Οιχμηρές τηλεοράσεις LED με διαφορετικά μεγέθη

Ο κατασκευαστής τηλεοράσεων Led Sharp επέκτεινε τη γκάμα των τηλεοράσεων HD λανσάροντας ένα νέο μοντέλο AQUOS που ονομάζεται 80LE632U-LC. Η καινοτομία είναι προικισμένη με διαγώνιο 80 ιντσών και, σύμφωνα με τον κορυφαίο κατασκευαστή στην Ιαπωνία, η ευκρινή τηλεόραση Led είναι η μεγαλύτερη τηλεόραση LCD με ενσωματωμένο οπίσθιο φωτισμό LED στην αγορά σήμερα.
Αλλά το AQUOS LC-80LE632U Sharp 80 ιντσών δεν ανήκει στο μοντέλο της κατηγορίας Elite, η λειτουργικότητά του είναι στο έπακρο, περιλαμβάνει μοναδικό οπίσθιο φωτισμό LED, υποστηρίζει Full HD με μεγάλη ανάλυση 1920 x 1080 pixel. Αξίζει επίσης να σημειωθεί η ενσωματωμένη διπλή θύρα USB και ο ρυθμός ανανέωσης 120 Hz, που σας επιτρέπει να επιδείξετε μια καθαρή και υψηλής ποιότητας αλλαγή εικόνας ακόμα και σε ενεργές δυναμικές σκηνές.
Οι τηλεοράσεις Sharp LED νέας γενιάς διακρίνονται από την παρουσία μιας ενσωματωμένης σύνδεσης Wi-Fi συν τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε δημοφιλείς διαδικτυακές πύλες όπως το Netflix ή το VUDU και την παράδοση της τηλεόρασης LED Sharp 80 ιντσών AQUOS LC-80LE632U θα ξεκινήσει στις αρχές Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους με συνιστώμενη τιμή 5 500 $. Οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει μια παραγγελία για HDTV αυτή τη στιγμή για λιγότερο από 5.000 $.
Ο κατασκευαστής LG ετοιμάζεται να επεκτείνει την επένδυσή του στην τεχνολογία OLED αυξάνοντας τις επιδοτήσεις για αυτόν τον τομέα στα 2,9 δισεκατομμύρια δολάρια το δεύτερο εξάμηνο του 2014. Η μονάδα ανάπτυξης και κατασκευής οθονών της εταιρείας θα εκσυγχρονιστεί για να βοηθήσει στην υλοποίηση των σχεδίων της και την κυκλοφορία του μέχρι τα μέσα του 2012 πρώτη στην αγορά παρόμοιων τηλεοράσεων Τηλεοράσεις OLED 55 ιντσών.
Η επένδυση θα επιτρέψει την παραγωγή των λεγόμενων γυάλινων υποστρωμάτων 8,5 γενιάς 220×250 εκατοστών, δήλωσε ο πρόεδρος της LG Display, Young-soo Kwon, σύμφωνα με το Nikkei. Το προηγμένο πάνελ οργανικής δίοδος εκπομπής φωτός (OLED) έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις οθόνες LCD, με πιο ακριβή και ευκρινή αναπαραγωγή χρωμάτων, χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και πολύ πιο λεπτό σχεδιασμό. Το κύριο πρόβλημα είναι το σχετικά υψηλό κόστος των πάνελ OLED.

Οιχμηρές τηλεοράσεις LED με διαφορετικά μεγέθη
Οιχμηρές τηλεοράσεις LED με διαφορετικά μεγέθη
Οιχμηρές τηλεοράσεις LED με διαφορετικά μεγέθη
Οιχμηρές τηλεοράσεις LED με διαφορετικά μεγέθη Οιχμηρές τηλεοράσεις LED με διαφορετικά μεγέθη Οιχμηρές τηλεοράσεις LED με διαφορετικά μεγέθηHome | Articles

May 21, 2024 16:39:58 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting