτερο; Οι πιο σημαντικές παράμετροι των μοντέλων: χωρητικότητα, λειτουργικότητα, αξιοπιστία. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στη δεξαμενή των οικιακών συσκευών, η οποία σε μια μηχανή με φυσαλίδες αέρα διαφέρει από τη συνηθισμένη παρουσία διογκώσεων και καταθλίψεων, γεγονός που δημιουργεί το αποτέλεσμα ενός πλυντηρίου - αυτό βελτιώνει την ποιότητα του πλυσίματος, συμβάλλει στην ταχύτερη απομάκρυνση των ρύπων. Η δεξαμενή πρέπει να προστατεύεται από τη διάβρωση, αυτό το στοιχείο σε ορισμένα μηχανήματα μπορεί να έχει κεραμική επίστρωση που εμποδίζει την εμφάνιση στατικού ηλεκτρισμού, επιπλέον, καταστρέφει τα βακτήρια.
Οι μηχανές με φυσαλίδες αέρα έχουν επίσης μειονεκτήματα, υπάρχουν μερικά από αυτά:
έλλειψη εμπιστοσύνης των καταναλωτών σε αυτά·
η συντήρηση σέρβις τέτοιου εξοπλισμού δεν έχει αναπτυχθεί επαρκώς, αλλά στο εγγύς μέλλον αυτό το πρόβλημα θα εξαφανιστεί.
Γενικά, η εμπειρία χρήσης μηχανών με φυσαλίδες αέρα είναι θετική, είναι ιδιαίτερα καλές για μεγάλες οικογένειες, άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες (καθώς χρησιμοποιείται ελάχιστη χημεία, μερικά πλένονται σε τέτοιες μηχανές χρησιμοποιώντας ξηρούς καρπούς σαπουνιού).

Πλύσιμο ρούχων και σύγχρονες τεχνολογίες
Πλύσιμο ρούχων και σύγχρονες τεχνολογίες
Πλύσιμο ρούχων και σύγχρονες τεχνολογίες
Πλύσιμο ρούχων και σύγχρονες τεχνολογίες Πλύσιμο ρούχων και σύγχρονες τεχνολογίες Πλύσιμο ρούχων και σύγχρονες τεχνολογίεςHome | Articles

July 22, 2024 11:57:11 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting