Koop nieuwste generatie Philips LED TV's

Waarom ziet dezelfde film er zo anders uit in de bioscoop en op het tv-scherm? Het blijkt dat het geheel in de verhoudingen van het scherm op de tv een dergelijke verhouding van 4:3 heeft, en de film wordt op het scherm weergegeven met een verhouding van 16:9, wat de reden is waarom wanneer grootformaatfilms worden getoond op televisie, blijft er een zwarte balk boven en onder. De eerste pogingen om breedbeeld-tv's te maken mislukten vanwege de onvolkomenheden van de kathodestraalbuis, en pas met de ontwikkeling van led-technologie kwam de droom van bioscoopbezoekers uit.
Veel bedrijven zijn experimenten op dit gebied begonnen. De komst van goedkope led-matrices maakte het mogelijk om brede schermen te creëren, maar nu paste het tv-signaalformaat er niet in en verschenen er zwarte strepen aan de zijkanten. Philips LED TV's zijn op dit gebied een echte doorbraak geworden. Philips-ingenieurs stelden voor om een formaat te gebruiken met een constante beeldhoogte en nu zijn de strepen van de schermen verdwenen bij het kijken van zowel films als tv-programma's.
Bij het bekijken van inhoud op het Philips LED TV-scherm is er geen gevoel van onregelmatigheid, het beeld is proportioneel helder en contrastrijk. Bij het tv-kijken wordt het beeld niet uitgerekt en bij het kijken naar films wordt het niet verticaal afgesneden. Alles ziet er uiterst natuurlijk uit, het beeld is helder en gedetailleerd.
De ontwerpers van het bedrijf gingen nog verder en belichaamden nu in metaal en plastic het moderne 21:9-formaat dat in bioscopen wordt gebruikt. Dit is de tweede generatie Philips led-tv's en tot nu toe heeft geen enkel bedrijf zoiets op de markt gebracht. Alle meest revolutionaire ontwikkelingen werden gebruikt om dit wonder van techniek te creëren. De LED-achtergrondverlichting van het scherm, die verandert afhankelijk van het weergegeven beeld en de lichtomstandigheden in de kamer, en het gebruik van een processor met een frequentie die dicht bij die van een computer ligt, stellen u bijvoorbeeld in staat om driedimensionale beelden volledig te bekijken. behoud van hun kwaliteit.
Philips LED-TV's combineren de strengheid van design en de innovatie van de technische oplossingen die erin worden gebruikt en kunnen echte filmliefhebbers plezier bezorgen.

Koop nieuwste generatie Philips LED TV's
Koop nieuwste generatie Philips LED TV's
Koop nieuwste generatie Philips LED TV's
Koop nieuwste generatie Philips LED TV's Koop nieuwste generatie Philips LED TV's Koop nieuwste generatie Philips LED TV'sHome | Articles

May 24, 2024 03:45:55 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting