Κέντρο ψύξης και κατάψυξης

Το σύστημα ψυγειοκαταψύκτη Gourmatic είναι εξοπλισμένο με τέσσερις κλιματικές ζώνες. Ο συνολικός όγκος αυτού του ψυγείου είναι 465 λίτρα. Η τιμή θερμοκρασίας, καθώς και οι δείκτες υγρασίας μπορούν να ρυθμιστούν διαφορετικά. Κάθε προϊόν έχει τη δική του ξεχωριστή περιοχή. Αυτή η θέση των προϊόντων θα εγγυηθεί τη διατήρηση των προϊόντων για πολύ μεγαλύτερο φρέσκο χρόνο. Η πρώτη κλιματική ζώνη του ψυγείου διαθέτει σύστημα ψύξης Gourmatic. Αυτό το μοναδικό σύστημα συνδυάζει την τεχνική No Frost, καθώς και ένα σύστημα στο οποίο κυκλοφορεί ένα υγρό ρεύμα αέρα. Λόγω της παρουσίας αυτού του συστήματος, το ψυγείο έχει πάντα ομοιόμορφη θερμοκρασία, καθώς και παρόμοιους δείκτες υγρασίας. Η δεύτερη κλιματική ζώνη του ψυγείου έχει καθεστώς θερμοκρασίας από +14 έως +4 βαθμούς. Εδώ μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το επίπεδο υγρασίας και το επίπεδο θερμοκρασίας. Για να διατηρούνται πάντα φρέσκα τα πιο ευαίσθητα τρόφιμα σε αυτόν τον τομέα, υπάρχουν δύο δοχεία για την αποθήκευσή τους. Αυτή η ζώνη έχει ένα καθεστώς θερμοκρασίας που αντιστοιχεί σε δείκτες από 0 έως +8. Η τρίτη κλιματική ζώνη προορίζεται για αποθήκευση κρασιού.
Ο καταψύκτης βρίσκεται στην τέταρτη κλιματική ζώνη. Το σύστημα No Frost χρησιμοποιείται στον θάλαμο. Μαζί με τη γρήγορη κατάψυξη των τροφίμων, μπορείτε να αποθηκεύσετε κατεψυγμένα τρόφιμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα ηλεκτρονικά με τα οποία είναι εξοπλισμένο το ψυγείο παρακολουθούν με ακρίβεια όλες τις ενδείξεις του ψυγείου. Εάν υπάρξει διακοπή ρεύματος, το ψυγείο θα σας ειδοποιήσει για πιθανή απώλεια τροφής.
Αυτός ο τύπος ψυγείου είναι ο πρώτος που μπορεί να ενσωματωθεί σε έπιπλα κουζίνας. Ιδιαίτερη προσοχή αξίζει μια συσκευή που έχει σχεδιαστεί για την παραγωγή πάγου. Εδώ γίνεται η ψύξη του νερού. Το εσωτερικό "εργοστάσιο" ασχολείται με την παρασκευή κομματιών διαφανούς πάγου, σχηματίζει μια ψίχα πάγου.
Πριν το νερό μετατραπεί σε πάγο, περνά από πολλά στάδια καθαρισμού, κατά τα οποία το νερό στερείται όλων των επιβλαβών ακαθαρσιών. Η συσκευή που είναι ενσωματωμένη στο ψυγείο ενημερώνει ανεξάρτητα τον πάγο. Επομένως, είναι εδώ που μπορείτε να βρείτε τον πιο διαφανή και καθαρό πάγο ανά πάσα στιγμή. Η συσκευή παράγει 1,5 κιλό πάγου την ημέρα. Υπάρχουν πάντα περίπου δύο κιλά έτοιμο πάγο στο ψυγείο.

Κέντρο ψύξης και κατάψυξης
Κέντρο ψύξης και κατάψυξης
Κέντρο ψύξης και κατάψυξης
Κέντρο ψύξης και κατάψυξης Κέντρο ψύξης και κατάψυξης Κέντρο ψύξης και κατάψυξηςHome | Articles

April 14, 2024 00:28:56 +0300 GMT
0.009 sec.

Free Web Hosting