Ισχυρή ηλεκτρική σκούπα ρομπότ Karcher για διάφορους σκοπούς

Θέλετε να επιλέξετε μια αξιοπρεπή ηλεκτρική σκούπα. Η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ Karcher είναι ένα ανάλογο της ηλεκτρικής σκούπας Rainbow σε κανονική τιμή.
Πλεονεκτήματα:
- υψηλό επίπεδο καθαρισμού, το οποίο είναι ανέφικτο με άλλες μεθόδους
- πολλές χρήσιμες προσθήκες, όπως ο καθαρισμός του αέρα στο δωμάτιο, η χρήση του ως συμπιεστής κ.λπ. (υπάρχει βεβαίωση Αλλεργιολογικού Ινστιτούτου)
- ηλεκτρική σκούπα + φίλτρο αέρα καταλαμβάνουν λίγο χώρο.
- Υπάρχει φίλτρο νερού
Από τα μειονεκτήματα:
- πολύ θορυβώδες, κάτω από 80 dB.
- η τιμή, αν και χαμηλότερη από αυτή των αναλόγων, εξακολουθεί να είναι πολύ σημαντική
Η ηλεκτρική σκούπα ρομπότ Karcher είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας αυτή τη στιγμή. Δεν έχει απολύτως κανένα φίλτρο και σακούλες σκόνης. Το ηλεκτρικό χτυπητήρι είναι πραγματικά αποτελεσματικό, η δόνηση γίνεται αισθητή σε μερικά εκατοστά από αυτό. Μοκέτα και ταπετσαρισμένα έπιπλα καθαρίζουν τέλεια, μετά τον καθαρισμό ακόμη και το χρώμα γίνεται πιο φρέσκο. Ο αέρας είναι επίσης φρέσκος και υγρός. Ο εύκαμπτος σωλήνας μπορεί να τοποθετηθεί για φύσημα, κάτι που είναι πραγματικά πολύ ωραίο - φυσήξτε τη σκόνη από τον υπολογιστή / την τηλεόραση / όλες τις γωνίες, σπάστε το μπλοκάρισμα στο νεροχύτη ή βάλτε ένα μπουκάλι ψεκασμού. Ειδικά για τους αλλεργικούς, το HEPA είναι διαθέσιμο στο outlet! Κατ 'αρχήν, όχι μόνο για τους πάσχοντες από αλλεργίες, αλλά και για όλους όσους δεν θέλουν να αναπνέουν σκόνη.
Για να δείξω την ισχύ αναρρόφησης, θα περιγράψω τον επίδειξη καθαρισμού Karcher.
1 μέρος - στεγνό, χρησιμοποιώντας ηλεκτρική βούρτσα. Ως αποτέλεσμα, δεν υπήρχε σχεδόν τίποτα στον άξονα της βούρτσας, ούτε στριμμένα μαλλιά κ.λπ. Επομένως, η ισχύς αναρρόφησης είναι αρκετή για να αφαιρεθούν όλα αυτά από τον άξονα.
Το Μέρος 2 είναι ο υγρός καθαρισμός. Η κύρια επιλογή είναι να οδηγείτε αργά το ακροφύσιο προς το μέρος σας πατώντας το κουμπί ψεκασμού. Το διάλυμα εισάγεται στο χαλί και απορροφάται αμέσως πίσω. Στο ακροφύσιο - "ήδη βράζει". Παραμένει μια λωρίδα βρεγμένου χαλιού.
Μια επιπλέον επιλογή - ένα πολύ μολυσμένο μέρος χύνεται άφθονο από το ακροφύσιο που σηκώθηκε από εσάς και περιμένουμε να απορροφηθεί και να καθαριστεί. Μετά από λίγο, συλλέξτε το διάλυμα με ένα ακροφύσιο μέχρι να σταματήσουν οι φυσαλίδες στο ακροφύσιο.
Το χαλί στεγνώνει παντού σε περίπου τον ίδιο χρόνο (~3 ώρες).
Μετά από μια οπτική επίδειξη, συνειδητοποίησα ότι η ηλεκτρική σκούπα είναι πραγματική σε κανονική τιμή. Ακόμα μου κάνει εντύπωση. Αν θέλετε ποιότητα, πάρτε μια ηλεκτρική σκούπα ρομπότ Karcher.

Ισχυρή ηλεκτρική σκούπα ρομπότ Karcher για διάφορους σκοπούς
Ισχυρή ηλεκτρική σκούπα ρομπότ Karcher για διάφορους σκοπούς
Ισχυρή ηλεκτρική σκούπα ρομπότ Karcher για διάφορους σκοπούς
Ισχυρή ηλεκτρική σκούπα ρομπότ Karcher για διάφορους σκοπούς Ισχυρή ηλεκτρική σκούπα ρομπότ Karcher για διάφορους σκοπούς Ισχυρή ηλεκτρική σκούπα ρομπότ Karcher για διάφορους σκοπούςHome | Articles

July 22, 2024 10:53:55 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting