Ψυγεία και τα χαρακτηριστικά τους

Κάθε μάρκα ψυγείου έχει τα δικά της προσωπικά χαρακτηριστικά.
Το ψυγείο LIEBHERR, για παράδειγμα, δεν απαιτεί απόψυξη λόγω της παρουσίας του συστήματος No-Frost. Η λειτουργία Vario-Space καθιστά δυνατό τον συνδυασμό χώρων. Παράλληλα, η εξοικονόμηση ενέργειας αγγίζει το 50%. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία super freeze. Αυτή η λειτουργία έχει σχεδιαστεί για να καταψύχει γρήγορα τρόφιμα. Η λειτουργία Biofresh υποδεικνύει την παρουσία μηδενικής ζώνης στο ψυγείο. Σε διαφορετικά τμήματα αυτής της ζώνης, μπορείτε να ρυθμίσετε την ποσότητα υγρασίας. Τα στοιχεία ψύξης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για φορητό ψυγείο. Ακόμα κι αν διακοπεί η παροχή ρεύματος, η θερμοκρασία στο ψυγείο δεν θα ανέβει για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Το ψυγείο AEG έχει τη λειτουργία γρήγορης ψύξης των τροφίμων, καθώς και γρήγορης κατάψυξης. Σε αυτήν την περίπτωση, μετά από ορισμένο χρόνο, η θερμοκρασία θα ρυθμιστεί σύμφωνα με τις καθορισμένες παραμέτρους. Μόνο σε αυτό το μοντέλο μπορείτε να βρείτε τη λειτουργία Holiday. Κατά τη λειτουργία του, η θερμοκρασία στο ψυγείο φτάνει τους +15 βαθμούς. Σε αυτή τη θερμοκρασία δεν μπορεί να σχηματιστεί μυρωδιά μούχλας και η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας μειώνεται στο ελάχιστο. Ακριβώς όπως σε πολλά μοντέλα, παρέχεται εδώ ένας συσσωρευτής κρύου.
Δυνατότητα υπερκατάψυξης έχει και το ψυγείο SIEMENS. Ταυτόχρονα, η απώλεια θερμότητας είναι ελάχιστη. Υπάρχει επίσης turbo ψύξη, η οποία συμβάλλει στα ελάχιστα φορτία στον συμπιεστή. Υπάρχει συνδυασμός λειτουργίας ανεμιστήρα και συμπιεστή. Αλλά το ψυγείο ELECTROLUX είναι εξοπλισμένο με τη λειτουργία ελέγχου Fuzzy. Με αυτή τη λειτουργία, ο μικροεπεξεργαστής παρακολουθεί το καθεστώς θερμοκρασίας που εμφανίζεται στο ψυγείο. Υπάρχει επίσης μια μηδενική ζώνη στην οποία τα προϊόντα αποθηκεύονται πολύ περισσότερο, διατηρώντας παράλληλα όλες τις θρεπτικές ιδιότητες και την ελκυστική εμφάνιση. Το άνετο άνοιγμα μιας πόρτας παρέχεται με το βολικό χερούλι. Το tempered glass είναι πιο ανθεκτικό.
Η BOSCH είναι εξοπλισμένη με αυτόματη απόψυξη, σύστημα No Frost, μηδενική ζώνη, καθώς και κρύο εξοπλισμό από δάπεδο προς όροφο στην κατάψυξη. Το WHIRLPOOL, μαζί με όλες τις δημοφιλείς και απαραίτητες λειτουργίες, μπορεί να μειώσει τη θερμοκρασία πολύ γρήγορα και επίσης σας επιτρέπει να ρυθμίσετε ανεξάρτητα την υγρασία στο ψυγείο. Η χρήση ψυκτικού στα ψυγεία είναι ασφαλής για τη στιβάδα του όζοντος.

Ψυγεία και τα χαρακτηριστικά τους
Ψυγεία και τα χαρακτηριστικά τους
Ψυγεία και τα χαρακτηριστικά τους
Ψυγεία και τα χαρακτηριστικά τους Ψυγεία και τα χαρακτηριστικά τους Ψυγεία και τα χαρακτηριστικά τουςHome | Articles

April 16, 2024 07:34:36 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting