Εγκατάσταση δορυφορικής τηλεόρασης στο εξοχικό

Εάν σχεδιάζετε να εγκαταστήσετε δορυφορική τηλεόραση στην εξοχική σας κατοικία και θέλετε να το κάνετε όσο το δυνατόν φθηνότερα, θα είναι χρήσιμο να εξοικειωθείτε με τις παρακάτω συμβουλές.
Οι ιδιοκτήτες προαστιακών περιοχών συχνά παίρνουν μεταχειρισμένες τηλεοράσεις στη ντάτσα. Η εγκατάσταση δορυφορικής τηλεόρασης, σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα είναι σε θέση να αναζωογονήσει την τηλεόραση και όλα τα έξοδα που σχετίζονται με την επιθυμία να εγκαταστήσετε ένα δορυφορικό πιάτο δεν θα είναι αποτελεσματικά.
Υπάρχει ένας πραγματικός τρόπος εξοικονόμησης. Η εγκατάσταση της δορυφορικής τηλεόρασης θα σας κοστίσει πολύ λιγότερο εάν κάνετε μόνοι σας όλες τις προπαρασκευαστικές εργασίες. Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να αποφασίσετε: ποιο σύστημα δορυφορικής τηλεόρασης ταιριάζει στις ανάγκες και τις δυνατότητές σας {βλ. ενότητα «Δορυφορικά συστήματα»}. Τώρα, πρέπει να επιλέξετε ένα μέρος όπου θα ήταν βολικό να εγκαταστήσετε ένα δορυφορικό πιάτο και την κατεύθυνση της στροφής του καθρέφτη της κεραίας {βλ. Ανατρέξτε στην ενότητα "Πώς να εγκαταστήσετε μόνοι σας ένα δορυφορικό πιάτο"}. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να κάνετε μόνοι σας την καλωδίωση {στην πιο απλή περίπτωση, απλώς τοποθετήστε το καλώδιο της κεραίας στην τηλεόραση}. Στη συνέχεια, πρέπει να εγκαταστήσετε το στήριγμα στο οποίο θα τοποθετηθεί ο καθρέφτης της κεραίας. Ένα στήριγμα με ένα σετ συνδετήρων, καθώς και ένα καλώδιο κεραίας {χρησιμοποιούμε το καλώδιο FinMark, F 660 ή F 690}, μπορείτε να αγοράσετε στο Κίεβο από την αγορά ραδιοφώνου.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, η εγκατάσταση δορυφορικής τηλεόρασης στη χώρα είναι γεμάτη με σοβαρές δυσκολίες που σχετίζονται με τον προσδιορισμό της θέσης της κεραίας. Για παράδειγμα, τα ψηλά δέντρα στην επιλεγμένη κατεύθυνση καθιστούν απαραίτητη την ανύψωση του δορυφορικού πιάτου ψηλά πάνω από την οροφή του σπιτιού. Η κεραία είναι τοποθετημένη, σε αυτή την περίπτωση, σε μεταλλικό σωλήνα με εξωτερική διάμετρο 40-50mm.
Εάν η εγκατάσταση της δορυφορικής τηλεόρασης πραγματοποιείται σε αφύλακτη ντάκα, τότε οι προφυλάξεις δεν θα είναι περιττές. Σε αυτή την περίπτωση, συνιστάται η εγκατάσταση του δορυφορικού πιάτου όσο πιο ψηλά γίνεται, σε δυσπρόσιτο μέρος.

Εγκατάσταση δορυφορικής τηλεόρασης στο εξοχικό
Εγκατάσταση δορυφορικής τηλεόρασης στο εξοχικό
Εγκατάσταση δορυφορικής τηλεόρασης στο εξοχικό
Εγκατάσταση δορυφορικής τηλεόρασης στο εξοχικό Εγκατάσταση δορυφορικής τηλεόρασης στο εξοχικό Εγκατάσταση δορυφορικής τηλεόρασης στο εξοχικόHome | Articles

April 22, 2024 23:17:57 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting