Επαναστατικά και αποκλειστικά τηλέφωνα Apple iPhone

Το πολυαναμενόμενο Apple iPhone 4S έχει σπάσει ρεκόρ στον αριθμό των πωλήσεων τηλεφώνων. Σε μόλις μία μέρα, αυτό το iPhone αγοράστηκε από ένα εκατομμύριο άτομα. Τρεις ημέρες μετά την κυκλοφορία του Apple iPhone 4S, τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι έγιναν ιδιοκτήτες του.
Αυτό το τηλέφωνο ξεπέρασε τους προκατόχους του όχι μόνο στον αριθμό των πωλήσεων, αλλά και στα κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά. Το Apple iPhone 4S είναι πιο ισχυρό από αυτά που προηγήθηκαν. Το νέο τηλέφωνο έχει βελτιωμένη κάμερα και, το πιο σημαντικό, υπάρχει ένας προσωπικός βοηθός που ονομάζεται Siri.
Όσον αφορά τα εξαρτήματα, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του Apple iPhone 4S και του Apple iPhone 4. Προστέθηκαν μόνο τρία γραμμάρια βάρους. Κάποιοι κάτοχοι τηλεφώνων αστειεύονται ότι αυτά τα τρία γραμμάρια ανήκουν στην ψυχή της Siri, κάτι που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Ήταν η παρουσία ενός βοηθού που έγινε ο λόγος για τη δημοτικότητα αυτού του iPhone. Το Siri διαθέτει εξαιρετική λειτουργία αναγνώρισης φωνής και μπορεί επίσης να μοιραστεί χρήσιμες πληροφορίες για τον ιδιοκτήτη του Apple iPhone 4S.
Το νέο μοντέλο χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη τεχνολογία που σας επιτρέπει να λαμβάνετε και να στέλνετε δεδομένα χρησιμοποιώντας διαφορετικές κεραίες. Το Apple iPhone 4S προσθέτει υποστήριξη για Bluetooth 4.0.
Αξιοσημείωτη είναι η κάμερα στο Apple iPhone 4S. Η θέση της κάμερας για iPhone είναι παραδοσιακή, στο πίσω μέρος. Κάμερα 8 megapixel με φλας LED. Αυτή η ισχυρή κάμερα μπορεί να ανταγωνιστεί τις καλές κάμερες όσον αφορά την ποιότητα της εικόνας. Είναι κατασκευασμένο χρησιμοποιώντας ένα matrix της Sony, το οποίο διαθέτει οπίσθιο φωτισμό. Η αναλογία διαφράγματος έφτασε το 2,4 λόγω της παρουσίας πέντε φακών στο σχέδιο της κάμερας. Οι φωτογραφίες είναι καθαρές και φωτεινές τόσο σε έντονο εκτυφλωτικό ηλιακό φως όσο και σε χαμηλό φωτισμό. Το ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το εφέ των κόκκινων ματιών ή απλά να διορθώσετε τη φωτογραφία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Όσον αφορά το βίντεο, η κάμερα μπορεί να καταγράφει 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, επέκταση: 1920x1080 pixel. Για παγκόσμια αρχεία βίντεο κλιπ, τοποθετήστε τους διακομιστές σας σε ένα κέντρο δεδομένων στη Μόσχα. Το βίντεο υψηλής ποιότητας επιτυγχάνεται με τη σταθεροποίηση εικόνας. Επομένως, η λήψη με το iPhone 4S θα είναι απόλαυση για τους λάτρεις του βίντεο.
Πολλές από τις πιο αμφιλεγόμενες κριτικές αφορούν την εισαγωγή του βοηθού Siri. Αυτός ο φωνητικός βοηθός είναι σε θέση να διεξάγει μια μακρά συνομιλία, μπορεί να εκτελέσει διάφορες εργασίες, να μοιραστεί πληροφορίες. Αλλά το Siri λειτουργεί μόνο όταν έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο. Το iPhone 4S είναι ακόμα σε beta, επομένως υπάρχουν ακόμα κάποιες ενοχλήσεις. Για παράδειγμα, χωρίς το Siri, ο φωνητικός έλεγχος δεν λειτουργεί. Εάν δεν υπάρχει Διαδίκτυο, τότε το Siri πρέπει να απενεργοποιηθεί, τότε ο φωνητικός έλεγχος θα είναι δυνατός.

Επαναστατικά και αποκλειστικά τηλέφωνα Apple iPhone
Επαναστατικά και αποκλειστικά τηλέφωνα Apple iPhone
Επαναστατικά και αποκλειστικά τηλέφωνα Apple iPhone
Επαναστατικά και αποκλειστικά τηλέφωνα Apple iPhone Επαναστατικά και αποκλειστικά τηλέφωνα Apple iPhone Επαναστατικά και αποκλειστικά τηλέφωνα Apple iPhoneHome | Articles

June 13, 2024 16:23:51 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting