Κατανάλωση ενέργειας του ψυγείου

Η εργονομία είναι μια από τις βασικές παραμέτρους που πρέπει να προσέξεις πολύ όταν επιλέγεις ψυγείο. Εάν, για παράδειγμα, συγκρίνουμε οικιακές συσκευές για οικιακή χρήση, τότε περισσότερο από όλα η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας πέφτει σε αυτόν τον οικιακό βοηθό. Επομένως, εάν οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες του ψυγείου σκέφτονται το μελλοντικό κόστος, είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα πιο οικονομικό μοντέλο. Η κατανάλωση ενέργειας ενός ψυγείου μπορεί να κυμαίνεται από A έως G. Η χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας είναι στο A. Η υψηλότερη κατανάλωση ενέργειας είναι στα ψυγεία κατηγορίας G. και 92/2ES. Ταυτόχρονα, προσδιορίζονται οι συσκευές στις οποίες μπορεί να ανήκει ένα τέτοιο ψυγείο. Είναι επίσης απαραίτητο να προσδιοριστεί ο χρήσιμος όγκος τόσο του ψυγείου όσο και του καταψύκτη. Μετά από αυτό, είναι απαραίτητο να προσδιοριστεί η ονομαστική τιμή κατανάλωσης ενέργειας για έναν συγκεκριμένο τύπο ψυγείου.
Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη τα πρότυπα κατανάλωσης ενέργειας για αυτήν την κατηγορία. Η ονομαστική τιμή πρέπει να ληφθεί ως 100%. Μετά από αυτό, είναι απαραίτητο να προσδιοριστεί πόση ηλεκτρική ενέργεια παίρνει πραγματικά το ψυγείο για να λειτουργήσει. Η κλάση "A" αντιστοιχεί σε δείκτη σε τιμή μικρότερη από 55%. Το 75% αντιστοιχεί στην κατηγορία "Β". Το 75%-90% ανήκει στην ενεργειακή κλάση «C». 90-100% - "D". 100% -110% αντιστοιχεί στην κατηγορία "E". Το 110-125% μιλάει για την κατηγορία «F». Όλοι οι δείκτες που ανήκουν σε περισσότερο από 125% αντιστοιχούν στον δείκτη G.
Αλλά λόγω του γεγονότος ότι εμφανίζονται όλο και περισσότερες νέες τεχνολογίες, είναι πιθανό η διεθνής ταξινόμηση να αναπληρωθεί με έναν ακόμη δείκτη. Αυτή θα είναι η κατηγορία «Super A». Αυτός ο τύπος ψυγείου υπάρχει ήδη σήμερα. Η ενεργειακή τους κλάση είναι πολύ χαμηλότερη από την κλάση «Α» που υπάρχει σήμερα. Όπως μπορείτε να δείτε, στην πραγματικότητα μπορεί να είναι ότι το ψυγείο καταναλώνει πολύ λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια από αυτή που υποδεικνύεται στην ονομαστική τιμή. Αυτό μπορεί να διασφαλιστεί από υψηλής ποιότητας συμπιεστές, την καλύτερη ποιότητα μόνωσης και άλλες οικονομικές συσκευές.
Κάθε ψυγείο είναι εξοπλισμένο με το δικό του αυτοκόλλητο, το οποίο λέει για την εργονομία του. Υποδεικνύει επίσης τη θεωρητική κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και τους χρήσιμους όγκους των θαλάμων του ψυγείου. Ο κατασκευαστής μπορεί να καθορίσει ανεξάρτητα τον βαθμό θορύβου στο μοντέλο του.

Κατανάλωση ενέργειας του ψυγείου
Κατανάλωση ενέργειας του ψυγείου
Κατανάλωση ενέργειας του ψυγείου
Κατανάλωση ενέργειας του ψυγείου Κατανάλωση ενέργειας του ψυγείου Κατανάλωση ενέργειας του ψυγείουHome | Articles

May 22, 2024 21:54:02 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting