Τα πλεονεκτήματα των τηλεοράσεων LED toshiba έναντι των προκατόχων τους

Σας παρουσιάζουμε μια τηλεόραση Toshiba σαράντα έξι ιντσών με οθόνη σε μήτρα υγρών κρυστάλλων με ανάλυση 1920x1080 και ρυθμό ανανέωσης 200 Hz. Με την κυκλοφορία των τηλεοράσεων led της, η toshiba δεν προσπαθεί να ακολουθήσει τη σύγχρονη μόδα για εξαιρετικά λεπτές λύσεις και ο οπίσθιος φωτισμός led της μήτρας εξακολουθεί να την αφήνει πίσω. Η ιδιόκτητη τοποθέτηση και ο ανεξάρτητος έλεγχος ομάδων LED οπίσθιου φωτισμού προσφέρουν εκπληκτικό βάθος αντίθεσης σκιάζοντας ορισμένες περιοχές της εικόνας. Αυτός ο οπίσθιος φωτισμός διακρίνει την Toshiba 46SV685 από τηλεοράσεις άλλων εταιρειών, επιλύοντας το πρόβλημα αντίθεσης που είναι χαρακτηριστικό των τηλεοράσεων LED.
Η εμφάνιση του μοντέλου, που ονομάζεται «Deep Lagoon», είναι παραδοσιακή για πολλά μοντέλα τηλεόρασης της εταιρείας. Η οθόνη, πλαισιωμένη από ένα σχετικά φαρδύ πλαίσιο με ένα φωτιζόμενο λογότυπο της εταιρείας κάτω από αυτό, καλύπτει με ασφάλεια τη μήτρα με γυαλί αυξημένου πάχους.
Το πλούσιο πίσω πάνελ της συσκευής σας επιτρέπει να συνδέσετε διάφορες συσκευές αναπαραγωγής βίντεο σε αυτήν. Περιλαμβάνει: τρεις υποδοχές HDMI (συν μία από το τέλος), μια είσοδο RGB που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τον πίνακα ως οθόνη υπολογιστή, δύο υποδοχές τύπου SCART, υποδοχές για σύνδεση τοπικού δικτύου και Διαδικτύου, καθώς και μονάδες USB που είναι δημοφιλή σήμερα. Η δυνατότητα σύνδεσης απαρχαιωμένου εξοπλισμού δεν αγνοείται εδώ - υποδοχές εξαρτημάτων και S-video με τις αντίστοιχες εισόδους ήχου.
Οι τηλεοράσεις LED Toshiba διαμορφώνονται χρησιμοποιώντας ένα εύχρηστο, διαισθητικό μενού διεπαφής. Εδώ θα ήθελα να σημειώσω ότι οι προκαθορισμένες ρυθμίσεις εικόνας Το "Κατάστημα" εμφανίζει μια πολύ φωτεινή εικόνα με υψηλή αντίθεση και η επιλογή "Αρχική σελίδα" έχει πιο απαλές ρυθμίσεις.
Και για ένα ακόμη βολικό χαρακτηριστικό. Η τεχνολογία Dolby Volume εφαρμόζεται σε αυτό το μοντέλο τηλεόρασης. Αυτή είναι μια λειτουργία για αυτόματη διατήρηση του ίδιου επιπέδου έντασης κατά την εναλλαγή καναλιών ή πηγών αναπαραγωγής βίντεο.
Το Toshiba 46SV685 είναι ένας άξιος εκπρόσωπος του εύρους τιμών των 4000 $. Μπορεί να είναι ακριβό, αλλά η αξιοπρέπεια του μοντέλου είναι εμφανής και αξίζει τα χρήματα που ξοδέψατε.

Τα πλεονεκτήματα των τηλεοράσεων LED toshiba έναντι των προκατόχων τους
Τα πλεονεκτήματα των τηλεοράσεων LED toshiba έναντι των προκατόχων τους
Τα πλεονεκτήματα των τηλεοράσεων LED toshiba έναντι των προκατόχων τους
Τα πλεονεκτήματα των τηλεοράσεων LED toshiba έναντι των προκατόχων τους Τα πλεονεκτήματα των τηλεοράσεων LED toshiba έναντι των προκατόχων τους Τα πλεονεκτήματα των τηλεοράσεων LED toshiba έναντι των προκατόχων τουςHome | Articles

April 22, 2024 22:54:53 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting