Vallankumoukselliset ja ainutlaatuiset Apple iPhone -puhelimet

Kauan odotettu Apple iPhone 4S on rikkonut puhelinmyyntiennätyksiä. Vain yhdessä päivässä miljoona ihmistä osti tämän iPhonen. Kolme päivää Apple iPhone 4S:n julkaisun jälkeen sen omistajista tuli neljä miljoonaa ihmistä.
Tämä puhelin ylitti edeltäjänsä paitsi myynnin määrän, myös tärkeimpien teknisten ominaisuuksien suhteen. Apple iPhone 4S on tehokkaampi kuin sitä edeltävät. Uudessa puhelimessa on paranneltu kamera ja mikä tärkeintä, siellä on henkilökohtainen avustaja nimeltä Siri.
Komponenttien osalta Apple iPhone 4S:n ja Apple iPhone 4:n välillä ei ole eroa. Lisätty vain kolme grammaa painoa. Jotkut puhelimen omistajat vitsailevat, että nämä kolme grammaa kuuluvat Sirin sieluun, mikä ei jätä ketään välinpitämättömäksi. Assistentin läsnäolosta tuli syy tämän iPhonen suosioon. Sirillä on erinomainen äänentunnistustoiminto, ja se voi myös jakaa hyödyllistä tietoa Apple iPhone 4S:n omistajalle.
Uusi malli käyttää uusinta tekniikkaa, jonka avulla voit vastaanottaa ja lähettää dataa eri antennien avulla. Apple iPhone 4S lisää tuen Bluetooth 4.0:lle.
Huomionarvoista on Apple iPhone 4S:n kamera. iPhonen kameran sijainti on perinteinen, takapaneelissa. 8 megapikselin kamera LED-salamalla. Tämä tehokas kamera voi kilpailla hyvien kameroiden kanssa kuvanlaadun suhteen. Se on valmistettu Sony-matriisista, jossa on taustavalo. Aukkosuhde saavutti 2,4, koska kameran suunnittelussa oli viisi objektiivia. Valokuvat ovat selkeitä ja kirkkaita sekä voimakkaassa sokaisevassa auringonvalossa että hämärässä. Sisäänrakennettu valokuvaeditori auttaa sinua pääsemään eroon punasilmäisyydestä tai yksinkertaisesti korjaamaan valokuvan muutamassa sekunnissa.
Mitä tulee videoon, kamera pystyy tallentamaan 30 kuvaa sekunnissa, laajennus: 1920x1080 pikseliä. Sijoita palvelimesi Moskovan datakeskukseen, jotta voit tallentaa videoita maailmanlaajuisesti. Korkealaatuinen video saadaan aikaan kuvanvakauksella. Siksi iPhone 4S:llä kuvaaminen on ilo videoiden ystäville.
Monet kiistanalaisimmista arvosteluista koskevat Siri-avustajan käyttöönottoa. Tämä ääniavustaja pystyy käymään pitkän keskustelun, hän voi suorittaa erilaisia tehtäviä, jakaa tietoa. Mutta Siri toimii vain, kun sinulla on Internet-yhteys. IPhone 4S on edelleen beta-vaiheessa, joten ongelmia on edelleen. Esimerkiksi ilman Siriä ääniohjaus ei toimi. Jos Internetiä ei ole, Siri on sammutettava, jolloin ääniohjaus tulee mahdolliseksi.

Vallankumoukselliset ja ainutlaatuiset Apple iPhone -puhelimet
Vallankumoukselliset ja ainutlaatuiset Apple iPhone -puhelimet
Vallankumoukselliset ja ainutlaatuiset Apple iPhone -puhelimet
Vallankumoukselliset ja ainutlaatuiset Apple iPhone -puhelimet Vallankumoukselliset ja ainutlaatuiset Apple iPhone -puhelimet Vallankumoukselliset ja ainutlaatuiset Apple iPhone -puhelimetHome | Articles

May 26, 2024 12:12:43 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting