Ιαπωνικά ψυγεία Panasonic εξαιρετικής ποιότητας

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η Panasonic κατασκευάζει μόνο ηλεκτρονικά, κάτι που είναι μεγάλη παρανόηση.
Αυτή η παγκοσμίου φήμης εταιρεία παράγει, εκτός από ηλεκτρονικά, εξαιρετικές ψυκτικές μονάδες. Τα οποία κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα μεταξύ των πελατών καθημερινά.
Η κύρια διαφορά τους είναι το χαμηλό επίπεδο θορύβου και χάρη στη χρήση μιας νέας, ειδικά σχεδιασμένης προστασίας και ενός στεγανοποιημένου κινητήρα, εκτίθενται πολύ λιγότερο στη θερμότητα και διαρκούν πολύ περισσότερο.
Τα ψυγεία Panasonic, εκτός από τον όμορφο και μοντέρνο σχεδιασμό τους, είναι και από τα πιο βολικά.
Πολλά μοντέλα τέτοιων ψυγείων μπορούν να ονομαστούν ένα από τα καλύτερα. Συνήθως είναι εξοπλισμένα με δύο στενές πόρτες που ανοίγουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις, εξοικονομώντας έτσι χώρο εργασίας, πολύ λιγότερο χώρο απαιτείται για το άνοιγμα.
Πολλά ψυγεία Panasonic χρησιμοποιούν τον πιο πρόσφατο συμπιεστή και στεγανοποιήσεις πόρτας υψηλής ποιότητας. Χάρη σε αυτό, η κατανάλωση ενέργειας του ψυγείου μειώνεται κατά ένα πέμπτο.
Ένα ειδικό τμήμα του Chilled Room δημιουργήθηκε για την αποθήκευση κρέατος και προϊόντων ψαριού, διατηρώντας την πιο κατάλληλη θερμοκρασία για αυτά. Σε αυτά τα ψυγεία, τα ράφια είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας, σκληρυμένο γυαλί, το οποίο αντέχει τεράστια φορτία, με υψηλό δείκτη αντοχής. Η κατανομή του κρύου αέρα στους θαλάμους παγωμένου αέρα και στο ψυγείο γίνεται από έναν ανεμιστήρα εντυπωσιακού μεγέθους.
Τα ψυγεία Panasonic χρησιμοποιούν επίσης έναν αντιβακτηριακό διανομέα που μπορεί να καταπολεμήσει τις δυσάρεστες οσμές. Ο καταλύτης που περιέχεται στον αεραγωγό τα καταπολεμά 24 ώρες το 24ωρο. Στα νεότερα μοντέλα, αυτή η λειτουργία λειτουργεί καλύτερα, έως και οκτώ φορές.
Τα ψυγεία αυτής της εταιρείας, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, συγκαταλέγονται στις δέκα πιο αγορασμένες μάρκες. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης, η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα θα καταλάβει πού είναι η βλάβη και θα τη διορθώσει. Το κιτ συνοδεύεται πάντα με οδηγίες για τη φροντίδα του ψυγείου. Όλα τα ψυγεία Panasonic χωρίζονται σε δύο ομάδες: ψυγεία με έναν κινητήρα και αυτά με δύο. Φυσικά, σε κάθε ένα από τα μοντέλα υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός τροποποιήσεων, με την επιλογή ποιων θα σας βοηθήσει ένας από τους διαχειριστές. Αυτό μπορεί να είναι ένα πρόσθετο σύστημα No-Frost ή ένα ειδικό σύστημα για την ψύξη του θαλάμου κατάψυξης και πολλά άλλα.

Ιαπωνικά ψυγεία Panasonic εξαιρετικής ποιότητας
Ιαπωνικά ψυγεία Panasonic εξαιρετικής ποιότητας
Ιαπωνικά ψυγεία Panasonic εξαιρετικής ποιότητας
Ιαπωνικά ψυγεία Panasonic εξαιρετικής ποιότητας Ιαπωνικά ψυγεία Panasonic εξαιρετικής ποιότητας Ιαπωνικά ψυγεία Panasonic εξαιρετικής ποιότηταςHome | Articles

April 25, 2024 01:37:19 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting