Πάγος με νερό

Η εταιρεία Electrolux σκέφτεται συνεχώς την τελειότητα των μοντέλων της, καθώς και ότι αποφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη στους κατόχους τους. Η τελευταία ιδέα της εταιρείας είναι να παρέχει σε ένα άτομο πόσιμο νερό σε συνεχή λειτουργία. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όσους ζουν μόνιμα στη μητρόπολη. Η τελευταία εξέλιξη της εταιρείας αφορά τη δημιουργία μιας ευκαιρίας για την παροχή ενός ατόμου όχι μόνο με συνηθισμένο πόσιμο νερό, αλλά και με ανθρακούχο νερό, καθώς και με πάγο. Τα ψυγεία Source και Glacier σχεδιάστηκαν για να ταιριάζουν απόλυτα. Αυτά τα μοντέλα μπορούν να εγκατασταθούν σε κοντινή απόσταση και να παρέχουν νερό και πάγο σε όσους έχουν ανάγκη. Για αυτό, υπάρχουν ιατρεία στις πόρτες του ψυγείου.
Αυτή η εξέλιξη οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είναι πάντα βολικό να αγοράζετε εμφιαλωμένο πόσιμο νερό σε ένα κατάστημα. Αυτό το νερό πρέπει να μεταφερθεί και να αποθηκευτεί κάπου στο σπίτι. Τα μπουκάλια πρέπει να πετιούνται συνεχώς και μπορούν να αυξήσουν σημαντικά τον χώρο των σκουπιδιών. Το νέο μοντέλο του ψυγείου είναι σε θέση να παρέχει καθαρό πόσιμο νερό απευθείας από την πόρτα του ψυγείου και σε οποιαδήποτε κατάλληλη στιγμή. Το ψυγείο Source έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πόσιμο νερό. Το Ε μπορεί να πιει και να χρησιμοποιηθεί για μαγείρεμα. Είναι υγιεινό και δεν περιέχει ακαθαρσίες επιβλαβείς για την ανθρώπινη υγεία.
Το νερό σε αυτό το μοντέλο παρέχεται από το εξωτερικό. Εάν πρέπει να προμηθευτείτε μεταλλικό, πόσιμο νερό, πρέπει να βάλετε το κατάλληλο δοχείο κάτω από το ιατρείο και να πατήσετε το κουμπί. Το απόθεμα νερού στο ψυγείο είναι 3,6 λίτρα. Μπορεί να ανανεωθεί πολύ γρήγορα. Για να βελτιώσει τη γεύση και να προσδώσει διαφάνεια, το σύστημα έχει ενσωματωμένο ένα ειδικό φίλτρο. Η ένδειξη στο ψυγείο θα σας προειδοποιήσει όταν πρέπει να αντικατασταθεί το φίλτρο.
Μια άλλη καινοτομία της εταιρείας είναι το ψυγείο Glacier. Η πόρτα του ψυγείου είναι εφοδιασμένη με συσκευή που παρέχει πάγο. Η τεχνολογία παραγωγής είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκλείεται το κόλλημα των παγοκύβων. Με το ένα χέρι, μπορείτε να πάρετε την απαιτούμενη ποσότητα πάγου. Για να μην εξαντληθούν τα αποθέματα πάγου, δεν είναι απαραίτητο να προσθέσετε νερό στη δεξαμενή. Το ψυγείο κάνει τα πάντα αυτόματα. Το ψυγείο έχει μια συγκεκριμένη λειτουργία. Μόλις πέσει η νύχτα, αρχίζει αυτόματα να λειτουργεί με μειωμένο θόρυβο. Υπάρχει παιδική κλειδαριά, καθώς και τεχνολογία Frost-free.

Πάγος με νερό
Πάγος με νερό
Πάγος με νερό
Πάγος με νερό Πάγος με νερό Πάγος με νερόHome | Articles

May 20, 2024 22:49:07 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting