Pakastimen ominaisuudet

Pakastimen tärkeimpiä ominaisuuksia voidaan verrata jääkaapin ominaisuuksiin. Näitä ovat pakastimen hyötytilavuus, ilmastoluokka, kuinka paljon sähköä laite kuluttaa. Mutta on joitain indikaattoreita, jotka ovat ainutlaatuisia pakastimille. Ei pakkasjärjestelmää. Jokainen Western jääkaappi on varustettu tällä järjestelmällä. Jos tarkastelemme Venäjän markkinoita, voit tavata vain yhden yrityksen, joka käyttää sitä. Tämä on Stinol. Mutta jopa tämän järjestelmän innokkaimmat vastustajat ovat yhtä mieltä siitä, että se on monta kertaa kätevämpi ja tehokkaampi. Jos tuotteita säilytetään pitkään, ne eivät ole jäätynyt pala. Mutta "No frost" -järjestelmällä on myös negatiivinen puoli.
Sen käyttö edistää kosteuden nopeampaa haihtumista tuotteiden pinnalta. Tämän seurauksena pakastettu tuote kuivuu paljon nopeammin tällaisessa jääkaapissa. Joten jos kotona on tällä järjestelmällä varustettu pakastin, on parasta säilyttää kaikki tuotteet pakattuna. No frost -toiminnolla varustettua jääkaappia ei tarvitse sulattaa. Mutta hygieniasyistä on suositeltavaa tuulettaa ja pestä se kerran vuodessa. Klassiset jääkaapit on sammutettava kerran maalin jälkeen, tyhjennysreikä avattava. Tässä tapauksessa on tarpeen laittaa astia, jossa sulamisvesi sulautuu.
Pakastimessa on myös vain heille ominainen pikapakastustila. Tämän menetelmän avulla voit jäädyttää tuotteet erittäin nopeasti. Samalla kaikki saatavilla olevat vitamiinit ja ravintoaineet säilyvät siinä. Tärkeä tosiasia on, että tuotteisiin ei voi muodostua jääkiteitä pikapakastusprosessissa. Tämän seurauksena solukudosten kuori ei repeydy. Tämä ilmiö voidaan havaita tuotteissa, jotka pakastetaan asteittain.
Pikapakastustilan käyttämiseksi tämä toiminto on aktivoitava etukäteen, viisi tuntia ennen tuotteiden sijoittelua. Lämpötila laskee vähitellen. Valmisteluhetken jälkeen voit asettaa kaikki tarvittavat tuotteet pakastamiseen. Ne jäätyvät välittömästi eivätkä pysty lämmittämään lämmöllään lähellä olevia tuotteita. Päivän kuluttua kamera voidaan vaihtaa "tallennustilaan".

Pakastimen ominaisuudet
Pakastimen ominaisuudet
Pakastimen ominaisuudet
Pakastimen ominaisuudet Pakastimen ominaisuudet Pakastimen ominaisuudetHome | Articles

June 13, 2024 16:25:19 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting