Vriezertemperatuur

Heel vaak zijn er onaangename momenten van stroomuitval in onze huizen. Daarom is een belangrijk punt in de werking van de vriezer hoe lang hij voedsel in de gewenste modus kan houden zonder elektriciteit te gebruiken. Sommige modellen diepvriezers zijn uitgerust met uitstekende thermische isolatie. Daardoor kunnen ze tot anderhalve dag voedsel bewaren zonder stroomvoorziening. De vriezer van VESTFROST kan tot wel tweeƫnvijftig uur lang een constante temperatuur aanhouden. Met deze functie kunt u uitvoeren ten koste van koude accumulatoren. De koude accumulator is een plastic briket. Ze zijn gevuld met een vloeistof met een hoge specifieke warmtecapaciteit. Terwijl de koelkast draait, hoopt zich kou op. Zodra de stroom uitvalt verlengen ze automatisch de ontdooitijd. Diepvriezers hebben twee vergelijkbare briketten in hun set.
De maximale indicator wordt gedemonstreerd door de LIEBHERR-vriezer (40 uur). Vriezers met drie en vier sterren moeten een temperatuur van -18 graden aanhouden. "Vloerkoud" is populair. Deze optie gaat uit van de aanwezigheid van een eigen koeler op elke doos. Voedsel kan op alle beschikbare niveaus worden ingevroren en het is niet nodig om ze constant van doos naar doos te verplaatsen.
Het bedieningspaneel kan een ander ontwerp hebben. Maar elk van hen is uitgerust met een temperatuurregelaar, display, modusomschakeling en een kleurindicator. De groene kleur geeft de werkende staat aan; het proces van snel invriezen meldt geel; als de kleur rood is, betekent dit dat de vriezerdeur open staat of dat de temperatuur erin hoog genoeg is. Het wordt aanbevolen om de aflezingen van de indicatoren jaarlijks te controleren met de aflezingen van de thermometer.
De "E"-modus geeft aan dat de vriezer een halve lading heeft en tegelijkertijd wordt de energiebesparende modus gebruikt. Wat het energieverbruik betreft, sommige modellen die zijn uitgerust met het No Frost-systeem verbruiken veel meer energie dan aangegeven in het paspoort. De uitzondering zijn LIEBHERR-vriezers, die als de meest economische en duurste worden beschouwd.

Vriezertemperatuur
Vriezertemperatuur
Vriezertemperatuur
Vriezertemperatuur Vriezertemperatuur VriezertemperatuurHome | Articles

April 14, 2024 01:25:50 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting