Små køleskabe til små rum

Denne artikel er for ejere af små køkkener og dem, der henter et lille køleskab. Dette emne er relevant for mange af os, da dimensionerne på de fleste standardkøkkener lader meget tilbage at ønske.
Hvis du dykker ned i emnet køleskabe til små køkkener mere detaljeret, så bør du stoppe opmærksomheden på smalle køleskabe, som samtidig forbliver ret rummelige og af høj kvalitet. Og desuden er det relativt billigt. Der er køleskabe kun 48 cm brede! Sådanne modeller er mest velegnede til små familier. Rumfanget af kammeret i et sådant køleskab er fra 102 til 185 liter. Oftest i moderne køleskabe er afrimningssystemet automatisk (drypsystem). Hylder af hærdet forstærket glas er normalt højdejusterbare. Ikke dårligt, hvis hylderne er beskyttet af en plastikkant, som vil beskytte dig mod utilsigtet spildt væske. I den nederste del er der oftest en beholder til frugt og grønt. På dørene til sådanne køleskabe skal hylder-balkoner være justerbare i højden. Dørene kan være vendbare (de har mulighed for at ændre åbningsretningen). Standard vedligeholdt temperatur er 0-12?С, som reguleres af en termostat (elektromekanisk). Derudover er små køleskabe også udstyret med en æggebakke og en flaskeholder. Fryseren i sådanne køleskabe er lille (25 l), måske 48 l i nogle modeller. Frysekapacitet op til 3 kg pr. dag. Afrimningssystemet er manuelt, den opretholdede minimumstemperatur er -12-18? I tilfælde af strømafbrydelse forbliver temperaturen i yderligere 15 timer. Små køleskabe er normalt enkeltkompressorer.
På markedet for indenlandske små køleskabe kan der skelnes mellem fuldfunktionelle (med en fryser) og uden; enkelt- og dobbeltkammer. En yderligere funktion er den antibakterielle belægning af væggene.
Hvis dit køkken ikke er så lille, og du har råd til et køleskab med en bredde på 54 cm, så bliver dit valg bredere.
Små køleskabe er et meget stort fund til små køkkener.

Små køleskabe til små rum
Små køleskabe til små rum
Små køleskabe til små rum
Små køleskabe til små rum Små køleskabe til små rum Små køleskabe til små rumHome | Articles

June 13, 2024 16:37:33 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting