Valg af køleskabets afrimningstype

Under driften af køleskabet kan der dannes frost- eller sneaflejringer i det. For at undgå dette problem tilbyder producenterne forskellige måder at afrime køleskabet på. Fryseren tilbyder enten manuel afrimning eller No Frost. Køleafdelingen har også to typer afrimning. Det kan være et dryp automatisk afrimning eller et No Frost system. På nuværende tidspunkt er det næsten umuligt at finde et køleskab, der sørger for manuel afrimning af køleskabet. De fleste moderne køleskabe har et drypafrimningssystem. Dette system er effektivt og enkelt. Kølekammerets bagvæg er udstyret med en fordamper. Afløbet er placeret i bunden af fordamperen. Kølekammeret har en positiv temperatur. Mens kompressoren kører, er der is på bagvæggen af køleskabet. Efter nogen tid stopper kompressoren sit arbejde, og isen begynder at smelte. Alle dannede dråber strømmer ind i badet, som er placeret på kompressoren. Derefter fordamper vandet. Denne proces er gradvis. Samtidig er den fuldstændig usynlig for dem, der konstant bruger køleskabet.
Hvis vi overvejer manuel afrimning af fryseren, betyder det, at det er nødvendigt at slukke for fryseren til afrimning hvert år. Samtidig bliver den befriet for al frost og is, der kan dannes i den tid, kameraet fungerer. Alt optøet vand skal opsamles og hældes ud. Men fryseren efter denne procedure skal vaskes grundigt og tørres af med en tør klud. No Frost-systemet sørger selv for at afrime fryseren.
Der er en opfattelse blandt nogle køleskabsbrugere, at mad tørres i køleskabe med No Frost-systemet. Denne proces foregår i ethvert køleskab. Det er bare det, at i en fryser med et No Frost-system forløber denne proces lidt hurtigere end med en standard type afrimning. Derfor skal produkter i sådanne køleskabe opbevares lukket. Men køleskabe med No Frost-systemet har også ulemper. Dette system fylder meget. Cirka 20 liter. Men blandt dets positive egenskaber, såsom let opbevaring af produkter, skiller brugervenlighed sig ud.

Valg af køleskabets afrimningstype
Valg af køleskabets afrimningstype
Valg af køleskabets afrimningstype
Valg af køleskabets afrimningstype Valg af køleskabets afrimningstype Valg af køleskabets afrimningstypeHome | Articles

June 21, 2024 22:54:07 +0300 GMT
0.004 sec.

Free Web Hosting