Welke vriezer moet ik kiezen?

In onze tijd, waarin mensen eindelijk hun gezondheid hebben leren waarderen, worden huishoudelijke apparaten die hen hierbij helpen steeds belangrijker. Vriezers kunnen bijvoorbeeld als zodanig worden geclassificeerd. En het gaat hier niet eens om de kwaliteit van het bewaren van voedsel, maar om de hoeveelheid opgeslagen voedsel. Geef toe: in de zomer moet je immers meer dan eens gedacht hebben dat het leuk zou zijn om zoveel mogelijk groenten en fruit in te vriezen voor de winter. Het enige probleem is dat het standaard vriesvak van een gewone koelkast simpelweg niet alles kan bevatten... Maar de beruchte vriezers hebben zo'n mogelijkheid!
Vriezer architectuur
Er zijn verticale en horizontale vriezers. De eerste, ook wel vriezers genoemd, hebben een hoogte van 65 tot 200 cm en zien eruit als koelkasten. Sommige fabrikanten produceren koelkasten en diepvriezers met hetzelfde ontwerp: dergelijke apparaten vormen, wanneer ze naast elkaar worden geplaatst, een goede aanvulling op het interieur van de keuken.Horizontale diepvriezers of diepvrieskisten zijn lades die open kunnen. Bij gelijke afmetingen is het volume van de horizontale vriezer iets groter dan de verticale en is het stroomverbruik lager, maar het kan moeilijk zijn om zo'n apparaat in uw huis "voor te schrijven".
Aantal compressoren
Het is wenselijk dat de vriezer die u aanschaft twee compressoren heeft. In dit geval zal de vriezerbron langer zijn. Daarnaast hebben vriezers met twee compressoren soms ook twee onafhankelijke compartimenten, waardoor je verschillende producten op verschillende temperaturen kunt bewaren of één voor één kunt ontdooien.
Vriesklasse in vriezers
Om de bevriezingsklasse aan te geven, is het gebruikelijk om symbolen in de vorm van symbolen * te gebruiken. Tegelijkertijd heeft de vriesklasse ook invloed op de maximale opslagduur van producten. De volgende benamingen worden momenteel geaccepteerd:
* — 6° С en tot 7 dagen houdbaar
** - 12° С en houdbaarheid tot 30 dagen
*** - 18°C en tot 90 dagen houdbaar
**** — temperatuur lager dan -18° C. Houdbaarheid tot een jaar
Er zijn ook vriezers waarin alle dozen in verschillende modi werken. Deze vriezers zijn erg handig in gebruik en we raden je aan om er eens goed naar te kijken.
Bevriezing vermogen
Het vriesvermogen van de vriezer kenmerkt zich door de massa voedsel die binnen 24 uur kan worden ingevroren en is afhankelijk van het compressorvermogen en de vriesklasse.
Functie voor koude opslag
In het geval van een stroomstoring kan de vriezer, die de functie heeft om koude op te slaan, zijn functies lange tijd uitvoeren. De camera's hebben deze mogelijkheid door de aanwezigheid van containers met een speciale vloeistof erin. Deze vloeistof heeft een hoge warmtecapaciteit, koelt zeer langzaam af en geeft dan net zo langzaam "kou af". In gebieden waar de stroomvoorziening onstabiel is, is het aan te raden om vriezers aan te schaffen die deze functie hebben.
Snelle bevriezingsmodus
Met deze modus kunt u producten zo snel mogelijk invriezen en zo het verlies van vitamines en andere biologisch actieve stoffen voorkomen. Om de snelheid van het invriezen van voedsel tot het maximum te verhogen, is het noodzakelijk om de snelvriesmodus 4-5 uur voordat u voedsel in de vriezer laadt in te schakelen. In dit geval koelt het geladen voedsel zeer snel af en heeft het geen tijd om de eerder ingevroren groenten en fruit op te warmen.

Welke vriezer moet ik kiezen?
Welke vriezer moet ik kiezen?
Welke vriezer moet ik kiezen?
Welke vriezer moet ik kiezen? Welke vriezer moet ik kiezen? Welke vriezer moet ik kiezen?Home | Articles

July 14, 2024 17:05:21 +0300 GMT
0.008 sec.

Free Web Hosting