Επερχόμενη διαδικασία αντικατάστασης ρουλεμάν σε πλυντήριο ρούχων

Μια αρκετά συχνή βλάβη στα πλυντήρια ρούχων είναι η φθορά των ρουλεμάν. Αυτό το μέρος φθείρεται λόγω διάβρωσης. Μετά από 6-8 χρόνια, η τσιμούχα του άξονα φθείρεται και διαρρέει, το νερό εισέρχεται στο ρουλεμάν, το οποίο προκαλεί διάβρωση των εξαρτημάτων του ρουλεμάν. Η αντικατάσταση ενός ρουλεμάν σε ένα πλυντήριο είναι μια αρκετά επίπονη διαδικασία και χρειάζεται να αποσυναρμολογήσετε σχεδόν ολόκληρο το μηχάνημα. Για να το κάνετε αυτό, χρειάζεστε το ακόλουθο εργαλείο: ένα κατσαβίδι με ακροφύσια, αστερίσκους, πένσες, καστάνια με σετ κεφαλών, σφυρί, σμίλη για την αφαίρεση του ρουλεμάν, στεγανωτικό.
Κατά την αφαίρεση του παλιού ρουλεμάν και της τσιμούχας λαδιού, επικοινωνήστε με ένα εξειδικευμένο κατάστημα.
Η αυτοαντικατάσταση αυτού του εξαρτήματος περιλαμβάνει περίπου την ακόλουθη διαδικασία:
Η αποσυναρμολόγηση ξεκινά με την αφαίρεση του επάνω καλύμματος, το οποίο είναι τοποθετημένο σε δύο μπουλόνια. Μετά την αφαίρεση του καλύμματος, ο διανομέας αφαιρείται. Στη συνέχεια, οι βίδες που συγκρατούν τον πίνακα ελέγχου ξεβιδώνονται και αφαιρούνται. Στη συνέχεια αφαιρείται η πόρτα, η οποία συγκρατείται σε ένα ελατήριο. Ως αποτέλεσμα, είναι απαραίτητο να αποσυνδέσετε το μπροστινό τοίχωμα του περιβλήματος από το ίδιο το πλυντήριο. Αποσυνδέστε όλους τους σωλήνες που λειτουργούν για την παροχή νερού. Τα μπουλόνια που συγκρατούν τα αντίβαρα στο μηχάνημα πρέπει να ξεβιδωθούν και μετά να αποσυνδεθούν τα ίδια τα αντίβαρα σκυροδέματος. Για τη διευκόλυνση της περαιτέρω συναρμολόγησης, μπορείτε να επισημάνετε τα απαραίτητα εξαρτήματα για να μην κάνετε λάθος.
Συνδέεται και ο ηλεκτρικός εξοπλισμός του μηχανήματος. Κατά την αφαίρεση του τυμπάνου και του άξονα, είναι επίσης απαραίτητο να ελέγξετε την κατάστασή τους. Κατά την αφαίρεση του τυμπάνου, είναι απαραίτητο να πάρετε το μισό στο οποίο βρίσκεται το ρουλεμάν. Έχοντας τοποθετήσει σε μια συμπαγή επιφάνεια, χτυπήστε προσεκτικά το ρουλεμάν με μια σμίλη. Μαζί με το παλιό ρουλεμάν βγαίνει και η λαδόκολλα. Στη συνέχεια η επιφάνεια πλένεται και καθαρίζεται από τη διάβρωση και τη βρωμιά. Το νέο ρουλεμάν τοποθετείται με απαλά χτυπήματα χρησιμοποιώντας σφυρί και σμίλη.
Μετά την τοποθέτηση του ρουλεμάν, μένει να ολοκληρωθεί η διαδικασία τοποθετώντας τη τσιμούχα λαδιού. Πρέπει να λιπαίνεται πριν την εγκατάσταση. Στη συνέχεια, η δεξαμενή συναρμολογείται και τοποθετείται στη θέση της, προσαρτημένη στη βάση. Θα ολοκληρωθεί η αντικατάσταση του ρουλεμάν στο πλυντήριο. Η διαδικασία συναρμολόγησης πραγματοποιείται με αντίστροφη σειρά.
Ως αποτέλεσμα, μια τέτοια εργασία μπορεί να γίνει ανεξάρτητα · το κύριο πράγμα είναι να πραγματοποιηθεί η διαδικασία αποσυναρμολόγησης και συναρμολόγησης με υψηλή ποιότητα και υπευθυνότητα, γεγονός που θα αποφύγει πρόσθετες οικονομικές επενδύσεις.

Επερχόμενη διαδικασία αντικατάστασης ρουλεμάν σε πλυντήριο ρούχων
Επερχόμενη διαδικασία αντικατάστασης ρουλεμάν σε πλυντήριο ρούχων
Επερχόμενη διαδικασία αντικατάστασης ρουλεμάν σε πλυντήριο ρούχων
Επερχόμενη διαδικασία αντικατάστασης ρουλεμάν σε πλυντήριο ρούχων Επερχόμενη διαδικασία αντικατάστασης ρουλεμάν σε πλυντήριο ρούχων Επερχόμενη διαδικασία αντικατάστασης ρουλεμάν σε πλυντήριο ρούχωνHome | Articles

July 16, 2024 12:01:13 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting