Αναζήτηση για τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη υψηλής ποιότητας

Σήμερα, οι τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς και οι τηλεοράσεις CRT αποτελούν παρελθόν. Τέτοιες τηλεοράσεις έχουν επίπεδες οθόνες μικρού πάχους, γι' αυτό και ονομάζονται επίπεδες τηλεοράσεις. Άρχισαν να αναπτύσσονται χάρη στις τεχνολογίες - αυτές είναι LCD και πλάσμα.
Οι επίπεδες τηλεοράσεις δεν είναι μόνο βολικές στο σχεδιασμό, αλλά και δεν είναι επικίνδυνες στη χρήση, δεν εκρήγνυνται επειδή δεν χρησιμοποιούν υψηλή τάση και μόνο σε μια τέτοια οθόνη μπορείτε να έχετε μια ανόθευτη και σταθερή εικόνα.
Οι επίπεδες τηλεοράσεις δεν διαφέρουν μόνο ως προς το μέγεθος της οθόνης, είναι plasma και LCD.
Τηλεοράσεις LCD (μοντέλα με διαγώνιο οθόνης 7 ιντσών έως 37 ίντσες), εάν η διαγώνιος οθόνης είναι μεγαλύτερη από 37 ίντσες, τότε και οι δύο τεχνολογίες μπορούν να εμπλέκονται, αν και το plasma είναι σπάνιο, αλλά οι τηλεοράσεις με διαγώνιο οθόνης 42 ιντσών χρησιμοποιούν επίσης και τα δύο τεχνολογίες , και σχεδόν 50 με 50., όσο μεγαλύτερη είναι η διαγώνιος, τόσο περισσότερες τηλεοράσεις πλάσματος κυριαρχούν, αν και υπάρχουν και LCD τηλεοράσεις, αλλά είναι πολύ μικρότερες.
Όσο υψηλότερη είναι η ανάλυση της οθόνης, τόσο καλύτερη είναι η ποιότητα της εικόνας.
Τι είναι οι οθόνες LCD; Αυτή είναι μια μέθοδος διαμόρφωσης φωτός με χρήση κυψελών υγρών κρυστάλλων, δηλαδή, η εικόνα σε μια τέτοια οθόνη σχηματίζεται λόγω της επικάλυψης ή μετάδοσης φωτός από λαμπτήρες οπίσθιου φωτισμού από πολλά κύτταρα pixel, γίνονται μερικώς ή πλήρως κλειστά ή διαφανή, έτσι ώστε να μπορεί να ελέγξει το φως από τη λάμπα, ενώ δημιουργεί μια συμπαγή εικόνα και έχει ένα ευρύ φάσμα αποχρώσεων που εμφανίζεται στην οθόνη. Η τεχνολογία LCD είναι ασφαλής για τα μάτια και δεν έχει εγγενές τρεμόπαιγμα.
Αλλά η οθόνη πλάσματος είναι δύο γυάλινες πλάκες, μεταξύ των οποίων υπάρχουν κύτταρα pixel, εκπέμπουν φως, καθώς γεμίζουν με αδρανές αέριο, εμφανίζεται μια εκκένωση πλάσματος σε αυτό, δίνει υπεριώδη ακτινοβολία λόγω της λάμψης του φωσφόρου, επειδή το τα κύτταρα καλύπτονται με αυτό. Με βάση έναν διαφορετικό τύπο φωσφόρου, σχηματίζονται 3 βασικά χρώματα, τα οποία καθορίζουν όλο το φάσμα των αποχρώσεων της εικόνας. Δεδομένου ότι το γυαλί δεν εκπέμπει υπεριώδη ακτινοβολία, οι τηλεοράσεις πλάσματος είναι ασφαλείς για την ανθρώπινη υγεία.
Η επιλογή μιας τηλεόρασης με επίπεδη οθόνη είναι πολύ σημαντική, επειδή η ποιότητα της εικόνας εξαρτάται από την ορθότητα αυτής της επιλογής, ανεξάρτητα από το πόσο μας φαίνεται ότι και οι δύο τεχνολογίες είναι ίδιες, αλλά το αποτέλεσμα στην ποιότητα της οθόνης μπορεί διαφέρω.

Αναζήτηση για τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη υψηλής ποιότητας
Αναζήτηση για τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη υψηλής ποιότητας
Αναζήτηση για τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη υψηλής ποιότητας
Αναζήτηση για τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη υψηλής ποιότητας Αναζήτηση για τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη υψηλής ποιότητας Αναζήτηση για τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη υψηλής ποιότηταςHome | Articles

June 15, 2024 05:24:08 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting