iPod Nano -mallien värit

iPod nano, joka on kuudennen sukupolven soitin, eroaa merkittävästi muista sukupolvista. Mekaanista ohjausta ei ole, mikä tehtiin Click Wheel -renkaalla, mutta monikosketusta tukeva kosketusnäyttö on ilmestynyt. Sormuksen puuttuminen merkitsi kuitenkin sitä, että monet ipod nanon hyödylliset ominaisuudet katosivat.
Apple iPod nano 6G:ssä on melko suuri 8/16 Gt muisti. Se tukee seuraavia formaatteja: MP3, AAC, Apple Lossless (ääni), JPEG (valokuva). Näyttösoitin ipod nano - 1,54 tuumaa, resoluutio 240 x 240 pikseliä. Koko - 41 * 38 * 9 mm, paino - 21 grammaa.
Soittimen mukana tulee läpinäkyvä muovilaatikko, kuulokkeet, johto, jotta soitin voidaan liittää tietokoneeseen, sekä Apple-logolla varustettu tarra.
Ipod nano -soittimen muoto on neliön muotoinen, mitat ovat kompaktit, kotelo metallia. Soittimen kiistaton miinus on kuitenkin se, että värimaailma on haalistunut aikaisempiin malleihin verrattuna.
Kosketusnäytön lisäksi voit ohjata soitinta äänenvoimakkuusnäppäimillä ja painikkeella näytön kytkemiseksi päälle tai pois päältä.
Ero ipod nano -soittimien välillä on, että siinä on tavallisen USB-lähdön sijaan oma liitin.
Soittimen käyttöliittymä on hybridi iOS:n ja aikaisempien iPodien välillä. 14 kuvaketta neljällä työpöydällä edustavat soittimen toimintoja. Ikonit voidaan sijoittaa omistajalle sopivasti. Uuden mallin haittana on se, että töiden listojen läpi liikkumisen nopeus ja tarkkuus ovat jääneet huomattavasti pienemmiksi kuin vanhemmissa malleissa. Etuna on, että äänenvoimakkuuden säätö on kätevämpi, koska siitä on tullut "sokea", mutta tällä plussalla on uusia haittoja - toistoa on mahdotonta ohjata sokeasti, mikä on erittäin hankalaa, koska iPod nano 6G -soitin on esillä. tekijöiden mielestä erinomainen ja paras ratkaisu juoksijoille ja muille urheilijoille. Mallin suuri miinus on myös se, että soitin ei tuota videotiedostoja.
Jos käännymme jälleen plussaan, tämä on epäilemättä FM-radio. Hyvä vastaanoton laatu, valtava määrä asemia voidaan lisätä suosikkiasemien luetteloon, "live tauko" -tila, jossa pelaaja voi puskuroida 15 minuuttia ilmaa, erottaa tämän mallin muista.
iPod nano 6G:n akun kesto on 24 tuntia, mutta käytännössä se toimii noin 30 tuntia, mikä on mallille erittäin suuri plussa.
Apple iPod nano 6G:n edut ovat siis seuraavat:
-kevyt ja kompakti koko
- pyykkipoika soittimen kantamiseen vaatteiden päällä
- loistava radio
- soitinta voidaan käyttää kellona,
ja haitat ovat:
- pieni näyttö ja kyseenalainen laatu
- käyttöliittymä ei ole käyttäjäystävällinen
- on mahdotonta ohjata pelaajaa "sokeasti"
- ei tue videota
- jos ulkoisia lisävarusteita ei ole, tallennin on hyödytön
- suurin äänenvoimakkuus - pieni.

iPod Nano -mallien värit
iPod Nano -mallien värit
iPod Nano -mallien värit
iPod Nano -mallien värit iPod Nano -mallien värit iPod Nano -mallien väritHome | Articles

May 22, 2024 20:52:10 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting