Ardo

Ardo-virksomheden kan tilskrives de få virksomheder, der indtager den sværeste plads i skabelsen af husholdningsapparater. Virksomheden begyndte sin rejse med oprettelsen af en lille virksomhed, hvor alle familiemedlemmer deltog. Selv på nuværende tidspunkt fortsætter virksomheden med at udvikle sig med succes og tiltrækker flere og flere nye ideer til sin succesrige forretning. Virksomheden producerer en bred vifte af typer af husholdningsapparater.Køleskabe er også blandt de mest populære og eftertragtede apparater. I øjeblikket er mængden af producerede produkter meget enorm. Men Ardo-køleskabe er populære over hele verden. Ardo-varemærket dukkede op takket være søn af ejeren af virksomheden. Det var ham, der i 1978 skabte sit eget brand. Dette firma blev profileret i produktionen af store husholdningsapparater. Det omfattede køleskabe og vaskemaskiner. Men der var andre typer husholdningsapparater. I 60'erne begyndte virksomheden at erobre markedet med sine produkter. I løbet af denne periode begyndte virksomheden at engagere sig tæt i markedsundersøgelser. Det allerførste stykke husholdningsapparater, som dette firma udgav, var en vaskemaskine. Talent og flair gjorde deres arbejde. Virksomheden er blevet genkendelig og efterspurgt blandt talrige forbrugere.
I næste fase besluttede virksomheden at åbne en fabrik, der udelukkende skulle beskæftige sig med produktion af køleskabe. Denne begivenhed har fundet sted siden 1984. De nyeste teknologier såvel som materialer af høj kvalitet blev brugt til at skabe hver model af køleskabet. Planten udviklede sig hurtigt på grund af sit potentiale. Anlæggets areal var 240.000 kvm. Alle produktionsprocesser forsøgte at automatisere. Derudover tillod anlæggets område det at blive gjort.
I dag fremstilles 4.500 køleskabe på én arbejdsdag. Det moderne køleskab er udstyret med en indbygget fordamper. Alle er lavet baseret på miljøkravene i den moderne verden. Hver af de oprettede enheder gennemgår obligatorisk test. Udviklingen af virksomheden står ikke stille. Nye fabrikker til produktion af husholdningsapparater i dette firma åbner konstant. Alle køleskabe og frysere gennemgår computertest. I 1995 havde virksomheden sit eget laboratorium til test af alle typer husholdningsapparater.

Ardo
Ardo
Ardo
Ardo Ardo ArdoHome | Articles

April 12, 2024 17:58:15 +0300 GMT
0.007 sec.

Free Web Hosting