Μίνι-ψυγεία

Η ζήτηση για μικρά ψυγεία αυξάνεται καθημερινά. Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιούνται σε γραφεία, ξενοδοχεία, συγκροτήματα ψυχαγωγίας, νοσοκομειακούς θαλάμους με αυξημένη άνεση. Η κύρια ευκολία είναι ότι καταλαμβάνουν λίγο χώρο, πολλά μοντέλα έχουν σχέδιο που τους επιτρέπει να τοποθετούνται σε γραφείο ή δωμάτιο. Ένα στενό ψυγείο στην εξοχή ή σε οποιαδήποτε άλλη προσωρινή στέγαση είναι επίσης κατάλληλο.
Τέτοιες οικιακές συσκευές μπορεί να είναι φορητές ή σταθερές, ορισμένα μοντέλα είναι ενσωματωμένα σε μπαρ ή έπιπλα. Ανάλογα με τον τύπο ψύξης, ένα μικρό ψυγείο μπορεί να είναι απορροφητικό, θερμοηλεκτρικό ή συμπίεσης. Κατά την εγκατάσταση ενσωματωμένων συσκευών, είναι σημαντικό στοιχεία όπως ένας συμπυκνωτής (ψύξη με συμπίεση), ένας εναλλάκτης θερμότητας (μέθοδος απορρόφησης) ή πλάκες θερμικών εξαρτημάτων να έχουν τη δυνατότητα ψύξης.
Ένας εξατμιστής χρησιμοποιείται για την ψύξη του εσωτερικού χώρου, κάθε μίνι ψυγείο ενός θαλάμου έχει ένα δίσκο κάτω από τον εξατμιστή, χάρη στον οποίο προσαρμόζεται επίσης το καθεστώς θερμοκρασίας στον καταψύκτη, που συνήθως βρίσκεται στο πάνω μέρος της θήκης. Ο εξατμιστής χρησιμεύει επίσης ως δοχείο κατάψυξης. Για τοποθέτηση στο γραφείο, ένα μικρό ψυγείο με όγκο όχι μεγαλύτερο από 85 cm3, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί ακόμη και κάτω από το τραπέζι, θα είναι βέλτιστο.
Επίπεδο θορύβου
Ορισμένα μοντέλα ψυγείων συμπίεσης έχουν μειωμένο επίπεδο θορύβου. Ασθενέστερος ήχος κατά τη λειτουργία δημιουργείται από συσκευές απορρόφησης, καθώς δεν διαθέτουν συμπιεστή και μέρη που κινούνται. Τα πιο ήσυχα, ίσως, θερμοηλεκτρικά ψυγεία, στα οποία δεν υπάρχουν συμπιεστές, σωλήνες ψυκτικού, δεν υπάρχουν κινούμενα μέρη. Τα θερμοηλεκτρικά ψυγεία χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, το πρώτο χρησιμοποιείται σε εσωτερικούς χώρους και το άλλο είναι φορητό, μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε. Τα ψυγεία που προορίζονται για χρήση στη μεταφορά μπορεί να έχουν ειδικές βάσεις με τις οποίες τοποθετούνται στο αμάξωμα των αυτοκινήτων, λεωφορείων, τρένων ή πλωτών οχημάτων.
Πώς να επιλέξετε ένα μίνι ψυγείο;
Τα πιο βολικά είναι τα θερμοηλεκτρικά ψυγεία, αλλά το κόστος τους είναι μια τάξη μεγέθους υψηλότερο από τα ισοθερμικά (δεξαμενές με θερμομόνωση, όπου οι μπαταρίες προψύχονται), σε αυτήν την τεχνική η χαμηλή θερμοκρασία διατηρείται περισσότερο. Τα πιο ισχυρά είναι τα μοντέλα ηλεκτροαερίου και αυτά συμπίεσης, είναι ίσως τα πιο ακριβά, αλλά διαθέτουν διακόπτη θερμοκρασίας.
Όταν επιλέγετε ένα φορητό μίνι ψυγείο, πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να αποφασίσετε για τις απαιτήσεις για αυτό. Έτσι, προϊόντα ισοθερμικού τύπου είναι ένα δοχείο με θερμομόνωση (συνήθως αφρός), η ψύξη του οποίου γίνεται λόγω ειδικών (προκαταψυγμένων στην κατάψυξη οικιακού ψυγείου) κρύου συσσωρευτές.

Μίνι-ψυγεία
Μίνι-ψυγεία
Μίνι-ψυγεία
Μίνι-ψυγεία Μίνι-ψυγεία Μίνι-ψυγείαHome | Articles

May 28, 2024 01:13:14 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting