Uw auto op orde brengen of de juiste autostofzuiger kiezen

De auto's waarin we dagelijks rijden, hebben soms nog meer kwaliteit nodig dan de huizen waarin we wonen. Dit is begrijpelijk: de hoeveelheid stof en vuil op de wegen is enorm en niet alle auto's hebben normale cabinefilters. Na een paar maanden van zo'n rit hoopt zich bijna een paar centimeter stof op het dashboard op en het is onmogelijk om op de stoel te gaan zitten zonder een soort explosie te veroorzaken in de vorm van kleine stofwolken. Je kunt natuurlijk naar de wasstraat gaan en betalen om de auto in orde te maken, maar je wilt er niet altijd geld aan uitgeven, en autowasstraten in ons land zijn lang niet op elke hoek. Het is verstandiger om een autostofzuiger in de auto te hebben, waarmee je altijd en overal je vertrouwde “ijzeren paard” op orde kunt brengen.
Het grote voordeel van deze apparaten is hun kleine formaat. Door de compactheid van autostofzuigers kunt u vuil en puin uit de meest ontoegankelijke hoeken van het voertuig verwijderen. Dergelijke apparaten kunnen worden onderverdeeld in twee hoofdcategorieën: stofzuigers die worden aangedreven door het boordnetwerk van de auto, "van de sigarettenaansteker", en stofzuigers die worden gevoed door hun eigen batterij.
Autostofzuigers "uit de sigarettenaansteker"
Ze zijn in staat om de algemene schoonmaak van de hele auto aan te kunnen. Hun vrij behoorlijke vermogen (tot 180 watt) en de lengte van het snoer, dat 3 meter bereikt, stellen hen in staat dit probleem met succes op te lossen. Met deze parameters kunt u de problemen van vuil in de kofferbak of kruimels en dierenhaar op alle autostoelen oplossen. Het nadeel van dergelijke apparaten is hun relatief grote gewicht en totale afmetingen. En het probleem van het ontladen van de batterij wordt opgelost door de motor aan te zetten en het apparaat van stroom te voorzien via de generator. Maar dit kost brandstof.
Draadloze autostofzuigers
Ze zijn compacter, maar tegelijkertijd minder krachtig dan de apparaten uit de vorige categorie. Snoerloze autostofzuigers kunnen omgaan met het schoonmaken van onaangename kleine dingen zoals as, kruimels, zaaddoppen.
Eén batterijlading van dergelijke apparaten is in de regel voldoende voor 15 minuten schoonmaken, wat een redelijk acceptabele periode is om de orde in de cabine te herstellen. Sommige modellen autostofzuigers in deze categorie kunnen via een adapter worden gevoed via het boordnet van de auto of hebben reservebatterijen.
De voordelen van batterijstofzuigers zijn ten eerste de afwezigheid van een snoer dat onder je voeten komt, en ten tweede de aanwezigheid van een batterij, waardoor dit apparaat energie-onafhankelijk is van externe stroombronnen. Het nadeel van dergelijke apparaten ligt voor de hand: elke reiniging moet gepaard gaan met opladen, maar gezien het feit dat er 220 volt voor nodig is, is dit onmogelijk in "marcherende" omstandigheden.
stofafscheiders
Containers en zakken worden gebruikt als stofafscheiders in autostofzuigers. De eerste heeft meer de voorkeur vanwege het gebruiksgemak. Gewoonlijk ligt het volume van containers in het bereik van 200 tot 700 kubieke meter. zie In het geval dat transparante containers worden gebruikt, kan de autobezitter die zijn voertuig schoonmaakt, het vullen ervan controleren.
Naast de aanwezigheid van stofafscheiders, kunt u dankzij het ontwerp van sommige autostofzuigers ook gemorste vloeistof opvangen (bijvoorbeeld het model Heyner Cyclonic Power 240 000). De afsluitklep, die zich in het pad van de luchtstroom bevindt, zorgt ervoor dat er geen water in het motorcompartiment van de stofzuiger kan komen.
mondstukken
Net als elke andere stofzuiger is de autoversie van zo'n apparaat uitgerust met verschillende mondstukken. De meeste modellen zijn uitgerust met oa een kierenzuigmond, een flexibele slang met borstel, een ronde borstel met borstelharen, een elektrische turboborstel. De "munitie" van stofzuigers die nat reinigen ondersteunen, omvat ook een mondstuk voor het opvangen van gemorste vloeistoffen en nat vuil. Vergeet bij het kiezen van een dergelijk apparaat niet dat u door de aanwezigheid van een hoes deze niet kunt beschadigen en de orde in de auto kunt bewaren.

Uw auto op orde brengen of de juiste autostofzuiger kiezen
Uw auto op orde brengen of de juiste autostofzuiger kiezen
Uw auto op orde brengen of de juiste autostofzuiger kiezen
Uw auto op orde brengen of de juiste autostofzuiger kiezen Uw auto op orde brengen of de juiste autostofzuiger kiezen Uw auto op orde brengen of de juiste autostofzuiger kiezenHome | Articles

June 16, 2024 09:55:06 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting