Wat is het verschil tussen Amerikaanse koelkasten en Europese modellen

Amerikaanse koelkasten zijn een koelkast waarin de gebruikelijke kamers (koelkast en vriezer) zich naast elkaar bevinden, in dit geval zijn deze koelkasten groter, ze hebben twee deuren rechts en links van elkaar. Amerikaanse koelkasten zijn ook uitgerust met het NoFrost-systeem (dit systeem voorkomt ijsvorming op de wanden van een conventionele koelkast, ijsvorming op voedsel en elimineert de mogelijkheid dat voedsel aan elkaar vastvriest). En indien gewenst kan er in deze koelkasten een minibar worden ingebouwd, wat handig is omdat deze is uitgerust met een speciale vouwdeur en om er drankjes of eten uit te halen, is het helemaal niet nodig om de koelkast te openen. Er kunnen ook extra lampen worden ingebouwd om de ruimte binnen beter te verlichten.
De voordelen van dit type koelkast zijn gebruiksgemak, stijlvol design, energiebesparing, ontdooien niet nodig en diverse extra features. Veel modellen van de koelkast zijn gemaakt van roestvrij staal, dit maakt het mogelijk om zijn "verhandelbare" uiterlijk veel langer te behouden dan conventionele. De Amerikaanse koelkast is erg ruim, het minimale volume is 400 liter. Een opvallend kenmerk van deze koelkast is de mogelijkheid om de koeltemperatuur in een van de kamers te regelen, en als het koelkastmodel een aparte plaats in de deuren heeft voor het koelen van dranken, kunt u de temperatuur daar instellen, lager dan in het koelgedeelte.
Sommige Amerikaanse koelkasten zijn uitgerust met een ijsblokjes- of crushed ice-systeem voor het koelen van dranken. Het is belangrijk dat wanneer de deur open of niet goed gesloten is, de koelkast aangeeft dat u deze moet sluiten. Dit is een zeer handige functie die helpt voorkomen dat warme lucht de koelkast binnendringt en deze opwarmt. En sommige modellen zijn uitgerust met de functie om de hoogte van de planken aan te passen, zodat verschillende flessen drank of grote voedselcontainers in de koelkast kunnen worden geplaatst.

Wat is het verschil tussen Amerikaanse koelkasten en Europese modellen
Wat is het verschil tussen Amerikaanse koelkasten en Europese modellen
Wat is het verschil tussen Amerikaanse koelkasten en Europese modellen
Wat is het verschil tussen Amerikaanse koelkasten en Europese modellen Wat is het verschil tussen Amerikaanse koelkasten en Europese modellen Wat is het verschil tussen Amerikaanse koelkasten en Europese modellenHome | Articles

May 24, 2024 22:50:25 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting