Doe-het-zelf draagbare koelkast is eenvoudig!

Met de komst van het warme seizoen is er behoefte aan een product als een autokoelkast. De goederen zijn nodig, vooral in omstandigheden van afgelegen ligging van de bewoonde wereld, tijdens openluchtrecreatie, als er een lange reis met de auto is, en je weet maar nooit dat er verschillende situaties kunnen zijn. Je kunt dit ding in een winkel kopen, maar het is duur, maar met een handgemaakte koeltas voel je je niet alleen een meester, maar bespaar je ook geld voor andere behoeften.
Een gebeurtenis op de smartphonemarkt was de release van LG Nexus 4. Gemaakt door twee wereldberoemde bedrijven Google en LG, wekte het veel oprechte interesse. Het bleek dat deze smartphone kan concurreren met elke vertegenwoordiger van een vergelijkbare groep goederen.
Het werkingsprincipe van dit artikel is hetzelfde als dat van een thermoskan. Om met uw eigen handen een automatische koelkast te maken, heeft u een gewone boodschappentas nodig, waarvan de afmetingen elk kunnen zijn, het hangt allemaal af van uw behoeften. Je moet ook polyethyleenschuimfolie kopen (andere varianten van de naam zijn teploizol, polyizol, isolon), dubbelzijdig en gewoon plakband, een schaar. Wat betreft de warmte-isolator - u kunt deze bij een bouwmarkt kopen, het is beter als de folie aan beide zijden zit, hoe dikker het materiaal, hoe beter de thermische isolatie-eigenschappen zullen zijn, wat betekent dat uw producten langer koud blijven.
Fase een. Het is vereist om een warmte-isolator uit te snijden zodat deze in de maat van de tas past. Je zou een doos moeten krijgen, die je later in je tas zult stoppen. Merk op dat je ook een deksel nodig hebt. Gebruik dubbelzijdig plakband om de isolon de gewenste vorm te geven, deze moet rond de omtrek van de resulterende bodem van de container worden gelijmd. Bevestig vervolgens de zijwanden aan dit element en de thermische container is klaar, het blijft alleen om de naden te verwerken met plakband, bij voorkeur aluminium, maar je kunt het zonder doen. Plaats nu de container in de zak - dit is de laatste fase, de autokoeltas is klaar. Als je er geen koude accu's in stopt, werkt het natuurlijk niet, je kunt er ijs uit de vriezer voor gebruiken.
Koude accu's
Het is heel goed mogelijk om plastic flessen te gebruiken, maar ze hebben een belangrijk nadeel: ze nemen veel ruimte in beslag en de koude retour is klein. Het is veel efficiƫnter om plastic zakken met een ritssluiting te gebruiken, omdat deze kleiner zijn en meer kou afgeven. Kies het aantal Zip Lock tassen op basis van het formaat van je tas. IJspakketten moeten gelijkmatig in de boodschappentas worden verdeeld.
De gebruikspraktijk bewees dat het ijs pas na een halve dag begon te smelten. Om de temperatuur in de zak zo laag mogelijk te houden, moet je hem minder vaak openen.

Doe-het-zelf draagbare koelkast is eenvoudig!
Doe-het-zelf draagbare koelkast is eenvoudig!
Doe-het-zelf draagbare koelkast is eenvoudig!
Doe-het-zelf draagbare koelkast is eenvoudig! Doe-het-zelf draagbare koelkast is eenvoudig! Doe-het-zelf draagbare koelkast is eenvoudig!Home | Articles

May 21, 2024 15:43:46 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting