Vaskemaskiner på IFA 2012

Den 52. Consumer Electronics Show i Berlin præsenterede flere originale modeller af vaskemaskiner.
Bosch-Siemens-koncernen introducerede Siemens iQ800-vaske- og tørremaskinerne. Et træk ved denne model er den automatiske dosering af vaskepulver eller vaskemiddel, som placeres i en speciel tank. Fuld fyldning af det med vaskemiddel er beregnet til mindst 20 vaske. Du kan styre maskinen både fra dens placering og eksternt. i-Dos-funktionen regulerer selv dens mængde afhængig af vandets hårdhed, graden af tilsmudsning, vægten af vasketøjet og endda stoftypen. Dette vil eliminere den almindelige fejl hos husmødre - overdosis og overdreven skumdannelse.
Miele har præsenteret en unik maskine. I stedet for det sædvanlige for alle knapper og kontroller på panelet er der kun én knap. Det tænder eller slukker for maskinen. Og maskinen styres fra en tablet, ved hjælp af hvilken et vaskeprogram og ekstra funktioner vælges og indstilles. Udviklerne planlægger masseproduktion af sådanne maskiner, men indtil videre er dette kun et koncept.
Samsung klarede sig uden sensationslyst. Hun demonstrerede kun forbedrede modeller af Eco Bubble-teknologi, som allerede er kendt af den moderne forbruger.

Vaskemaskiner på IFA 2012
Vaskemaskiner på IFA 2012
Vaskemaskiner på IFA 2012
Vaskemaskiner på IFA 2012 Vaskemaskiner på IFA 2012 Vaskemaskiner på IFA 2012Home | Articles

June 24, 2024 13:02:51 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting