Χρήση του ψυγείου στο μπαλκόνι

Πολλοί άνθρωποι που ζουν στα όρια της πόλης το σκέφτονται συνεχώς. Είναι δυνατή η λειτουργία οικιακών συσκευών σε μη τυποποιημένα και προσαρμοσμένα μέρη. Αλλά πολλοί κηπουροί θέτουν αυτήν την ερώτηση σήμερα. Πολλοί θα ήθελαν να διευκρινίσουν τη δυνατότητα λειτουργίας ψυγείων και ψυκτικών συσκευών σε χώρους που δεν θερμαίνονται. Μπορεί να είναι μια βεράντα, ένα μπαλκόνι, μια τζάμια χαγιάτι και άλλα μη θερμαινόμενα μέρη. Ορισμένοι καταναλωτές, όταν αναφέρονται σε αυτό το ζήτημα, το συγκρίνουν αμέσως με τις συνθήκες της κλιματικής ζώνης, οι οποίες προβλέπονται στις συνθήκες λειτουργίας του ψυγείου. Αλλά αυτές δεν είναι απολύτως σωστές ενέργειες. Εάν προσέξετε την κλάση του κλίματος, τότε υποδεικνύει τις μέγιστες θερμοκρασίες του αέρα που περιβάλλει την ψυκτική συσκευή. Όμως η κύρια προϋπόθεση για τη λειτουργία μιας ψυκτικής συσκευής είναι η δημιουργία πυρασφάλειας και ηλεκτρικής ασφάλειας.
Το BHP μπορεί να λειτουργήσει σε κανονικές και μέτρια ψυχρές συνθήκες. Η συσκευή μπορεί επίσης να λειτουργήσει σε υγρές υποτροπικές συνθήκες. Οι χώροι εγκατάστασης του ψυγείου μπορεί να έχουν θερμοκρασία από 16 έως 32 βαθμούς. Διαφορετικοί κατασκευαστές μπορούν να ορίσουν διαφορετικές θερμοκρασίες λειτουργίας. Για παράδειγμα, όχι μεγάλα ψυγεία της μάρκας Saratov μπορούν να λειτουργήσουν σε θερμοκρασία 10 βαθμών. Τα BHT, τα οποία ανήκουν στη γενική κλιματική και τροπική κατηγορία, θα πρέπει να έχουν θερμοκρασία λειτουργίας 18-43 βαθμούς.
Αν αναλογιστούμε το αρχικό ζήτημα, τότε εξαρτάται, πρώτα απ' όλα, από τη δημιουργία ασφαλών συνθηκών πυρκαγιάς. Τα πιο συνηθισμένα ψυγεία έχουν σχεδιαστεί για εγκατάσταση στην κουζίνα. Σε περίπτωση που η συσκευή τοποθετηθεί σε εξωτερικούς χώρους, μπορεί να εκτεθεί σε ατμοσφαιρική βροχόπτωση. Ως αποτέλεσμα της δράσης τους, η βαφή, η οποία είναι καλυμμένη με BHP, θα καταστραφεί.
Η πρόωρη διάβρωση θα καταστρέψει το ντουλάπι του ψυγείου. Η ηλεκτρική μόνωση μπορεί να καταστραφεί λόγω της υψηλής υγρασίας. Ως αποτέλεσμα, μπορεί να προκληθεί πυρκαγιά. Εάν το ψυγείο πρέπει να εγκατασταθεί στο μπαλκόνι ή στο χαγιάτι. Στη συνέχεια, πρέπει να διαβάσετε εκ των προτέρων τις συνημμένες οδηγίες. Είναι καλύτερο να λάβετε μια θετική σύσταση από έναν κατάλληλο ειδικό. Έχοντας λάβει άδεια εγκατάστασης ψυγείου στο μπαλκόνι, ο καθένας μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό του και τα αγαπημένα του πρόσωπα από ένα απρόβλεπτο τραγικό συμβάν.

Χρήση του ψυγείου στο μπαλκόνι
Χρήση του ψυγείου στο μπαλκόνι
Χρήση του ψυγείου στο μπαλκόνι
Χρήση του ψυγείου στο μπαλκόνι Χρήση του ψυγείου στο μπαλκόνι Χρήση του ψυγείου στο μπαλκόνιHome | Articles

June 24, 2024 13:44:16 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting